Hahaha
Hahaha
Nu am jucat niciodata vreun MGS ( shame on me stiu ) , pot sa incep sa joc phantom pain sa inteleg macar 50% din poveste ?
Eu am jucat doar MGS4 si nu am înțeles nimic, acum mă uit ca proasta la poartă :))
Hai ca editia de colectie s-a ieftinit incepand cu a-2-a zi , 425 lei :
Joc Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - Collectors Edition pentru Playstation 4 - eMAG.ro
Joc Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - Collectors Edition pentru Xbox ONE - eMAG.ro
si-ti dau si lanterna cadou care, daca o vrei separat , e fo 40 lei :
Lanterna Metal Gear Solid V The Phantom Pain - eMAG.ro
Ar fi bine sa lecturati cate ceva de pe metal gear wiki daca vreti va faceti o idee despre ce se intampla in universul asta incarcat. E o lectura destul de stufoasa acolo, pe masura universului MGS. Cu rabdare puteti afla foarte multe chestii.
de exemplu: Big Boss - The Metal Gear Wiki - Metal Gear Solid Rising, Metal Gear Solid Peace Walker, Metal Gear Solid 4, and more
live: Twitch
Well shi*, that prologue just blew my mind:o...misto, foarte misto. Kojima still has it=D>
Prologue e nice, dar tot mai bad mofo mi se pare prima apariție a trioului de bad guys din MGS4...
Prima parte a jocului: prologue și mission 1
http://youtu.be/vFBcM2Pn_m0
Am tot vazut pe net ca unele editii de colectie nu au avut codurile pentru DLC. Pentru cei care au cumparat CE de la altex - ati avut astfel de probleme?
Au fost ambele coduri în ediția de colecție.
Nu trebuiau sa fie 3 coduri: unul pentru D1, unul pentru MGO si unul special pentru CE?
Lanterna aia nici nu merita scoasa din ambalaj. E o clona proasta de Sipik cu led chinezesc. Daca scria altceva pe ea, costa 2 dolari cu tot cu shipping. Si aia de 2 dolari ar fi de zeci de ori mai buna ca asta. Cred ca Konami a platit max 50 centi pe fiecare. I-as trimite-o lui kojima sa si-o bage undeva :)
Nu stiu ce treaba are Kojima cu asta, dar sigur...
a facut careva Side op-ul prisoner extraction 07? Nu il gasesc frate...i-am extras pe toti din zona si tot nu imi da complete...
Poate pana termin eu cu Max vinde careva jocul asta dupa ce-l termina :)
Lanterna am cumparat-o separat cu 39 lei de la emag. Clar abordarea gresita, daca era cado, era OK-ish.
Ăsta e de pus la colecție, nu se vinde.
---------- Post added 03-09-2015 at 18:34 ----------
live again: Twitch
Quote:
Like the games in the series before it, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain features a ranking system that gauges how well you play based on your performance throughout the mission.
With that in mind, PowerPyx has put together a video guide on attaining the S-Rank in every mission in the game. You can watch the playlist below.
De curiozitate, a primit cineva de aici steelbook-ul promis ?