Bine bine, ne auzim pe consola, dar eu vleau sa stiu cum facem imparteala? Iau eu primul nivel? Cine ce ia? Sunt bani multi in joc si nici nu va cunosc asa de bine B-)
Printable View
Bine bine, ne auzim pe consola, dar eu vleau sa stiu cum facem imparteala? Iau eu primul nivel? Cine ce ia? Sunt bani multi in joc si nici nu va cunosc asa de bine B-)
Eu mi-s din Arad si va dau la schimb UNO >:D<
Nu am reusit sa adaug decat 2 pe focus si cel cu cristian77 restul cica nu exista idurile
---------- Post added 13-01-2011 at 04:22 PM ----------
Ce facem cu rasko si tekken?
Te rog, adauga-ma si pe mine. ID: Te-au_prostit_ca_pe_un_fraier_RO
Mi am dat seama dupa ce am verificat idurile lui rasko si tekken,
---------- Post added 13-01-2011 at 04:42 PM ----------
Nu prea am inteles de ce dar in fine,bafta
---------- Post added 13-01-2011 at 04:49 PM ----------
cand doua pers iti dau iduri corecte pici in plasa si cand vezi prea tarziu comentariul tau :p
Mda.. ne-au fraierit.. ma retrag si eu din combinatie. No more UNO for you pranksters =;
stiam eu ca nu trebuie sa ma incurc cu rusnaci;)
cea mai periculoasa mafie
Dante23456,eu sunt cel cu ID-ul cristian77,uita-te si la detalii,nu stiu de ce s-au bagat astia sa-ti dea ID-ul meu,pentru ca eu sunt persoana serioasa si fac share pentru Mass Effect 2 .
Si da,iti dau share si la UNO daca esti baiat de treaba(am dat 10 lire pe el),da-mi add acum te rog
Multumesc anticipat!
PS : ai cascheta pentru conferinta?
PPS : de unde ai stiut ca Raskolnikov e rus? Si eu am avut probleme cu el,e periculos intr-adevar :-S
Se merita sa imi cumpar ME2 pentru PS3,avand in vedere ca nu am jucat ME1?Stiu ca imi povesteste tot in acel comic strip,dar nu e ca si cum as juca eu.Si inca ceva,ME1 o sa apara pe PS3?Thanks.
Se merita. Nu o sa apara.
ME1 nu o sa apara pe PS3. Eu cred ca merita jucat. ME2 e GOTY 2010 pana la urma.
am ras cu lacrimi
Nu prea am inteles faza cu : lansam Gears of War 1 pe pc..dar doar atat ca daca primiti si 2 3 va invatati,ME 2 ..ca daca portau si primu era prea mult,Splinter Cell Double Agent..doamne fereste la ce sa punem si altele...ii aruncam in mijlocu povestii.
Mass Effect 1 e publicat de Microsoft Games Studios... 'nuff said.
Eu sunt bruneta sau blonda? ;;) Ce credeti ca mi s-ar potrivi?
Esti "blondul".