ha ha ha:-& amuzantilor.. Sigur o sa l cumparati!
Printable View
ha ha ha:-& amuzantilor.. Sigur o sa l cumparati!
eu chiar o sa-l cumpar, nu inteleg unde bati. :)
Eu nu, sunt prea dezamagit de seria fifa, astept sa cumpere licenţa pt uefa champ league si europa league
dante , ti cu dinamo ? ( if you know what i mean ) :))
nu mai trebuie sa se pregateasca pt champions league, ci mai degraba pt o inima noua.
ce n-are unu, are celalalt, vorba aia. :)
Pt mine cel mai bun fifa este fifa 11, pira daca il ai si vrei sa jucam da-mi add toghy23
cum vrei tu glumila.:)Quote:
Noi glumila, pe tine cum sa te strigam, modila sau hackerila?
da, a fost o schimbare majora trecerea de la 10 la 11. cel putin la controlul balonului. :)
Cum poti sa zici asta din moment ce FIFA 12 a schimbat complet modul in care jucam FIFA ? Tactical defending-ul pot spune ca este cel mai important. Dar sa nu uit nici de Impact Engine care schimba complet orice duel (lasand glitch-urile laoparte).
Diferenta dintre FIFA 11 si 12 este incredibil de mare. Parca este alt joc.
iti spun eu ca deaia le-a placut 11-le. miscarea jucatorului, dribbling, skills, grafica putin mai sharp... chiar a fost o schimbare fata de 10. dar de acord cu tine, pt mine 12-le a fost mai presus in schimbari majore ca 11, de la control la impact engine.
Fifa 12 este excelent, Fifa 13 cu siguranta va fi mai bun decat Fifa 12, jocul se imbunatateste de la an la an intr-un ritm bun si sanatos pentru joc. Cu siguranta o sa avem un Impact Engine mai bine reglat, atacantii in alergare nu vor mai fi placati de fundasi....etc. Incercati sa va bucurati de toate modurile jocului, pentru mine Fifa 09 a insemnat foarte multe jocuri HEAD to Head, FIFA 10 nopti pierdute cu virtual Pro-ul intr-un club de romani (cele mai frumoase amintiri), Fifa 11 Ultimate Team + Club iar FIFA 12 a fost un mix de Ultimate team cu Head to head. Cine nu a jucat niciodata intr-un club cu virtual pro-ul cred ca au pierdut 50% din frumusetea jocului. Salut fostii colegi de club care isi fac veacu pe aici :) .....sa vina FIFA 13
Nu glumesc, domnule englez :)