Cred ca imi e clar ce am de facut :)
Printable View
Cred ca imi e clar ce am de facut :)
Nu chiar cel mai bun, printre cele mai bune :)
Sa dau Assassin's Creed II GOTY pe God of War 3?
Daca ai jucat si celelalte jocuri din seria gow, da. Daca nu le-ai jucat aşteaptă pana in martie sa le joci in ordine cronologică:
GoW: Ascension
GoW: Chains of Olympus
GoW
GoW: Ghost of Sparta
GoW 2
GoW 3
Sa dau la schimb aia pe aia??? Merita? E parfum schimbu, e pepsi, e rolex, mercedes, crema, balsam schimbu asta?
Sa cumpar joc ala cu 80 RON, se merita? Sa dau la schimb telefonu ala pe un Xbox? Se merita, se merita????
Sincer habar nu am cumde are thread asta atatea pagini si cum nu puteti lua decizii pentru voi singuri. Astia cu meritatu vostru sunteti copii care sug inca la pieptul mamii aici sau care e treaba cu voi??
Ma intreb ce faceti in viata reala cand e vorba de luat o decizie mai importanta!!!
MiniEmotion din punctul meu de vedere da, merita. Nu ti-as recomnda sa joci God of War Ascension primul, pentru ca probabil va fi atat de epic, incat celelalte GOW nu iti vor mai provoca acelasi OAU. Daca nu ai jucat nimic din seria God Of War cauta-le pe toate, ia-le, si joaca-le fix in ordinea specificata de Dante (lasand God of Ascension ultimul, oricum mai are 1 luna pana la aparitie).
In alta ordine de idei, Srachi, prefer sa consider ca post-ul tau a fost directionat catre acel "se merita" care intr-adevar este o greseala foarte des intalnita (si nu vorbesc de acest forum...). Daca tu chiar te-ai referit la subiectul thread-ului si la faptul ca se posteaza foarte multe intrebari (unele mai relevante ca altele), o sa iti raspund eu:
1) Pentru ca oamenii chiar nu sunt decisi (a se vedea titlul: "decizii") > vezi ca mai e si un thread "decizii non-gaming" or something similar daca esti interesant... Da, oamenii chiar nu sunt decisi mereu ce vor sa faca sau sa cumpere...SURPRISE
2) Pentru ca oamenii au nevoie sa fie siguri ca decizia pe care au luat-o ei deja, coincide cu parerea majoritatii...
3) Pentru ca vor sa faca post-uri si sa dea thanks-uri ;) - pentru ca asa vor ei
4) Nu pot sa cred ca tu compari decizia intre a cumpara Mario sau Pac-Man cu o decizie importanta in viata.... ( si chiar daca cineva ar avea nevoie de ajutor si in acest caz, chiar nu vad unde-i problema). Oamenii sunt invatati sa se intrebe lucruri, uneori pe ei insisi, alteori pe altii.
Srachi, nu vizita acest thread dacă te deranjează existența lui, e destul de simplu.
merita 200 de lei un PSP fat model 1000?
Sa iau Bioshock Ultimate Rapture Edition sau sa iau direct Bioshock Infinite (care vine si cu primul din serie) ?
Din ce am auzit nu numai precomenzile vin cu Bio 1, dar oferta e valabila doar in US.