Yup :D. A, si dc te plictisesti poti sa treci la altcineva, gen Tali :P.
Printable View
What a game! Awesomeness 100% pure :D! dupa ce termin Dante's Inferno incep al 2-lea run cu Infiltrator. B-) Ninja Shepard ! :ninja:
Quote:
Rejucandu-l pe Xbox 360 cu personajul importat din Mass Effect, observ ca experienta este mai bogata, mai...personala si nu pot decat sa recomand tuturor sa-si continue propriul Shepard inceput in 2007. Veti fi surprinsi in mod placut de anumite sidequests si mesaje venite pe private terminal pe care altfel le-ati rata, asta daca mai tineti minte anumite evenimente si personaje din primul joc.
Download the Firewalker pack and gain access to 5 new missions featuring the Hammerhead. The Hammerhead is a heavy assault vehicle that hovers over the battlefield at up to 120 kilometers per hour and features a guided missile system ensuring accuracy even during aggressive maneuvering. Coming late March, free to all Cerberus Network members!
unde cand cum? :D
late march...:wall:
Lol Bodo, si eu aceeasi reactie am avut cind am vazut stirea de la Bioware.
Am vazut azi review-ul din revista Level. Revista pe care mi-am cumparat-o pentru jocul full dar ma asteptam ca daca pui un joc pe coperta sa-l pui acolo pentru ca merita nu ca sa-l faci albie de porci.
O batjocura de articol, imi vreau banii inapoi :) Toate review-urile sunt praf.
Da' ce zic? XtremPC i-a dat 8.5/10. Nu e foarte corect avand in vedere ca si Darksiders a luat tot asa parca. Trebuie luat si in considerare ca echipele acestor reviste sunt eterogene si au si ei parerile/experienta lor; mi se pare f greu sa faci o apreciere corecta. Eu ma mai bazam pe metacritic.com pentru o privire mai de ansamblu. Si ma mai uit la review-urile facute pe G4TV - si aceia m-au suparat ca au dat nota mai slaba pt Darksiders. Pana la urma, conteaza ce iti place tie nu ce spun ei :).
Intr-o oarecare masura conteaza ce spun ei, nu neaparat cei de la Level dar in functie de notele dintr-un review te poti hotari daca cumperi un joc sau daca mai astepti sau daca nu-l cumperi deloc. Sau in cazul altor jocuri faptul ca are reviewuri proaste il face sa aiba pretul super redus de la cateva saptamani de la lansare (vezi Dark Void).
Revistele astea de specialitate influenteaza intr-un fel sau altul piata. Ma rog, aici ma refer bineinteles la reviste adevarate pentru ca e penibil sa scrii despre Mass Effect 2 la inceputul lunii Martie cand el s-a lansat pe 26 Ianuarie. De fapt cred ca asta-i si convinge sa dea note proaste... hai sa avem pareri diametral opuse fata de restul lumii ca sa zica lumea ca citeste ceva personal.
Adica daca ziceau ca jocul e tare, pff... pai toata lumea stie asta, de ce as cumpara revista sa-mi spuna ceva ce stiu deja de 2 luni. Nuuuu, hai sa socam cititorul. Ii punem pe coperta Mass Effect 2 ca si cum ar fi tzatza de maimuta si bang, in review criticam tot. Nimeni n-o sa o vada venind =;
Review-ul la Dark Void e cu adevarat praf, practic nu vorbeste de aproape niciun element al jocului pana la ultimele randuri. La Mass Effect 2 e totusi alta treaba ( vezi review Fallout 3, de exemplu). Jocul a fost criticat pentru simplificarea unei retete deja simpliste, lucru pe care altii nu-l pot remarca, aici merita laudat departamentul de marketing al celor de la BioWare. Jocul e bun, doar ca nu poate fi considerat de nota 10, dar nici de 8.
Daca vorbiti despre nota 8,5 acordata de Xtrem PC lui Mass Effect, parerea mea este ca review-ul lor este destul de echilibrat, chiar daca recenzia este scrisa de o impatimita declarata a RPG-urilor. Lasand la o parte preferintele subiective, ME 2 nu e shooter de nota 10, chiar daca tehnic este ani lumina peste primul (cel putin pe Xbox, pe PC nu l-am incercat). Nu este nicidecum un RPG de nota 10. Deci?
Marturisesc ca nu l-am terminat inca, insa atmosfera din primul mi s-a parut mult mai reusita, nu-mi dau seama de ce, dar nu cred ca este impactul mai scazut al sequel-ului fata de cel creat de original...
Yahtzee scrie in The Escapist (un articol o idee mai serios, nu Zero Dot Punctuation) ca lipsesc cateva din elementele care creeaza imersiunea in primul (cand calatoresc, nava andocheaza undeva - ma indrept catre usa - ies, ma gasesc in zona docurilor; Mako, etc...), micile elemente care dau ideea de spatiu si calatorie prin el, nu misiuni/ niveluri separate de ecrane de loading. Bineinteles, ramene povestea, care in continuare este spusa magistral...
Si care mai exact e reteta aia simplista, si ce ti se pare tie simplificat? Elaboreaza ca practic nu ai spus nimic ca sa justifici asa zisa recenzie. Si daca Mass Effect nu merita nota 10, atunci pot spune clar ca niciun alt joc al generatiei actualei nu poate primi nota asta. Sau ai tu o parere dieferita, merita cumva Uncharted 2 nota 10 si Mass Effect 2 nu? Sau poate ai prefera ca doar MGS 4 sa fie asociat cu nota aia?
P.S. Mass Effect 2 nu mai este un RPG. Cei care insista sa-i faca o recenzia si sa tina cu dintii de asteptarile ca jocul sa sastisfaca aspectul mecanicilor de RPG, doar pentru ca apoi sa critice faptul ca lipseste abilitatea de loot si iteme traditionale RPG-urilor, ar trebui discreditati din start.
Jocul este considerat de multi RPG si a fost mediatizat ca fiind un super RPG.
Imo, jocul de 10 nu exista. Sigur ca fiecare are un joc favorit caruia ii acorda nota 10, dar intr-o recenzie trebuie sa privesti jocul din alt punct de vedere, analizand fiecare element al jocului.
Nu am spus ca seria Mass Effect nu este o serie grozava, ba din contra... e motivul pentru care mi-as lua X360.
Ok, nu trebuie luat ca pe un RPG, ca duce lipsa de cateva elemente specifice, dar nici ca shooter, ca nu exceleaza in asta.Sunt de acord cu Erik, nu este un joc de 10 desi mi-a placut foarte mult.Consider ca mai avem de astepta ceva pana la aparitia jocului perfect...poate nu va aparea niciodata.