Metal Gear Solid V. mai asteapta patchuri la Witcher
Printable View
Metal Gear Solid V. mai asteapta patchuri la Witcher
Witcher 3.
Ambele. :nuts:
New 3DS sau new 3DS XL, e diferenta mare??
3DS XL pt un display mai mare. :)
Driveclub sau Project Cars ?
DriveClub cu Season Pass, mai ales acum, nu știu însă dacă mai are prețul ăla
Daca iti doresti o consola PORTABILA ia-ti New 3DS , new 3DS XL e un mai mult un "laptop" . New 3DS XL are ecranul mai mare dar fix aceeasi rezolutie la display ca si New 3DS deci New 3DS are calitatea imaginii mai buna la New 3DS Xl ecranul fiind "intins" . Un alt plus al New 3DS este ca il poti "customiza" cum doresti cu o varietate mare de faceplates ( unele sunt incredibil de reusite ) .
DriveClub e Free pe PS+ daca vrei sa-l incerci, desi nu vine chiar cu toate "dotarile".
Quote:
DRIVECLUB™ PlayStation®Plus Edition includes:
• Every DRIVECLUB™ feature: from online multiplayer matches and challenges, to offline solo racing, Tour events, customisation, replays, Photo Mode and more.
• The option to create your own races with full control over the time of day and the weather.
• Access to all 13 tracks in India, one of six locations in DRIVECLUB™.
• 15 cars for your garage.
• A full set of 27 PlayStation® trophies, including the precious Platinum.
Get more:
• To add an extra 40+ cars, 65 tracks and a vast single player campaign, upgrade to the full game version at PlayStation®Store.
Multumesc @BizZare si @mario_1303 pentru raspunsuri, mai am o singura intrebare, am vazut pe un site ca vor aparea exclusivitati doar pentru XL, e adevarat?
Ma gandesc sa imi iau FIFA 16 la sfarsitul lunii si, evident, am nevoie si de PS Plus. Ma gandeam sa imi iau acum 3 luni, urmand sa astept black friday si sa imi iau pentru un an. Se gasesc oferte de black friday pentru PS Plus pe site-uri gen cdkeys.com ?
Cat a costat anii trecuți PS Plus de BF ? Întreb pt ca la Robert Dinu costa 214 lei UK .
Cam greu, help :))
Attachment 256640
Eh, esti culmea, chiar tu ziceai ca e oribila aia de la Destiny :))
De departe MGS-ul .
MGS .:D
Btw vezi ca MGS-ul e redus la eMag ( 1799) .
Merci dar nu am cum, am primit negație pt o consola stricată și acum vreau să plătesc doar diferența. Plus ca la Altex primesc un DS4 în plus la pachetele alea :)