100% Split Second - e mult mai aproape de Burnout decat Blur, grafica si feeling incomparabil mai bune. Blur mi s-a parut din demo un arcade foarte superficial care nu isi prea are locul in generatia actuala de console.
Printable View
100% Split Second - e mult mai aproape de Burnout decat Blur, grafica si feeling incomparabil mai bune. Blur mi s-a parut din demo un arcade foarte superficial care nu isi prea are locul in generatia actuala de console.
Blur pana la capat!
Din demo-uri, mi-a placut mai mult Split/Second.
Ambele sunt pe marketplace? Cool. Știam doar de Blur 8-| - O să le �ncerc, săpt�m�na viiroare, să vedem.
Oricum, am văzut cele două misiuni survival, la Split/Second (cea cu butoaiele și cea cu elicopterul), nebunie curată! :circles:
Mie mi-a placut Split Second chiar daca controlul e putin greoi aduce destul de bine totusi cu Burnout, de Blur nici nu stiam ca are Demo, il voi incerca si revin cu pareri.
Arată bine ambele jocuri , le-am jucat demo .
...la Split/Second mă deranjează faptul că locul / lap-ul sunt puse jos pe bara de protecție a mașinii.
...și la Blur nu prea am �nțeles ce fac puterile da bănuiesc �n timp dacă citesc fără să ma arunc �n joc o sa �nțeleg.
Un plus la Split/Second este grafica , Blur mi se pare prea colorat.
Split/Second clar, demoul mi s-a parut bestial. Nu am jucat demo la Blur ( nici nu cred ca a aparut pe PSN), dar din trailere pare ceva mai slabut.
Split/Second all the way!
Imi puteti recomanda un racing simulator pentru PS3?
L.E: Am uitat sa specific, ma intereseaza jocuri in genul lui GT5, FM3, nu cu raliu
Ferrari/SuperCar Challenge, GT5: Prologue.
---------- Post added 24-05-2010 at 06:55 PM ----------
Heavy Rain sau Red Faction: Guerilla + Call of Juarez: Bound in Blood sau X-Men Origins: Wolverine + NFS: Shift/R&C: ACiT/AvP/Dante's Inferno/Darksiders.
Heavy rain all the time
Ploaie Grea
Voi ce ati alege din urmatoarele?
Bioshock1+Bioshock2 Rapture Edition
Assassins Creed 1 + Assassins Creed 2
StreeFighter4+DeadSpace+Heavenly Sword
Heavy Rain+ un joc
Red Dead Redemption
StreetFighter4 + Dead Space + Heavenly Sword
As alege Assassin's Creed 1 ( non-platinum ) + Assassin's Creed 2, insa daca ai vrea si ceva online ai putea merge pe ce a spus Krusht : Street Fighter 4 + Dead Space + Heavenly Sword, deoarece SF4 are cum am mai spus online + ca ai avea 3 jocuri de butonat, nu 2.
Street Fighter nu are rost sa iei cand toata lumea a trecut la Super Street Fighter.
Sincer toate variantele sunt bune, pe oricare ai merge o sa fi multumit. Acum depinde de genul pe care ai chef sa-l joci.