A tras cineva applicatia Watch Dogs ctOS pentru Android? In unele tari cica a aparut deja.
La mine nu apare inca in store.
Printable View
A tras cineva applicatia Watch Dogs ctOS pentru Android? In unele tari cica a aparut deja.
La mine nu apare inca in store.
E aplicația H_IDE pe Play store, am luat-o eu acum
stiu de aplicatia H_IDE, eu ma refer la companion app-ul anuntat pentru joc
Watch Dogs ctOS Mobile app
Attachment 222940
trololo
Noting is everything is true connected?
Gata, a aparut si aplicatia :)
Watch_Dogs Companion: ctOS
Am incercat si eu ACT I din joc si prima impresie pot sa zic ca este chiar una buna, ai asa un feeling de putere prin oras si gafica este ceva mai buna decat ce am vazut prin gameplay-uri si trailere.
M-am uitat pe harta si sunt atatea de facut o tona de misiuni si side-misions + ca iti da de ales ce fel de om vrei sa fii, poti fura oameni inocenti sau ii poti proteja, poti omora criminalii sau ii poti pune la pamant si sa ii lasi pe mana politiei.
Feelingul la drive chiar imi place, patineaza masina foarte fain :D numai bun de facut cerculete (nu am incercat inca), intr-adevar e putin ciudat la inceput dar te obisnuiesti repede.
Mi s-a parut o faza chiar amuzanta in joc pentru inceput si anume ca o femeie ii arunca lucrurile de la balcon lui barbasu :)) ceva gen " da-i drumu acasa la maicata" :))
Pentru prima impresie chiar este super ok ca la cate critici au fost si comparari fara rost,ma asteptam sa dezamageasca dar nu este asa, chiar il recomand este ceva nou si funny in acelasi timp.
Ar fi ceva ca masinile sa se conduca ca la "driver SF" B-)
Nu mai ştiu dacă la GTA V era aşa, dar aici, la Watch Dogs, mă plimbam prin oraş şi a început să plouă şi nişte cetăţeni si-au pus nişte ziare deasupra capului şi au început să grăbească pasul. E frumos când vezi detalii d-astea care fac jocul mai real.
lol, e 2014, in joc e si mai incolo. poate sa-si puna tablete. nu cred ca vor mai exista ziare.
pana la urma mai vine cineva la emag? am vazu ca la MG au dat goin 1.9k si la emag 200
Update:
Joystiq*– 4/5
Godisa Geek*– 9/10
CVG*– 9/10
LeaderGamer*– 9/10
Videogamer*– 7/10
DigitalSpy*– 4/5
Gamespot*– 8/10
Polygon*– 8/10
GameReactor*– 8/10
Eurogamer*– 7/10
Edge*– 8/10Destructoid*– 8/10
Metro*– 7/10
StrategyInformer*– 7/10
GameInformer*– 8.5/10
PC Gamer*– 87/100
Areajugones*– 9/10
EGM*– 7/10
Pixel Dynamo*– 8.2/10
GameStar*– 8.8/10
Softpedia*– 8.5/10
Lazygamer*– 8/10
Eurogamer.de*– 7/10
Zing.cz*– 8/10
GamesVillage.it*– 9/10
ITF Gaming*– 9.7/10
Jeuxvideo.com*– 18/20
Gamekult.fr*– 7/10
Merlin’in Kazanı*– 85/100
Games.ch*– 88/100
Veniti diseara la eMAG pentru lansarea jocului ? Eu cred ca o sa merg de curiozitate, nu am mai fost niciodata la o lansare de joc.
Si eu incerc sa ajung la lansare. Sper sa prind si eu macar un tricou, ceva... Bine, eu sper la "macar" un PS4 cu jocu :evil:, dar ma multumesc si cu tricoul :D
Din pacate nu am cum sa ajung in Orhideea.
Nu are rost sa te mai duci, e sub GTA5 :D
Am gasit asta pe facebook :))
astept un feature in care sa dai log in cu facebook sa-ti ia prietenii de acolo sa-i puna in joc :)
si niste muzica din joc:
https://www.youtube.com/watch?v=pxDZFm-e40k
https://www.youtube.com/watch?v=wsSx7Z5aWD8
Deci eu nu inteleg ce vedeti asa rau la watch dogs, eu l-am jucat pe pc doar 30 de minute pentru ca astept sa-mi vina varianta de ps4. Din cat am jucat eu , la medium ,medium spre high pot spune ca e un joc destul de reusit.