Idem....aiurea rau ca pune default asa ...
Printable View
Idem....aiurea rau ca pune default asa ...
oh crap, ce stupid :wall:
La ce mi-au mai dat questul daca nu pot sa-l fac. Pff ce m-a scarbit faza, am pierdut ore intregi sa ma chinui cu loialitatea fiecaruia si acu' s-a dus totul dracu. Nici nu-mi vine sa mai deschid consola cand ajung acasa. Pff, sper sa fie ceva interesant pe OTV, o flacara violet ceva 8-}
Stai ca poate incurc eu. Ai primit acel quest dupa ce ai terminat misiunea sau inainte?
Eu am facut misiunea cu IFF dar inca nu aveam toti membrii , m-am enervat foarte tare dar am gasit un load dinainte de misiune , desi am pierdut vreo 3 ore de joc am facut toate misiunile posibile inainte de IFF.Pana la urma am ajuns la final cu 29 de ore de joc.
Dupa.
E stupid oricum. Trebuia sa fiu avertizat intr-un fel, asa cum am fost avertizat cu IFF-ul prima data, sa aleg daca sa merg inainte sau nu. Sa nu ma arunc cu capul inainte.
Am inceput playthrough 2 la insanity , pana acum totul merge bine , dar biotic charge e useless.
Sunt curios daca l-a omorat pe cineva pe Shepard pana acum. Banuiesc ca tot in misiunea sinucigasa ai aceasta posibilitate.
intrebare stupida :
dc varianta de colectie are 2 discuri dar nu cere instalare la al doilea?
Nu cere install pentru ca-ti cere discul pe masura ce avansezi in joc. Mie mi l-a cerut undeva cand am dat sa aterizez pe o planeta pe care scanasem proaspat o anomalie. Asa e normal la toate jocurile, ceea ce tu iei de referinta e ce ai intalnit in Forza 3 dar sistemul ala de install n-a mai fost folosit pana acum.
Si nu-si permite nici un alt publisher inafara de Microsoft sa lanseze un joc la care o mare parte din content sa fie restrictionata catre toti utilizatorii (cum era cazul harddiskului).
daca instalez ambele discuri e vreo problema? voi putea sa joc ambele nu? ma gandesc sa nu se foloseasca intens dvdurile in rulare ! citeste mult dp dvd in game?
Le instalezi pe amandoua dar cand ti se va cere tot trebuie sa bagi discul 2. Jocul va rula de pe hard in continuare.
E aberanta chestia cu diskurile... desi le-am instalat pe amandoua pe hard, cred ca mi-a cerut de 2-3 ori fiecare disk... In momentele acelea imi ziceam "They've missed the BluRay" :evil: