Bayonetta...mai asteapta putin la darksiders ...buguri / patchuri / pareri
Printable View
Bayonetta...mai asteapta putin la darksiders ...buguri / patchuri / pareri
Cu siguranta Bayonetta e jocul cel mai bun din cele 2. Candidat deja la GOTY pe 2010 :)
Doar ca pe PS3 are probleme cu incarcari lungi si altele. (poti sa il intrebi detalii pe ReNeGaDe124 )
Oricum si Darksiders e un must.
Deci cum ar spune un fanboy: Intai cumpara-ti xbox :))
Vreau sa imi iau Wii.
Va rog sa ma ajutati cu primele 5 jocuri care ar trebui sa le achizitionez (normal cele mai tari :P).
Va rog mult sa le puneti in ordinea importantei :D.
ms
Singurele jocuri ce le am pe WII sunt:
Metroid Prime 3
Super Mario Galaxy
Super Paper Mario
Zelda Twilight Princess (desi sincer mi-a placut mai mult pe Cub)
Mad World
Cred ca si noul Mario e foarte bun, Resident Evil 4 am inteles ca e foarte marfa pe WII
Si cam atat stiu eu :)
Desi nu detin unul, iti pot spune ce titluri mi-as lua in locul tau :)
1. Super Mario Galaxy
2. Madworld
3. Okami
4. New Super Mario Bros
5. Zelda: Twilight Princess
Super Smash Bros: Brawl
No More Heroes
Mario Kart
Metroid Prime 3: Corruption
Uite o oferta foarte buna la wii - 700 lei http://www.romtelecom.ro/personal/el...e/consola-wii/
Eu deodamdată n-am Wii. Dar m-am documentat și-ți recomand din toată inima (grea decizie :p):
Resident Evil: The Darkside Chronicles Resident Evil Archives: Resident Evil Zero Resident Evil: The Umbrella Chronicles Resident Evil Archives: Resident Evil The House of the Dead 2 & 3 Return New Super Mario Bros. Wii Super Mario Galaxy Silent Hill: Shattered Memories Dead Space Extraction Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars The House of the Dead: Overkill Muramasa: The Demon Blade
Sorry...nu le-am putut limita :( (eu unul astea le iau pe Wii) + c�teva excepții :-B
Cel mai greu lucru din lume (după părerea mea) să-i cer unui gamer să facă un top :-SS(cel puțin �n cazul meu...e crimă. N-am noaptea somn...mă simt b�ntuit de jocurile pe care le-am lăsat afară...).
*p.s.
Nu uita de WiiWare unde este adevărata comoară! =D>
super jocuri!!!
sa nu uit ce spunea un mare fanboy: "intai cumpara-ti WII !!!" :))
:witch:
Mi-am luat WII dintr-un singur motiv: :dizzy::yoshi::lick::mario:
Deocamdata joc New Super Mario Bros WII care este un joc FE-NO-ME-NAL!!! Mai am Resident Evil Umbrella Chronicles.
As dori sa mai incerc in viitor alte jocuri Mario(Super Mario Galaxy de exemplu), Mad World si Red Steel 2 cand va aparea. Habar nu am insa de unde sa imi cumpar Mad World...... Mario l-am cumparat din Ungaria, am facut o excursie de 200 de km pentru el. Dar a meritat fiecare km... lol
Eu tias propune un headset randomly (Jabra maybe)... gasesti la Media Galaxy in Lotus... si iti raman bani si pentru altceva :P
Ajutatima si pe mine UNO sau Smash Cars (PSN)
uno
Ce sa imi cumpar prima data, XBOX360 sau Wii?
:fanboy: PS3 ..... It Only Does Everything :D ;))
Cred ca are deja PS3. :)