cu 15 dolari transportul pe joc nu prea cred
Printable View
cu 15 dolari transportul pe joc nu prea cred
decat din australia mai bine HK ;)) de 2 ori am luat din australia si am albit pana au ajuns
plus ca australia nu are tracking pt romania :(
atunci inseamna ca am confundat eu ,atunci pe videogameplus e 15 sau 12
pai unde am vazut eu ca costa 12 :-/ hai ca ma duc sa caut sa vad
huber chill man, ca nici de ebay.com nu am luat cu 15$ :D so ai de unde lua cu shipp ieftin ;)
da stiu , dar nu stiu de ce stiam eu ca pe dvdcrave e 12 :(
poate la DVDCrave te-ai uitat dar la UPS in loc de Priority Mail. UPS are tracking si desi e mai scump poti trimite cu acelasi transport mai multe jocuri.
exact am calculat 12 jocrui prin ups si costa 100 dolari .
Play.com (UK) : LittleBigPlanet : PlayStation3 - Free Delivery pt cei care nu il au si il vor super ieftin (prin robert) 12.99 GBP
cheers
deci nici nu mai stiu ce sa spun in legatura cu Thehut ma suprinde mereu. de acesta data placut, comanda data pe data de 01/03/09
trimisa pe 02/03/09 primita astazi 04/03/09 .
Ce carduri au mers si n-au mers pe shopto?
Incep eu: Au mers ING Visa electron si ING Mastercard.
O sa incerc noul BRD e-payment.
Marge de minune Mastercard Mondo de la Banca Transilvania, acceptat de altfel si la Google Checkout :))
ING merge atat timp cat comenzile nu depasesc 50 de lire. Atunci iti trebuie 3D Secure si cand am sunat la ING sa intreb care-i faza au zis ca banca are un sistem propriu de securitate.
Are pe naiba.
Sunt niste incompetenti. Am facut mastercard la ei(aveam visa deja) si imi spuneau ca imi mai fac un visa odata cu mastercard-ul. S-a bagat o fata si i-a corectat.
Apoi, cand l-am ridicat m-am certat cu pularache aka directorul de sucursuala, cum ca nu exista "acest 3 d secure". Niste tarani...
MasterCard de la Raiffeisen, nu mi-a mers cand am facut preorder la GTA IV dar am cumparat Guitar Hero World Tour (deci valoare de 150 Lire) si a mers perfect. Mi-au facut dispatch in 10 minute.