Nope...
..::GameShop.ro::..
..::GameShop.ro::..
Printable View
pai nui asta varianta? ..::GameShop.ro::.. (ai zis bundle doar cu chitara)
Ba da dar vreau sa il cumpar si nu este in stoc.
Vroiam sa stiu unde este acum in stoc.
Merci
Ah scuze nu mam uitat mai jos....
Oferta pentru XBOX360 pro cu hard de 60GB + GOW2 la PcFun.
Pretul este 896 RON cu TVA dar trebuie sa fii abonat la newsletter ca sa primesti codurile de discount.
Daca vrea cineva codul sa comande PM me.
O sa ma duc prin Austria acum de sarbatori(mai exact Viena), si vroiam sa va intreb daca am sanse sa gasesc jocuri de Ps3 ceva mai ieftine pe acolo prin magazine, sau ceva oferte de genu cumperi3 si platesti doar 2 etc. sau tot asa preturi mari la jocuri ca si la noi ? eventual si un magazin ceva si prin ce zona se afla. Thx
E vreo 70 de euro un joc in Austria.
Mda deci cam ca la noi. Asta e nu mai cumpar jocuri atunci :D
Singura diferenta e ca gasesti magazine de specialitate cu discounturi la jocuri mai vechi. Ceea ce la noi nu o sa vezi niciodata.
Eu am vazut discount la Halo3 (150 lei ) , PGR3 si Dead Rising (100 lei) in media galaxy
Sony Playstation 3 SALE - ShopTo.Net
reduceri masive pt cei care vor pe ultima suta de metri sa faca achizitii :)
cheers
Xbox360 Arcade la 669ron in Carrefour, am aflat din surse interne ca noul lot din ianuarie fa fi comercializat in jurul sumei de 600ron.
OMG, pai asa mai luam sa avem si de rezerva :D
am si eu o intrebare de pe zavvi.co.uk poti sa cumperi si cu card visa electron ?
ok mersi frumos .
Pentru cei care cumpara de pe shopto.net imi spuneti va rog ce tip de card folositi, pentru ca mie unele carduri nu mi le accepta, desi cumpar regulat cu ele de pe alte siteuri atat din us cat si din uk.
Multumesc frumos si Sarbatori Fericite tuturor, in special consolistilor de pe acest forum de nota 10!!!
doar ING mai merge pe shopto
si unicredit-tiriac. am facut eu 2 comenzi la ei zilele trecute fara probleme ;)
cheers