Se joaca cineva de pe aici pe Xbox 360 BFBC2 ? Ca sa stiu daca mi-l cumpar, poate facem niste meciuri, daca sunt doritori.
Printable View
Se joaca cineva de pe aici pe Xbox 360 BFBC2 ? Ca sa stiu daca mi-l cumpar, poate facem niste meciuri, daca sunt doritori.
Bun, in sfarsit am si eu jocul. Am luat si Medic Kit Shortcut Pack sa va pot resuscita in caz de deces :D
Ne vedem online.
Onslaught ii brutal pe hardcore, mai ales daca squadul nu e complet (3 in loc de 4) :D
Nu
Nu e mai bun, dar is multi si tintesc tare bine plus ceva atac pe flancuri :D Zic asta ca am vazut azi racheta trasa in elicopter de soldat inamic in timp ce cobora cu parasuta. Sau racheta de la stationara luata direct in fata dintr-o baza in alta, data de inamic cu bolta.
AI-ul se aseamana cu cel din singleplayer mai mult prin faptul ca te ia de la distanta mare de zici ca folosesc toti lunete 12X.
e cineva dispus sa ma ajute si pe mine sa iau trofeul ,,demolition man'' plsssss!!! doar asta il mai am de luat si iau platina:)
30 de platine :D si 3000 kills cu UAV :P
Care arma de asalt merita cel mai mult ?
Eu ma descurc destul de bine cu F2000 dar are prea putin damage.
AN-94 am impresia ca e considerata cea mai buna.
Insa toate sunt bune.
Incearca si AEK-971 mi se pare destul de buna...
Steir Aug FTW! :D
Dice ar trebui sa scoata un patch pentru Wickyz, omul asta e overpowered!
---------- Post added 27-06-2010 at 01:29 AM ----------
F2000 e slaba, pe normal core de abia daca reusesti sa omori 2 oameni fara sa reincarci. E singura arma de la assault la care n-am platina si nu am nici o tragere de inima s-o fac si la ea. Si M16A2 e slabuta, am inteles ca a fost nerfata dupa patch si se vede, a fost un chin sa fac 1000 de killsuri cu ea. Eu zic ca AN94, XM8 si M416 sunt cele mai bune arme de asalt.
:bomb: http://www.youtube.com/watch?v=nSL9fUu39KA :babymario:
stie cineva cum se poate lua m1 bayonette ...m1 l-am luat si i-am facut platina dar la m1 bayonette nu apare nici un kill
Nu stiu care e treaba dar dupa ultimul update facut acum cateva zile (ca nu am mai bagat jocul de mult timp in consola) am inceput sa am freeze-uri. Ati mai patit si voi asa ceva?
Am cumparat DLC-ul aseara si imi place foarte mult noul mod coop. Mi-a readus cheful de bad company in forta! <:-P