Stie cineva daca jocul ME2 o sa apara si pe PS3? Parca auzisem mai demult un zvon de genul.
Printable View
Stie cineva daca jocul ME2 o sa apara si pe PS3? Parca auzisem mai demult un zvon de genul.
Nu, doar 360 si pc.
O sa ramana doar un zvon:)
Inca sper ca o sa apara in bundle pe PS3. Daca nu, atunci trebuie sa inchiriez un xBox 360 :D Voua cum vi se pare jocu? Sunt un mare fan al seriei AD&D Forgotten Realms a firmei Bioware. As fi interesat daca MA2 se apropie mai mult de KotOR sau de un Baldur's Gate 2? Adica are tone peste tone de dialog si un univers cu o istorie larg dezvoltata sau e orientat mai mult pe action?
Forgotten Realms este un univers "inventat" de Wizards of the Coast), nu o serie (sunt si carti a caror actiune e situata in FR, de ex.). Ad&D (Advanced Dungeons & Dragons) este un set - complex - de reguli de joc. Mass Effect 2 nu este AD&D, se joaca dupa un set de reguli diferit. Iti pot spune mai multe despre D&D si AD&D cei care joaca board games (cu respectivele seturi de reguli).
Cat despre bundle Mass Effect 2 pe PS3, nu il astepta, seria Mass Effect e doar pe 360/ PC.
Era greu sa deduci din postul meu ca "Sunt un mare fan al seriei AD&D Forgotten Realms a firmei Bioware" este o varianta mai concisa a "Sunt un mare fan al seriei de jocuri bazate pe regulile AD&D, plasate in universul Forgotten Realms si produse de firma Bioware". Nu stiu ce era in mintea ta cand ai crezut ca ma refer la altceva :D
Totusi, stie cineva sa imi spuna daca jocul se apropie mai mult de seria The Elder Scrols sau de Baldur's Gate/Planescape Tourment/KotOR. M-am uitat la reviewuri dar tot nedumerit am ramas.
Nu prea seamana Mass Effect cu niciun alt joc dupa parerea mea. Nu inteleg de ce vrei atat de mult sa faci asemanari? E un RPG cu o poveste si un univers foarte bine detaliat cu foarte multe elemente de shooter. Deci: cutscene, dialog, mers, pac pac, dialog, cutscene.
Ma enerveaza review-ul de la IGN. E trecut la Categoria Xbox 360 si spune cum i-a crapat lui jocul pe un AlienWare cu 6gb de Ram. So what? Eu eram curios cum se misca si cum se comporta pe Xbox nu pe PC tau de x000 USD.
Quote:
If you're playing on PC and have a powerful rig (I took Shepard for a spin on an Alienware Intel Core 2 Quad 2.00 GHz prcoessor, dual NVIDIA GeForce GTX 260M cards, and 6 GB of memory), it will look even better.
Ma tot uit la un Walkthrough de ME1 pe Youtube si salivez continuu. Insistam atat de mult pentru ca nu prea agreez foarte multe "stiluri" de RPGuri. MA1 pare a fi exact ce imi place, acum problema devine cum ajung sa le joc.
Eu pentru God of War 1 si 2 mi-am cumparat PS2 in toamna trecuta, adica la 9 ani de la lansare. La fel poti face si tu: mai astepti aproape 5 ani si dai pe un Xbox 360 mai putin decat pe o pară mălăiaţă şi joci trilogia Mass Effect linistit. E o solutie pentru cei care nu sunt de-acord cu a poseda doua sisteme de jocuri pe televizor de generatie curenta.
Jocurile mari nu-si pierd niciodata farmecul.
Nu se apropie nici de Elder Scrolls nici de Baldur's Gate/ Planescape Torment;). Uita-te si tu la review pe Gametrailers (de ex.) si-ai sa vezi ca e cam de sine statator. Ok, poate seamana cu KotOR.
Pe o alta nota, ce s-o intampla cu noi, romanii, de ne simtim atacati de fiecare data cand incearca cineva sa ne explice ceva?... Nu era greu sa deduc nimic, probabil, ti-am dat o explicatie pentru ca am crezut ca ai nevoie de una; asta n-ar trebui sa te jigneasca in vreun fel, dimpotriva, eu unul m-as gandi, in cazul asta, ca am nimerit intr-o comunitate care este chiar interesata sa-si indeplineasca rolul.
Whatever.
In loc sa discutam despre acest joc fenomenal facem discutii aiurea.
Wickyz: citeste review-ul IGN, uitate la ultimul trailler aparut (Launch trailler) si ai sa-ti faci o idee despre joc (vizualizeaza-l de cel putin 15 ori si cu siguranta te va prinde), idee jocului este mai mult decit originala, nu seamana cu nimic anterior.
SublimingSun a incercat doar sa-ti dea niste directii, a crezut ca nu ai inteles anumite chestiuni.
Cum spuneam cred ca ar trebui sa discutam mai mult despre jocul in cauza decit despre altele, cel putin pe acest thread.
Mda...Mai bine nu ma uitam la riviu ca iar nu dorm pana nu imi ajunge jocul <:-P
Game News HQ - Mass Effect 2 sex scenes make their way to the Internet
Quote:
Mass Effect 2 is out in stores later this week and the sex scenes have already made it online. The first sex scene above takes place with Miranda Lawson and is the best of the four uploaded so far. Miranda shows off the most skin but you really don't see much happen. Same goes for all the videos as they're all a big tease. Of course, if you're looking for hardcore sexing, then what the hell are you doing watching YouTube videos of videogame characters doing it?
Game News HQ - Free Mass Effect 2 DLC leaked, available now
Quote:
Some of the free DLC you’ll be getting for Mass Effect 2 this week is now avaiable.
Well, when we say available, we mean leaked.
Most of the DLC included are a couple of armour and weapons packs, including the Blood Armour suit you get if you pre-ordered Dragon Age: Origins for PC or 360.
Multumesc mult pentru ajutor si mai ales lui Hostile cu care am discutat pe privat despre joc. Am dorit mai multa informatie pentru ca nu prea am incredere in reviewuri, acestea in mare parte nu trateaza punctele importante pentru mine intr-un RPG. Spre exemplu Reviewurile la TES: Oblivion, Fallout 3, The Witcher mi s-au partu foarte interesante dar cand am pus mana pe jocurile respective m-au dezamagit.
M-am lamurit despre joc uitandu-ma cateva ore la un Walkthrough pe Youtube de ME1. Jocul mi s-a parut superb :D
Bagati repede:
Xbox LIVE Marketplace | Mass Effect 2 - 1
Xbox LIVE Marketplace | Mass Effect 2 - 2
Xbox LIVE Marketplace | Mass Effect 2 - 3
Xbox LIVE Marketplace | Mass Effect 2 - 4
Xbox LIVE Marketplace | Mass Effect 2 - 5
Xbox LIVE Marketplace | Mass Effect 2 - 6
Xbox LIVE Marketplace | Mass Effect 2 - 7
Xbox LIVE Marketplace | Mass Effect 2 - 8
Xbox LIVE Marketplace | Mass Effect 2 - 9
The GameStop-exclusive DLC, the stuff supposedly reserved for people picking up the game's special edition, much of it is available for download right now on Xbox Live (note: you'll need to queue it up from a PC first). Best part? It's all available for free.
damm :D
queued ;))
Luat. Thx :D
deja item is not available for purchase from Xbox LIVE Marketplace on the Web. :))
thx de share Mo