djleo666 pai imi vine msj in mail de la paypal cu suma care a fost retrasa...
Printable View
djleo666 pai imi vine msj in mail de la paypal cu suma care a fost retrasa...
The walkind dead ( dar se termina foarte repede si este cam raritate pe la " baieti " ) ... daca nu te-a incancat skyrim ... nu stiu daca o sa-ti placa dead island ( cam acelasi principiu de sufocare )
Ca sa fiu pe alte gusturi ... iti recomand walking dead + RES 6 :) ( mie mi=-a placut ) .... evident poti sa optezi pt orice resident evil doresti
Battlefield 4 PC sau COD Ghosts PS3 ?
Assassin's Creed IV - Black Flag vs The Last of Us :-S
Atunci cumpara AC4 daca le-ai jucat si pe celelalte (il gasesti destul de acceptabil pe bazar).
Daca nu, atunci cumpara Last of Us care este o capodopera.
Atunci ramane sa cumpar TLOU :)>-
AC am jucat doar 1 si 2 varianta PC
clar Last Of Us, AC-u asta e combinatie intre 3 si farcry 3 (ca sa vezi) si Windows 8 :). mai bine pe PC sau Next gen
The Last of Us are reducere de 60RON la MediaGalaxy.
TLOU clar!!
..si AC4 decat sa-l joci pe PS3 mai bine astepti un an sau cat trebuie pana-ti iei PS4/Xbone si bagi varianta next-gen. Proper Gaming.
Battlefield 4 vs Cod Ghosts?
Ambele pentru ps3!
Parca sunt satul de genul COD si in plus as incerca ceva nou...dar sunt foarte indecis.
Partea proasta e ca noul Cod nu are zombie,iar pentru modul asta am cumparat predecesorul..
La BF4 pare super ok, nu mai sunt probleme ca la Bf3 in plus ca au introdus un nou mod de joc..partea proasta e ca nu poti juca cu 64 player's cum e pe pc...
Deci ....?
Ps: Ps4 il voi cumpara la anul in toamna..
BF4 sa joci cu mine :)) Daca faci upgrade la PS4 iti transfera si progresul pe cand la Ghosts ai doar reducere la 10 lire / dolari.
BF4
COD Ghosts
Call of Duty Ghosts ;)
Battlefield 4
BF4!