Witcher 3 pentru Xbox One intradevar a fost Day One Edition si complet in engleza :)
Printable View
Witcher 3 pentru Xbox One intradevar a fost Day One Edition si complet in engleza :)
Idem bf4
Eu am patit-o la Rare Replay unde pe coperta din spate, era doar in Limbile slave.
Mda, nu stiu ce sa zic la faza asta cu limba.. doar nu ma uit la coperta / carcasa cand ma joc :)
Este zona 2, "intra" (automat) in limba engleza, cu mine totul este in regula.
Probabil si de aceea unele preturi sunt reduse atat de mult.
Interesant insa, de ce unii dintre retailerii nostri au asemenea produse, ce practic sunt pentru alta piata.
Nop ... luat SH
Hmm, mare grija la Domo... poate la inchidere vor avea super promotii pentru a scapa de tot ce e pe stoc: Domo închide toate cele 75 de magazine şi rămâne doar cu operaţiuni online | Ziarul Financiar.
singurul Domo din Cluj a fost inchis si inlocuit cu un Altex. Acum avem un mall in care exista un Altex si un Media Galaxy. I don't even...
In mod clar sunt promotii, dar cel mai bine e sa mergem in magazine. Poate dau si ei si jocuri, nu doar astea de pe site :D
Oferta: dam tot 13 noiembrie - DOMO.ro
Deja magazinele din Bucuresti ramase, sunt goale. Au ras tot in weekend baietii :))
iry, ai fost tu intr-un Domo acum ? Sau de unde stii ?
Am avut drum prin Auchan Titan ieri, si m-am dus si pana la Domo. Era totul gol, se vandusera toate produsele aproape, lol. Au avut pana si ipad 2 air, etc la preturi modice, gen 1200 lei bucata. Telefoane, tv's, sisteme 5,1, tot era ras :D
Tipul de acolo mi-a zis ca azi inchid magazinul, ieri fiind ultima zi in care mai pot vinde ceva.
In Domo din Mihai Bravu, de langa Kaufland mai gasiti cateva jocuri de PS 3. Mortal Kombat IX, A C Rogue, A C Black Flag, Pes 15, Ultra SSF IV, Mortal Kombat vs. DC Universe. Nu stiu preturi pt. ca nu erau afisate. Problema este ca e coada mare la casa. Au program pana la 21, dar la 20.30 inchid usa ca sa poata procesa clientii. Timp asteptare la casa aprox. 1 h.
Trimis de pe al meu GT-I9301I folosind Tapatalk
Lichidările de la Domo sunt în toată țara? Nici nu știu dacă mai avem în Timișoara.
Cam 40 lei erau alea de ps3. În rest am fost mai devreme cu razu pe acolo și nu mai aveau multe.
Următoarele domo: Vulcan, afi, militari, Băneasa, erau goale pe parte de jocuri, am fost noi puțin mai devreme.
Bine ca unii macar au prins cate ceva, eu m-am trezit la spartul targului si am fost "meh".
Mi-am vazut de treaba mai departe.
Ce e trist insa este ca astfel de preturi regasim in statele mai civilizate la unele produse atunci cand se fac promotii (nu doar cand da faliment un retailer).
La noi in Romania am invatat sa vindem mai bine promotii decat produse la preturi promotionale.
Fiasco-ul "Black Friday" a inceput deja, va continua cu "Promotiile lu' Mosu'" ca apoi sa vina "Iepurasul", urmate de "Promotii incendiare de vara", apoi "Ne intoarcem la scoala cu alte promotii" ca sa se concluzioneze apoteotic cu un alt "Black Friday" sau "Black Week Friday Pink Black sau ceva oricum promotii Black Friday".
Same ****, different year, preturile sunt cam la fel tot anul cu mici variatiuni in general.
Nu cunosti piata, nu te documentezi, nu urmaresti produsele, ti-o iei.
Pana una alta ne bucuram ca mai da faliment unul sau altul sa mai prindem si noi o "placinta" :))
Scuze pentru off-topic.