Update!
***later edit***
Se pare ca cei care au avut pre-order la joc (de ex. eu) au acces direct la DLC.
Cool.
Printable View
Update!
***later edit***
Se pare ca cei care au avut pre-order la joc (de ex. eu) au acces direct la DLC.
Cool.
Adica il primesti moka ?
Edited: Citește regulamentul, nu agreăm discuțiile de acest gen pe aici și nu tolerăm �n general warez-ul.
Da, ai gresit, aici nu discutam de jocuri "date jos si scrise acasa" :-&
Ia legatura cu Donely - alt raspuns/sfat nu stiu.
*p.s.
Nice bike
@ RonanN1 : Mersi, e o KONA Shred 2007 hardtail, dirtjump
Nu cred ca era nevoie de warn, urmatorul pas era sa il contactez pe Donely, ma gandeam ca pe tot forumu asta e un topic de troubleshoot pentru probleme de genul. Am mai patit asa si la Need for Speed Hot pursuit si ala era cumparat, deci nou nout. Nah asta e, mersi oricum.
Corect, aici ne ajutăm unii pe alții, �nsă pirateria și orice activitate �nvecinată sunt subiecte tabu.
Destul offtopic, să revenim la subiectul threadului.
Game Updated: 250GS B-)
M-am apucat si eu de el asera, sublim !
Daca mai sunt doritori de jucat co-op lemme know
Daca mai sunt doritori, din seara asta eu si Pisboy incepem sa il jucam in coop
hai ma,alaturati-va noua.
RonanN1 ai ceva indicii unde as putea gasi arme mai speciale ca Frightening Katana orange? Sau toporu ala a tau? Nu mi-l dai mie ?:p
Din cate stiu eu Frightening Katana Orange e random (s-ar putea sa ma insel, n-am mai intrat in joc de luni bune, nici n-am DLC-ul. No time to play, cel putin pana nu se rezolva cu programul la scarbici).
Ti-l dau, oricum am o tona de arme. Intru in weekend si daca te vad iti dau mesaj. Eu, momentan, joc doar Tekken 6. Am ramas in urma cu jocurile BIG TIME.
Thnx but not needing it anymoore. Am si eu big axe cu pheonix mod plus o sabie albastra gen katana doar ca are alta denumire. Damage 800+
Mai imi trebuie o locatie inainte de inchisoare si inca o arma orange sa gasesc. Obiectele de colectionat am luat destul si cred ca mai am de luat. Am cred vreo 125 pana acu. Inca mai am misiuni in jungla la laborator.
Dead Island - Ryder White DLC
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=--GgwM6Whps
No, cum sta treaba? :)
Acum 10 minute m-am apucat si eu de primul DLC (am si uitat de el, lol).
Damn, din cate am vazut al 2-lea DLC n-are ach. noi. Ce aiurea, fix unde era mai interesant.
Eh, a sta e, il joc pt. story <3
Cine vrea co-op (X360) sa lase un reply aici.
Mai joaca cineva? Tomai de mi-am cumparat jocul si nu am cu cine sa joc :D