infamous 2
Printable View
infamous 2
Infamous 2
Batllefield 3 PC sau Dead Island PC ?
daca ai BF3 pe consola alege Dead Island PC...altfel..ia BF3...nu are rost sa-l mai iei daca-l ai si pe consola..eu il am pe PC si nu e mai breaz , cum "se zice"..doar petarde de jucatori..si vei pierde mult timp pana sa gasesti un server serios..
Mai nou si pe ps3 se poate juca omu "ce vrea"...dar nu incurajez in nici un fel acest lucru.
Serios? De ce nu-i povestești și de unde să cumpere CD-uri Verbatim foarte ieftine? <-buna asta :))
Is mai multi, dar din cate am inteles ii plin de hakeri, si de jucatori care nu joaca deloc in echipa, pe ps3 gasesti o comunitate mai restransa si sansele sa gasesti servere cu jucatori bunicei is mai mari, Bf3 nu este deloc amuzant daca nu ai echipa buna, nu poti face diferenta singur, daca joaca prost echipa nici tie nu o sa iti mearga prea grozav. Eu am fost jucator de online-uri pe pc vreo 14 ani dar in ultimii 3-4 ani am jucat exclusiv pe ps3 si cateva din motive sunt acestea.
Eu joc Battlefield 3 pe PC si imi place foarte mult. In timpul in care am jucat ( ~20 de ore) am dat peste vreo 2 hackeri care oricum vor primi ceea ce merita. :)
Niciodata nu joc pe acelasi server...iau un server random si intru in actiune.
Ce sa iti mai spun...lag nu am intalnit deloc.
Eu zic ca iti vei pierde mai mult timp in BF3 decat in Dead Island.
Tekken 6 vs Super Street Fighter IV (optez spre tekken 6 dar vreau parerea voastra)
Multumesc tuturor pentru raspunsuri am ales BF 3 Pc
NothicHD cand vrei sa jucam da-mi un Pm ca eu nu iti pot da,!
Tekken
Uncharted 3 sau infamous 2?
http://www.youtube.com/watch?v=79JSfXxMdhs
Tu ce crezi? /:)
Uncharted 3.
U3 .. clar
Uncharted without any word to say ..