Jocul e pe 2 DVD DL si sunt unele zvonuri ca nu ar merge instalat pe HDD-ul consolei (sper sa nu fie confirmate). Deja a aparut o varianta a jocului pe unele site-uri private ...
Printable View
Jocul e pe 2 DVD DL si sunt unele zvonuri ca nu ar merge instalat pe HDD-ul consolei (sper sa nu fie confirmate). Deja a aparut o varianta a jocului pe unele site-uri private ...
O sa fie cum a fost si pana acum.
Apare un nou firmware, Ms o sa faca noi protocoale pentru detectare si iar vine Banhammer-ul peste ei, si tot asa.
Oricum de copiii sub 11 ani, ce te injura de mama focului, nu vei scapa in veci pe live ! La asta te referi nu ?
A aparut LT-ul cresc vanzarile la Xbox360 ;). Lasa ca nu face MS noi protocoale de detectare ca le are deja :).
Ii mai lasa pe astia sa se distreze si ei pe LIVE, insa nu cred ca o sa le mai dea ban asa curand
1. Ce e aia LT?
2. Flaviu, in opinia ta, Major Nelson ar trebui sa primeasca ban? Ca joaca ME2 inainte?
1.LT este ultimul soft de modare nedetectabil pe LIVE[scapi fara ban]
2.Cu totii gresim , dupa parerea mea cred ca ar mai merita iertat , toti suntem curiosi cum este un joc ,insa putea sa-l probeze fara live , nu stiu ce sa zic acum , nu sunt in stare sa judec oamenii:|
Flaviu tu stii cine e Major Nelson ? Asta e MC Hammer ... "mancati-as" >:)
E cel mai renumit pirat. Datorita lui exista toate jocurile de Xbox 360 pe torrenti. =D>
De fapt, datorita lui exista torrentii;).
Trackerele sunt facute de el ?:-S
Sam Fisher doarme cu lumina aprinsa cand aude de Major Nelson.
Sa vina, sa vina, sa vina odata ... jocul asta
http://www.youtube.com/watch?v=gfLD-7bCtME
Aveati voi o vorba.. "Dont feed the idi... umm troll", e pacat de threadul asta. Daca ar fi fost threadul unui joc obscur as mai fi zis, dar parca nu imi place sa ii vad "numele" si aici, e de ajuns ca umple forumul cu alte prostii.
Ca sa nu te las chiar in plop, uite ceva ce ai fi putut face si tu singur Flavius
Lasind deoparte discutia aprinsa despre hackerul x, revin la trailer...
Este fenomenal, ar trebui mai multi devi sa se uite la trailer-ele si jocurile facute de Bioware si Kojima, in felul asta am avea mai multe jocuri de calitate. Trailer-ul in cauza reda atmosfera tensionata si ritmul alert al jocului, subliniaza faptul ca nereusita nu e o optiune, iar muzica, niciodata nu poti da gres cu muzica culta, este incredibila, combinatia dintre muzica culta (simfonica) si SF face acest mic trailer si mai intens.
Nu pot decit sa spun bravo maiestrilor de la Bioware, o noua capodopera se va naste.
Dupa parerea mea pe LIVE este mult prea putin important acest joc in comparatie cu Fifa 10 si multe altele , deci asa ca nu va asteptati sa gasiti multi jucatori pe Live jucand acest joc;)
Doamne :wall: in momente ca acestea regret foarte mult ca mi-am vandut Xbox-ul :wall: ME1 a fost genial, ME2 va fi... (nu s-a inventat inca un adjectiv potrivit pentru acest joc). Asa e viata din pacate, nu poti sa le ai pe toate. oricum sper sa pun mana pe un xbox si sa joc si eu ME2 si Halo: odst :X si da aveti dreptate, trailerul de debut e incredibil, nici macar filmele nu se mai fac in felul acesta.