Am doar jocul, sa vad poate fac rost de niste bani si imi cumpar si un DLC-doua.
Printable View
Am doar jocul, sa vad poate fac rost de niste bani si imi cumpar si un DLC-doua.
Pe PSN UK exista asa:
- Dead Island full game 35 lire si
- Dead Island GOTY bundle 20 lire
Stie cineva care e diferenta dintre cele 2 avand in vedere diferenta de pret? Mi se pare absurd ca jocul initial sa coste aproape dublu decat GOTY edition. Sau e o greseala de PSN?
Este jocul full, cu toate DLC-urile(din ce zic cei de aici http://community.eu.playstation.com/.../td-p/16652790 )
L-am luat eu GOTY de pe ShopTo. E jocul full + tot ce inseamna DLC. ~100 de lei cu tot cu transport a fost. Cam mult, dar e nebunie din cauza cursului valutar. Il mai joaca cineva? De saptamana viitoare revin si eu pe PS3 si vreau sa ma incalzesc cu asta pentru Resident Evil.
S-ar putea sa-l iau eu, tot asa de incalzire pana la RE6. L-ai jucat pana acum? Cum e?
Il mai joc eu Boga dar nu am varianta full.E foarte tare jocul.O sa ti dau add si ne gasim diseara pe psn
Mates, eu de saptamana viitoare intru in el :) Sa termin si eu de tot cu admiteri si alte nebunii si o sa revin si pe PSN. Cred ca am vreo 4 luni de cand n-am mai intrat. Mi-e dor de Toma :-S
Pe ce platforma jucati? Vreau si eu un co-op.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Firezu, noi o sa fim pe PS3 :)
Eu sunt cam de vreo 3 zile in el in fiecare seara. e nebunie in co-op pe Live. Aseara in timp ce jucam in 4 mi-am dat seama ca cel ce tine party-ul are cam 8-9 ani :-/ WTF sa vedeti ce fata aveam cand m-ai zis ca se face ora 9 si trebuie sa se bage la culcare !!!! Anyway sunt fascinat de nebunia din joc, o gramada de side-quest-uri, povestea imi pare destul de bine inchegata, peisajele sunt fenomenale (reale) singurul lucru care ma nemultumescte (oarecum ) sunt armele care se strica, adica cum se poate strica o cheie franceza de la capete sparte ??? Inteleg ca o katana nu mai taie cum trebuie, dar eu nu foloseste cheia franceza la insurubat .. . :))
L-am luat si eu de pe steam... , cine il mai are si vrea sa il jucam coop (pe pc) sa dea un PM.
Mai joacă cineva co-op pe XBL?
Se pare ca Deep Silver devine un nou EA, mai conteaza altceva pentru publisheri in afara de bani? De ce nu au grija sa iasa mai repede Dead Island 2?
^ Yep, am jucat primul DI cu 2 prieteni pe pc și pot să spun că a fost unul dintre cele mai bune jocuri co-op pe care l-am jucat. Chiar e păcat ca DI 2 să rămână în stadiul acesta, dar intr-adevăr Deep Silver o să se alăture găștii lui EA și Ubisoft.
Stie cineva de unde se poate cumpara Dead Island Definitive Collection de ps4 varianta cu doua discuri ?
Esti sigur ca exista varianta cu doua discuri? Nici nu stiu un alt joc care sa fi venit pe doua Blu Ray. Vezi ca Spiel inseamna joc, nu disc.
Uite cum apare: http://www.zavvi.com/games-ps4/dead-.../11257882.html
Da este pe 2 discuri, exista un unboxing pe youtube si tipul avea doua carcase, una pentru Dead Island si una pentru Riptide. Era cineva din Germania, exact ca in poza.