Odata ce imi deblocheaza un nou soldier specialization( cand urc in level), nu trebuie sa il echipez eu, nu? Il foloseste automat singur?
Printable View
Odata ce imi deblocheaza un nou soldier specialization( cand urc in level), nu trebuie sa il echipez eu, nu? Il foloseste automat singur?
Pacat ca nu poti face combinatii...gen, sa-ti iei VSS pe o clasa de Assault:x ce macel ar fi... :x
Păi atunci nu ar mai fi nevoie de clase. Și cam prea haotic.
Cu assault poti sa folosesti G3, care am impresia ca e identic cu VSS ca stats, doar ca nu e silenced si nu accepta optics. De altfel a inceput sa fie preferata mea cand atac, cu perk de mai multe explosives si cu magnum ammo.
@downshifting: Precizia nu e praf, dar trebuie sa astepti intre focuri sa se "reaseze" tinta. In orice caz, mi se pare foarte important ca e full auto, mai ales ca e foarte buna la hipfire si daca dai nas in nas cu cineva il umplii de gloante imediat.
Si pe hardcore conteaza mult ca e silenced, te ghidezi mai mult dupa sunet fiindca nu mai ai minimap si spotting.
In fine, pentru mine e arma care ma atrage cel mai mult din toate de la Recon, in afara de SVU (care mi se pare insa ca are kick mai mare si e semi-automata) si posibil T88 (care pierde puncte pentru ca nu e silenced).
Asta pentru ca nu prea imi place sa fiu bush wookie ci prefer sa fiu in preajma obiectivelor, plantand C4, actionand ca spawn point pentru coechipieri si aruncand motion sensors. :)
Se numeste Recon si nu Sniper pentru un motiv clasa asta, nu e musai sa stai cu M95 la jumatate de harta distanta.
---------- Post added 22-06-2010 at 12:22 PM ----------
@downshifting: M-am uitat la stats-urile tale. Very nice :D
Dar nu-mi explic de ce ai SPM asa mic :-/
G3 e o arma intr-adevar buna, am si platina la ea, e versatila, puternica si are iron sight excelent. Daca ar fi avut clipul de 30 in loc de 20 ar fi fost deja overpowered.
VSS e si ea OK, insa nu e o alegere extraordinara pt hardcore, acolo nu prea mai ai de ce sa folosesti motion sensors si e mai indicat sa joci cu SMGuri, sunt la fel de silentioase si in plus au o rata de foc superioara. De ex pe hardcore PP2000 bate clar VSSul, inclusiv la precizie. Pe normal core da, daca vrei sa joci recon cu arme de kit si sa fi in mijlocul actiunii, e cam cea mai indicata. Asta daca nu ai suficient skill (eu n-am, din pacate) pt bolt action cu red dot sau acog.
Avantajul la VSS este desigur luneta, lucru pe care un SMG nu il are. Pe multe harti sunt anumite pozitii de unde vezi spawnul inamic, MCOMul si deisgur drumul pe care inamicii trebuie sa il parcurga spre MCOM. Deseori aceste distante sunt prea mari pentru a putea zari inamici clar. Cel mai elocvent exemplu ar fi pe Val Paraiso ca attacker la baza a 2-a. E un bolovanel care e cover excelent si de unde vezi 3 din cele 4 spawnuri ale inamiclului si ambele MCOMuri. Problema e ca inamicilor li se vede doar capul. Pentru ca ai scope poti sa ii omori mult mai usor decat cu Red Dot sau ACOG. Pe langa asta arma este excelenta in hipfire, angajezi lejer tinte pana la 4 - 5 metri full auto si nu stiu o arma sa omoare mai repede in afara de bolt-action sau shotty.
In acelasi timp mi se pare blasfemie sa folosesti un Bolt Action cu Red Dot sau cu ACOG cand ai un pistol in dotare sau poti sa dai "quickscope".
Alta chestie e toata nebunia cu Recon vs. Sniper. Casa se numeste Recon dar armele se numesc Sniper. Nu e ceva facut pentru a Run'n'gun. In afara de rolul de Sniper exista si cel de Designated Marksman (cum imi place sa joc cu T88,SVU sau VSS). In schimb exista armele accesibile tuturor claselor, cu acelea se poate juca Run'n'gun. Si la urma urmei, poti sa joci rolul de Recon cel mai bine, urcat de un deal, de unde vezi toata baza inamica. Protejezi MCOMul, arzi oamenii de la stationare si dai un morar doua de amorul artei.
Da, dar de cati e nevoie sa faca asta? 1, maxim 2. Ma seaca cand fac asta toti din squad si trebuie sa merg de fiecare data pana la obiectiv pentru ca nu am pe cine ma spawna. Mai ales pe Isla Inocentes pana la al doilea set de M-COMM-uri.
Sa nu mai zic de un meci pe Laguna Alta in care ajungem la a 3-a baza, distrug cu C4 B si las si A cu destula "viata" sa moara dintr-un C4 sau o racheta. Moment in care in mod inexplicabil toti din squad se pun "sniperi", si nici unul din 11 oameni nu se gandeste sa dea cu o racheta in m-commul ala.
Muream de fiecare data cand incercam sa ma apropii de baza lor pentru ca se facuse un no-man's land la intrare si apoi trebuia sa ma respawnez la naiba in praznic. UAV-ul era luat de un imbecil pe care nu-l ducea capul sa dea cu un Hellfire pe M-COMM si asa am ajuns de la vreo 50 de tickete sa pierdem meciul. ~x(~x(~x(
God damn bush wookies :)
Apropo de UAV, cum se poate folosi ?
Sunt locuri unde nu trage.
La ce anume te referi cu "sunt locuri unde nu trage"?
La ce consider eu ca e bun (rush):
1. distruge tancurile si emplacementurile inamice (in special pe arica harbor, prima baza)
2. omoara sniperii care fac viata grea echipei tale si care sunt mai greu de omorat altfel (de ex: dealul din stanga primei baze tot pe arica harbor)
3. Distruge m-commuri folosind hellfire-ul (pt asta ar fi bine sa iei reload spec) sau omoara lumea care incearca sa dea disarm
4. cand nu faci una din cele de mai sus, omoara orice inamic care e "in the open".
Insa sunt convins ca sunt altii cu mai multa experienta cu el, chiar sunt curios ce vor zice :)
L.E. vad ca Wickyz are 2848 kills cu UAV...^:)^^:)^
Apropo de hellfire. O ideee ce mi-a trecut acum prin cap. Poate a mai incercat cineva metoda asta...nu stiu. Sa ajunga cineva pana la M-Com-ul inamic si sa planteze un trace dart exact pe M-Com. Si apoi sa incerce restul echipei sa distruga M-Comu-ul de la distanta. Cum vi se pare???
Dart-ul nu merge doar pe masini, blindate si oameni? Plus ca trebuie sa fie distrusa toata cladirea din jurul MCOMM-ului, ca sa poata veni racheta in el fara sa se opreasca in aceperis, pereti etc.
No, si-a luat cineva Onslaught? Parca azi trebuia sa apara.
http://www.youtube.com/watch?v=1B06rVRr1f8
a incercat cineva ?
Da. Studentul poate sa confirme :D
btw - filmuletul ala mi-a facut o pofta nebuna de GoW
Astea-s vechi de-acuma, MCOMM bombing, vanatoare de tancuri si ATV-uri cu UAV incarcat cu C4 etc. Inca nu am incercat sa dau jos elicopter cu UAV incarcat cu C4 :D Acuma ar trebui sa fie mai usor la ATacama de facut asta, au mutat postul UAV mai sus si mai ferit de focul inamic. Ar fi problema ca a inceput sa-mi placa hardcore si nu mai merge sa faci zece drumuri consecutive cu UAV plin de C4 :))
Citesc cu interes thread-ul acesta de ceva timp si chiar imi pare rau ca nu am luat jocul pana acum. Ei bine, in vreo 2 zile ar trebui sa ma alatur celor ce joaca BFBC2.
Dati-mi add va rog : PSN ID - Prestarium
P.S. Am si headset si-l mai si folosesc pe deasupra :)
Haaaai frate, aceleași hărți și pe Onslaught? C�t de greu este să modici o mică parte din hărțile de pe single player și să le pui la dispoziție pentru multi? Huuuo Dice!