Ei au primis inca un steelbook ( cel argintiu din imaginea postata de kinezu ) . Sunt curios daca il va primi cineva .
Ei au primis inca un steelbook ( cel argintiu din imaginea postata de kinezu ) . Sunt curios daca il va primi cineva .
Streaming live
http://twitch.tv/greyhound_psn
merge prost streamul.
Mie îmi merge bine
Attachment 255671 Asa da prietena.
Cateva impresii de la cei care-l joaca deja ?
Nu am avut mult timp aseara si din pacate nici zilele astea, am terminat doar prologul si pot spune ca a pastrat aceasi atmosfera si stil de a povesti din seria MGS, e altfel fata de alte jocuri, dar au disparut cutscene-urile de ore intregi si esti mai implicat in timpul lor putand sa te uiti in stanga dreapta plus functia de zoom din MGS4 care s-a intors. Gameplay-ul mi s-a parut ok pana acum, nimic deosebit, grafica a avut cateva momente de wow iar muzica e aleasa cu mare atentie.
La inceputul prologului m-am simtit de cateva ori ca la inceputul lui MGS2 cu Raiden. Nu zic mai mult sa nu stric experienta cuiva, dar parca asta am simtit de cateva ori.
Fiind primul MGS pe care îl joc, nu pot face o comparație. Ce m-a ținut departe de serie a fost stilul ala cu cutscene-uri interminabile, MGSV e mai suportabil pt mine din punctul asta de vedere. Deși, începutul mi s-a părut super slow......
Per total îmi place, e pe gustul meu ca open world game și atmosfera. Probabil ca dacă nu era open world as fi zis pas, nefiind fan al stilului MGS.
Ce nu îmi place e modul în care e gestionat sistemul de misiuni, în sensul ca prea te plimba prin loading screens, cutscene-uri, baza, elicopter, iar asta fragmenteaza experienta pt cei care se așteaptă la un open world fără întreruperi. Eu cel puțin n-am răbdare sa fac extraction la sfârșitul misiunii, sa ma mai uit la niște ecrane cu statistici, sa ma trezesc iar la baza, iar cutscene, iar cheamă elicopterul, iar loading screen.. Apoi alegi misiunea, iar loading screen.. Iar aștepți 2 minute sa aterizezi.....too much for me.
Sper sa bage un patch pt meniurile din iDroid, în special cele cu Mother Base management. Se încarcă f greu unele "pagini".
Daca iesi din "hot zone" pe jos sau cu o masina nu mai ajungi in ACC. Selectezi in iDroid misiunea si te duci pana acolo (doar daca e in regiune).
Nu trebuie sa faci extraction dupa fiecare misiune. Ai doar anumite momente, la inceput, unde ti se cere sa te intorci la baza ca sa iti mai bage cateva tutoriale. Apoi poti umbla de nebun sa faci cate misiuni vrei. Am primit la un moment dat mesaj ca sa ma duc la baza ca am stat prea mult in combat zone.
Jocul este foarte atmosferic si imi place cum ti-au dat libertatea de abordare a misiunilor. Ai obiectivul specific, cum il indeplinesti tine numai de tine. Poti astepta noaptea ca sa te furisezi mai in siguranta, poti incerca rambo style, cum te taie capul, asa vei reusi.
pana acum am facut vreo 10 misiuni principale si tot vreo 10 secundare. Ce pot sa spun pana in momentul asta e ca jocul pare frumos dar si putin cam repetitiv (misiunile) Eu as fi preferat mai mult storyline in genul MGS4. O chestie ce n-am inteles nici in Ground Zeroes nici aici, de ce trebuie sa bage credits la fiecare misiune?! Mi se pare foarte enervant...
Da, cu extraction aveți dreptate, la prima misiune nu m-am urcat în elicopter și pana la urma ala a plecat.. La momentul ala încă era blocata opțiunea de a chema oricând elicopterul.
N-am înțeles cum sta treaba cu outposturile. Dacă golesc un outpost îmi spune ca l-am cucerit, dar când revin mai târziu găsesc iar soldați acolo. Am I missing something?
mdea....tocmai mi-a venit si mie jocul......nu cred ca am fost vreodata mai dezamagit de o editie de colectie ca acuma....wtf....ce e cu manuta asta? nu puteau sa o faca real size? arata ca dracu.
Decat manuta aia mai bine puneau o statueta cu Quiet :)
deci mi se pare bataie de joc :)) ce au facut cu editia asta...vorba ta, mai bine puneau o statueta. manuta aia daca nu e la marime reala....arata pur si simplu....sunt prea nervos...nu-mi gasesc cuvinte sa descriu ce am simtit cand am vazut cum arata.... sper jocul sa fie tare...deabia astept sa ajung acasa sa vad cum e
Căutați ediția de Japonia. Acolo e la scala 1/1.
Exact asta am simtit si eu vizavi de editia asta, niciodata nu am mai simtit ca am aruncat cu banii pe fereastra ca acum. Nici macar artbook nu are. Ma asteptam la o calitate mai buna, dar plasticul folosit e execrabil. Bine macar ca jocul e ce trebuie :)