Nici nu l-ai incercat si deja nu-ti place.:) Nice, just nice...
Printable View
Pentru cei care il joaca deja: puteti sa imi spuneti cum sta la capitolul prezentare grafica? Sunt probleme cu texture pop-in, low framerate etc? Incerc sa ma hotarasc daca il cumpar sau nu si nu ajung la nici o concluzie inca... Controlul personajului e ok sau greoi?
Controlul mi se pare destul de aiurea (facand referire la alte FPS-uri) in sensul ca dureaza ceva pana te obisnuiesti cu el, ca ba se misca prea repede cursorul, ba prea greu si pana il configurezi dupa plac sau il joci asa cum il iei, dureaza putin. Grafic, sta destul de prost, nu cu texture pop-un sau low framerate (nici nu ar avea cum) ci cu o grafica mult depasita. Daca ai jucat sau ai vazut Call of Huarez: The Cartel, aici este ceva asemanator, cu o diferenta de maxim 5% in bine.
Call of Juarez :)
Ma bate gandul sa il cumpar pe PC avand in vedere pretul de pe shopto :-?
LE:
http://www.youtube.com/watch?v=mVaF6Yo0yY0
A primit cineva jocul? Sau mai bine zis...codul pentru DLC (via mail from stopto)?
Cand vreau sa-l activez via xbl sau xbox.com (ce ma dispera via asta...) primesc mesajul:
:( ...de ce oare?
- There is a problem with the offer associated with this code
Sa fie activ doar dupa data de 9 septembrie? :-S
...bag picioru.
Da, cică mai multe persoane au problema asta. Păi ce să zic...mai aștept/așteptăm :zombieleft:
...el se �ndoiește.Quote:
Ei bine, DLC-ul e deja valabil ? ma cam indoiesc.
Daca l-a jucat cineva deja , imi poate spune si mie va rog frumos ce impresii are despre joc ? Cat de lung este ? Te tine in priza ? Storyline ? Va multumesc anticipat .
Nu inteleg cum puteti sa ziceti ca grafica e proasta. Arata fenomenal.
Pass for me,nu mi se pare urat jocul la aspect, dar nu ma prea incanta FP melee combat, ma ia cu ameteli numai cand ma uit la videouri. O sa-l cumpar mai tarziu cand ajunge la 15lire pt co-op daca o sa am cu cine sa-l joc.
La ce sunt de folos diamantele cu exceptia vandutului?
Am gasit un video pe youtube care zice ca e FOARTE important sa pastrezi diamntele deoarece sunt folosite mai tarziu in story insa nu zicea la ce.
Am primit asta pe mail de la Shopto :)
Quote:
Received: 5 hours ago
Dear customer,
Thank you for purchasing Dead Island from us and we really hope you enjoy the game!
But your fight for survival won't end with the game, by unlocking your Dead Island DLC you'll be able to enjoy even more zombie slaying action-packed content.
Please note that Bloodbath DLC won’t be available until late September 2011, but please still activate your code and this will remain in your ShopTo.net account until it is time to use it. Details of how to redeem this in game content have been provided below.
Parerea mea ca merita jucat, misiunile secundare sunt foarte faine si primesti arme tari. Sam B canta Voodoo Bitch de la inceput care este awesome. Nu va luati dupa altii jucatil e foarte fain celor care le plac jocurile cu zombie. :gun:
PSA – Dead Island PC patch wipes save files | VG247
Quote:
A patch released earlier today for the Steam version of Dead Island will wipe out any progress made so far.
TechLand has added a chapter select function to try and compensate for the loss of your data, and DailyDead has word Deep Silver intends some kind of compensation package for those affected.
The patch’s purpose was to correct the accidental release of an elderly development build instead of the finished game.
Sper ca cei cu versiunea de PC nu au progresat prea departe si nu au facut update-ul asta :D