Originally Posted by
razvanrazy
Nu e chiar asa. Iluminarea este schimbata. Haina nu se misca la fel ca in filmuletul din 2012 (observa atent ca in 2012 se misca si spatele, nu doar partea de jos).
Reflexiile pe masini nu sunt prea ok (in GTA V mi-am cromat o masina si se reflecta perfect absolut totul, fara frame drops). Aici reflecta, la fel ca in cazul geamurilor magazinelor, o imagine separata, pusa de producatori, la fel si luminile, doar anumite culori cred ca se reflecta.
Iarba si copacii se misca si in versiunea de X360, dar nu toate intr-o directie cum ar fi logic, daca ar fi influentate de vant.
Intr-adevar, uneori arata chiar bine. Aseara m-am plimbat putin pe apa (care arata si se misca fenomenal, mai putin cand esti cu omul si se vede prea de aproape, iar textura este foarte praf) si am prins un semi-rasarit, care chiar arata fenomenal.
Intr-adevar, jocul este fun si este foarte bun de pierdut timpul. Chiar ai ce face absolut oricand. Eu cel putin, am piedut app 30 de min jucand sah in parc :D
Rasko, muzica este mai mult electronica, cel putin din ce am eu mom in playlist. Am inteles ca mai "furi" mp3-uri de la oamenii de pe strada.