Merita ( am postat si mai sus, de 2-3 ori, dar vad ca nimeni nu a vrut sa bage de seama Ghid de exprimare | DEX online ), nu este reflexiv. Se merita = wrong.
Si da, merita sa cumperi Kollectors Edition la MK.
@eagle-eye Dirt3.
Printable View
Merita ( am postat si mai sus, de 2-3 ori, dar vad ca nimeni nu a vrut sa bage de seama Ghid de exprimare | DEX online ), nu este reflexiv. Se merita = wrong.
Si da, merita sa cumperi Kollectors Edition la MK.
@eagle-eye Dirt3.
Asteapta Dirt3, daca esti pasionat de off-road n-ai sa regreti.
Off topic: man, eu te inteleg ca esti un fin cunoscator al limbii romane si vrei sa imparti din vasta ta intelepciune pe acest forum...La fel cum inteleg sa spui o data, hai de doua ori aceasi chestie, dar daca vezi ca mai multe persoane se exprima in felul acesta, acum ce vei face? Vei posta cate un reply in care vei corecta fiecare persoana?
Eu zic sa te iei si de mine ca nu folosesc diacritice....
Poftim?Cunoscator fin al limbii romane ca stiu ca merita nu este reflexiv?Intelepciune?Lasa ironia ca nu m-am luat de nimeni, nici atat de folosirea diacriticelor, asa ca...;)
Apropo nu am postat special pentru a atrage atentia, am postat in legatura cu topicul.
http://www.consolegames.ro/forum/f69...gii-forumisti/
PS: Terminam si noi cu off topic-ul ? Nu stau sa scriu de zece ori aceeasi chestie.
Shift 2 este destul de frumos.Drit este un pic mai fun, dar amandoua sunt titluri bune.
Homefront@ PC sau Crysis 2@ PC?
Crysis 2.
Crysis 2. Homefront e "jucărie" pe l�ngă Crysis.
Blur !
Crysis 2.
crysis 2 nici nu te gandi .
Pe mine m a coplesit varianta de ps3 .
Crysis 2
Killzone 3 vs. GoW Collection vs. RDR : Undead Nightmare vs. GTA IV CE
Va rog frumos sa specificati 2 jocuri . Toate sunt de PS3 .
Multumesc .
Primele doua