Iti recomand sa scoti discul (daca ai disc) si sa il arunci pe geam. De ce ai cumparat jocul? Faceai altceva cu banii (ii donai pentru CG)
Printable View
Iti recomand sa scoti discul (daca ai disc) si sa il arunci pe geam. De ce ai cumparat jocul? Faceai altceva cu banii (ii donai pentru CG)
Il joc pe PC....dar da, daca aveam PS4, cu siguranta imi luam Horizon Zero Dawn.
Pana una alta, aveam asteptari de la joc, nu foarte mari, dar speram sa fie la nivelul lui ME3.
E departe rău de M3, efectiv cei care au lucrat la joc nu au avut nici o idee, în afară de combat și grafică nu prea ai ce să vezi, cum pana mea să nu angajezi pe cineva să îți facă scriptul, conversațiile alea nu au nici un farmec, avem de a face cu o tragi-comedie, nu stiu daca să râd sau să plâng, dar nu este chiar dezastru.
Sent from my EVA-L09
La mine animatiile faciale arata perfect. I-am lasat cu caschetele pe cap la conversatii :))
Pentru prima data sunt de acord cu Pewdipie:
Deci, pe ce s-au cheltuit 40 milioane de dolari?
https://www.youtube.com/watch?v=6MEKM2amQ2E
---------- Post added 24-03-2017 at 21:22 ----------
And this:
https://www.youtube.com/watch?v=Y5yBqehUNDQ
Tu ti-ai facut cont special sa iti bati treaba de joc? Am inteles toti de 2 pagini ca nu iti place.
Indiferent cum sunt jocurile in general, ca au grafica buna, ca animațiile sunt reale sau nu comentarii inutile vor fi mereu! S-a ajuns sa se pună prea mult accent pe grafică decât pe gameplay si story... Personal jocul asta nu e bun, e foarte bun :)
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Ti se pare tie ca imi bat joc cand de fapt eu critic. Vorbim totusi de abominatia anului care inainte de lansare avea pretentia sa devina candidat GOTY 2017.
Adica, cica se pretinde a fi joc AAA, dar are niste defecte demne de jocuri create de studiourile mici. Si care mai e vandut si la suprapret
Pana la urma, traim intr-o tara libera in care trebuie sa ne exprimam parerile cat mai argumentate despre calitatea unui produs. Foarte bun la ce mai exact?
Ca sa fie sincer trailer-ele de la ME: Andromeda m-au cucerit, a fost unul dintre cele mai asteptate jocuri de catre mine in 2017, dupa ce am incercat/jucat demo-ul pe Origin Acess am si fugit sa-mi pun bani pe card si am dat preorder la Nier.
Probabil ca este vorba de propulsie electromagnetica, ceva similar cu un tun Gauss. Problema este ca nu ai inteles ce veea sa spuna omul acela. Caldura se aduna in mecanismul de tragere si trebuie racit. Nu exista particule de caldura.
Jucat si modul multiplayer vreo 3-4 ore.
Nu-i vad un viitor lung.
Nu stiu, probabil sunt singurul de pe forum, dar mie imi place. Suficient de mult. Sigur, e optimizat ca un rahat si trebuie sa dau TV ul un pic mai tare ca sa trec peste ventilatoare :D Sigur, animatiile sunt usor autistic facute deseori. Sigur, sufera (partial) de problemele tuturor jocurilor open world, unele questuri de umplutura si zone strict de plimbat iar sistemul de crafting mai bine nu era.
But on the other hand, am sentimentul cel mai pregnant de exploration pe care l-am avut intr-un mass effect pana acum care se imbina foarte ok cu un sistem de progression, grafica (de care nu sunt pasionat neaparat, BG2 ramane in continuare unul din jocurile mele favorite) este superba, story ul pare interesant desi avanseaza destul de greoi si mi se pare ca incepe sa semene cu cel din trilogia originala , zonele din questuri desi au combatul extrem de previzibil (si cu un AI prost) sunt departe de coridoarele din trilogia originala.
Nu e un joc perfect, departe de asta, dar pentru mine e un solid 8. Revin cu pareri mai pe indelete dupa ce l-oi termina.
Pe ce platforma il joci?
Subscriu la ce ai spus. Sincer cand am inceput jocul ma asteptam sa fie foarte slab, dar chiar m-a prins. Am jucat doar vreo 6-7 ore. Pana acum imi place. N-am intalnit niciun bug gen crab walk.
Singura chestie putin deranjanta sunt animatiile faciale. In timpul conversatiilor parca se misca personajele putin robotizat.
Mie mi se pare more of the same mass effect pana acum. Ce-i drept nu sare cu nimic peste ce aveam in trilogia initiala. Stiu ca majoritatea isi dorea mult mai mult, dar eu sunt ok si cu asta.
PS4, hence ventilatoarele. Am oscilat intre PS4 si PC, dar stiam ca in principiu comunitatea pentru MP pe console e mai activa, plus ca pentru prima oara m-au tentat achivements (deobicei le ignor, posibil sa ma plictisesc si de data asta)
Edit: buguri nu am intalnit nici eu, decat unul, pana acum. Imi apare la quest sa vorbesc cu o persoana, dar imediat ce vorbesc cu ea new Shepard ii zice ca o lasa sa-si vada de munca. Posibil sa se rezolve la zone reset, am uitat sa verific. Inafara de asta, buguri in SP nu am avut iar singurul lucru care ma deranjeaza e optimizarea slabuta. MP ul e more of the same, ceea ce nu e un lucru rau, fiind zone mai mici dispar problemele de optimizare, dar (cel putin ieri) pare sa aiba ceva probleme de conexiune. O sa mai verific si azi, nu sunt neaparat un etalon ok, tin in continuare consola pe wireless.
Credeam ca il joci pe Pro, acolo e ceva normal :))
gata maine il iau si eu, aveam de ales intre MEsi Horizon ca am timpul foarte limitat, dar l-am gasit la un pret bun si o sa joc mai spre vara poate Horizon, dar astept de prea mult timp jocul asta :)
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Ce înseamnă preț bun?