Edit: DOA e scris intentionat DOA. Sa nu existe discutii :P
Printable View
Edit: DOA e scris intentionat DOA. Sa nu existe discutii :P
Stai linistit SYZYGY. O sa moara toti. Si Shepard de fapt este agent Geth iar Cerberus se ocupa de prostitutia galactica :))
Serios acum... voi mai aveti timp sa postati/cititi pe net ce faceti in misiunea finala ? Asta e genul de joc care la primul run te inchizi in casa, opresti telefon, pui PC-ul in standby si il joci. Fara sfaturi, tweaks & tricks... Just play !
Meanie...poi am timp sa postez ca mai trebuie omu sa si manance.Daca moare unu din echipa pe tine dau vina Monky.
Eh si tu acum... vrei sa termini jocul cu ei in viata. Daca "traieste" Shepard, ce mai conteaza restul ? Si chiar daca ar muri Shepard, nu-i bai, ca-l invie in ME3 :evil:
Monky, daca moare Shepard s-a terminat trilogia. Nu o sa-l mai invie cu alde Lazarus, a spus Casey Hudson ca jocurile la sfarsitul carora Shepard moare nu pot fi importate in Mass Effect 3, deci story arc-ul respectiv se termina la sfarsitul lui Mass Effect 2.
Adica Mass Effect 3 o sa poata fi jucat numai daca importati un caracter ca nu a murit la sfarsitul lui 2 sau daca incepeti cu un caracter nou despre care o sa zica BioWare ce a facut si ca supravietuit.
Si eu as avea grija si de echipa on locul tau, asta daca nu vrei sa infrunti reaperii tu si joker singuri in ME3.
La cat de mult timp am investit in echipa asta, ar fi de mare porc sa nu continui cu ea in ME3 si sa faca BioWare un artificiu cum a facut cu echipa din primul joc.
Tocmai de aceea vreau sa traiasca toti ...
Ba poti salva.
Eu am putut salva la fiecare oprire a Samarei, dupa ce omoram toti inamicii si inainte sa dau move on..
Exact. Poti salva oriunde, in orice misiune, in momentele in care nu ai inamici.
Dar nu inteleg... nu puteti incepe ME3 de la "zero" si in felul asta sa aveti toti partenerii disponibili ? Eu chiar ma bucur ca nu mi-a acceptat ME2 salvarea din ME... I felt new... reborned... Continuarea cu acelasi caracter mi s-ar parea un pic aiurea (mai ales ca se va intampla peste cel putin un an, doi... Mai ales ca daca deja ti-ai tras gagica in ME2, in ME3 tot cu ea ramai. Si daca nu ma insel, femeia perfecta e tot timpul alta, nu ? :))
Ce am spus eu e oarecum irelevant si nu are legatura cu salvarea. Pot sa iau ME3 si de la "zero" fara sa incarc salvarea, dar daca nu voi avea o parte consistenta din echipajul meu aproape mi se pare ca tot ce am facut in ME2 a fost facut in van mai ales ca tot jocul mi-am facut un scop din a-mi forma aceasta echipa.
Chiar nu mi-ar surade deloc ideea de a ma reintalni cu cei din party pe meleaguri diverse asa cum am facut-o cu fostii mei parteneri.
Nu tine deloc de save game ci de notiunea de sequel.