GOW Collection:kratos:
Printable View
GOW Collection:kratos:
Amandoua daca poti :) Oricum Gow 1 si 2, mai ales ca nu le-ai jucat pana acum si am vazut cat de entuziasmat ai fost la gow 3 demo, trebuie neaparat sa le joci, sunt superbe, sunt doua jocuri la pret de unu. Dar si Assassin's Creed 2 am auzit ca e excelent, momentan nu am avut fonduri sa-l achizitionez dar e si el pe lista :)
Ca o concluzie ia Gow Collection imo, more value for your money.
daca nu ai jucat..cumpara GOW Collection:rulez:
Monitor LCD BENQ 24", 1920x1080, DVI, HDMI
vs
Monitor / TV LCD SAMSUNG 22'' Full HD TV TUNER , toate iesirile posibile
@PS3. Ma voi juca la o distanta de ~2m de ele.
The bigger the better.
In locul tau as merge pe BenQ.
luand in considerare ca pc-ul meu e folosit doar pentru office/internet/muzica/filme si e o ditamai namila in camera [carcasa antec..de n kile...etc etc]...si citind un articol in chip despre minipc-uri [nu laptopuri eepc]...ma bate un gand sa trec pe un nvidia atom...
sistem gata facut e pegatrom cape:
Pegatron Cape 7, PC-ul invizibil
insa cei din chip..au ansamblat unul cam in aceeasi bani...si mai bun...
luand in considerare ca jocurile care le-as juca pe pc..ar fi de astea de 2 lei dar fun..gen zuma...bejeweled...dar ma uit la filme 1080p....credeti ca merita sa imi fac downgrade'ul..in prisma spatiului in plus in camera castigat...consumului...zgomotului...etc
mi-as pune un atom n330..4 gb ram...1tb hdd..un dvd writter..chelt aprox 1300 de ron
Modern Warfare 2..Uncharted 2..Assasin's Creed 2 sau PES 2010#-o?..grea decizie:(
MW2 si cand te plictisesti il dai pe uncharted 2 ...single player din uncharted 2 nu pleaca nicaieri.
Uncharted 2
@ Zero
MW2 all the way. Cand te saturi de Multyplayer poti alege sa joci Assasins Creed 2 sau Uncharted 2.
Daca toti alegi un joc de fotbal mai incolo te sfatuiesc sa mergi pe Fifa2010. Eu am fost cu Pes de cat ma stiu si trebuie sa recunosc ca fifa este clar superior.
@Mariusik
Samsung va ramane Samsung man! No offence to Ben-q users. Eu am totate TV-urile din casa Samsung si sunt foarte multumit.
Creed II or Dragon Age ?