Tine Xbox-ul, macar ai ce juca pe el.
Printable View
Tine Xbox-ul, macar ai ce juca pe el.
La cat de des intri tu pe xbox, eu ti-as sugera sa faci schimbul. Decat consola bibelou, mai bine handheld.
nu prea am timp acum , am inceput examenele la fac , dar inainte ma jucam destul de des
Tine Xbox-ul
vinde xbox-ul si ia ps3 ;)..pierzi foarte multe exclusivitati..
Nu merita. Pe Wii U nu o sa ai titluri ca pe X360. De Vita nu mai discut.
Singurul schimb care ar renta,probabil pentru exclusivitatile foarte bune si online-ul gratis,ar fi PS3. Dar in rest,nimic.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Black Ops 1 sau Hitman Absolution?
Hitman Absolution!
Hitman!
Cum a zis si RazvyLord.. numai copii de 11 ani care urla in microfoane.
Ce joc arcade recomandati pe XBL? Ceva ce chiar merita jucat...Sa coste maxim 800 MSP. Astept pareri!
Am comandat L.A. Noire , astept sa vina
Sent from my Galaxy Tab 2 P5100 using Taptalk 2
Seria Fallout , Skyrim!! nu stiu pe care dintre ele sa merg , sau alte jocuri bune nu tin neaparat sa fie aparute recent. Niste jocuri bune de jucat. Termin cat de curand niste exclusivitati sony si as vrea ceva mai usor . Care sa nu impuna nici plictiseala , nici nervi si sa am si ce vedea si juca bineinteles. Astept pareri.Numai bine.
Seria Assassins Creed, Mass Effect, God of War :D (desi sigur ai jucat-o), seria Uncharted etc.
Dintre cele doua as merge pe seria Fallout - le gasesti pe ambele GOTY pana in 30 de lire. Si Skyrim merita dar oricum vor mai scoate DLCuri pt PS3 deci mai bine astepti GOTYul la Skyrim.
AC ( inafara de ACIII), God of War , Uncharted , Infamous 1-2 astea le-am jucat, ce joc acum Killzone si Resistance, nu joc pentru platine si nici colectie de jocuri nu fac.