Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 109 of 149 FirstFirst ... 9 59 99 107 108 109 110 111 119 ... LastLast
Results 2,161 to 2,180 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #2161 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Foarte nasol ca nu poate fi jucata campania in co-op.....

2. #2162 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Daca observ atent, nici un joc "popular" de multiplayer nu a ascos un DLC atat de repede. Eh, jocul are destule harti asa cum e, si are moduri de joc variate. Mai incercati si voi conquest sau squad rush sau SQDM. Daca nu scoteau nimic, nici o mica aditie prin VIP sau etc, nu cred ca era cineva sa faca scandal. IN special florine, oamenii ti-au scos un mod de joc complet nou si tu te plangi ca sunt aceleasi harti? Eu zic sa te apuci de Little Big Planet, harti noi acolo cat cuprinde.

---------- Post added 23-06-2010 at 12:44 AM ----------

Quote Originally Posted by Atrium View Post
    Citesc cu interes thread-ul acesta de ceva timp si chiar imi pare rau ca nu am luat jocul pana acum. Ei bine, in vreo 2 zile ar trebui sa ma alatur celor ce joaca BFBC2.

Dati-mi add va rog : PSN ID - Prestarium

P.S. Am si headset si-l mai si folosesc pe deasupra
    Sa-mi dai si tu add, Wickyz e IDul. Nu mai joc ca in zilele de glorie dar ma prinzi online din cand in cand acum.

3. #2163 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Haaaai frate, aceleași hărți și pe Onslaught? C�t de greu este să modici o mică parte din hărțile de pe single player și să le pui la dispoziție pentru multi? Huuuo Dice!
    Sa inteleg ca l-ai cumparat? Anuntasera din timp ca nu vor fi decat modificari de iluminare la hartile deja existente. Merge jucat cu ce ai deblocat in online versus? Se aduna/combina stats-urile din online versus cu cele din onslaught?

4. #2164 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Diesel, nu �ncă.

Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    IN special florine, oamenii ti-au scos un mod de joc complet nou si tu te plangi ca sunt aceleasi harti?
    Nu e ca și cum aș cere un nou joc din seria BC, serios acum, e chiar rocket science ciop�rțirea unei porțiuni de hartă dintr-o misiune și implementarea ei �n multiplayer?

Moduri diferite de joc pe aceleași hărți, nemaipomenit! Ca și cum �n plină vară aș ține berea la rece �n frigider, dar beau apă plată cu lăm�ie, să am grijă de siluetă, pfffff.

5. #2165 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    @downshifting: M-am uitat la stats-urile tale. Very nice
    Dar nu-mi explic de ce ai SPM asa mic
    Scuze, de abia acum am vazut ce ai scris. Multam de aprecieri man.
    De ce Score per minute e asa de mic? Pt ca joc 98% numai Squad DM, iar aici nu ai decat 2-3 oameni cu care sa imparti munitie sau pansamente, nu ai decat un singur tanc de distrus, nu primesti puncte pt killsuri in jurul obiectivului, nu ai stationare si elicoptere, nu primesti galeti de puncte pt distrugerea Mcommului etc etc.
    La cat timp am facut in jocul asta ar fi trebuit sa fiu peste nivelul 45 actual, dar pe de alta parte imi place ca marea majoritate a punctajului a fost facut in cel mai curat mod cu putinta, killsuri cu arma din dotare si, uneori, cu Bradley, atat.

6. #2166 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    PSN UPDATE:

Battlefield Bad Company 2 Onslaught Mode ($9.99)

Expanding the Battlefield: Bad Company 2 online multiplayer experience, Onslaught Mode delivers the first online co-op Battlefield action to the PlayStation 3 system! Up to 4 players can team up and put their squad skills to the test across 4 enhanced multiplayer maps fighting against A.I. forces and new enemy vehicles such as the Mark V patrol boat.
    File size: 100 KB

7. #2167 SP
    Junior Member laptarul's Avatar
    Are idee cineva daca merge addon-ul de pe US Store, jocul fiind Zona 2 ?

8. #2168 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Nu merge

9. #2169 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Si eu am jocul zona 2. Daca vreau sa iau addonul, il iau de pe UK? A aparut si acolo DLC-ul?

10. #2170 SP
    Da, trebuie luat de pe store UK. Nu stiu daca a aparut dlc-ul acolo

11. #2171 SP
    Member maweryck's Avatar
    GATA ....m-am hotarat , il iau azi si ma reapuc de BC2, dar am cu cine sa intru si eu in squad ? primeste cineva un noob in squad ?

Cine il mai ia ?

12. #2172 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Daca dai share, joc eu cu tine .

Dau o laveta de bere cand vin in Bucuresti.

13. #2173 SP
    Member maweryck's Avatar
    a reusit cineva d'aici sa ia DLC-ul ? nu pot sa-l iau de pe in-game sore pt ca este la upcoming ..iar pe psn store nu exista ...!!?? are cineva idee despre ce este vorba ?

---------- Post added 23-06-2010 at 08:26 PM ----------

LE: Gata ...a aparut pe PSN ....

14. #2174 SP
    Quote Originally Posted by Downshifting View Post
    joc 98% numai Squad DM,
    Azi m-am bagat si eu mai serios la Rush si am ramas socat de cat de usor se fac punctele. Practic in vreo sase meciuri, am facut constant peste 4500-5000 de puncte. Dupa o ploaie cu mortar inamic, am aruncat un health pack si am facut vreo 700 de pcte. Pai in Squad DM trebuie sa muncesti nene pt punctele astea, sa omori vreo 14 inamici. Ma rog, imi placea cum se aduna punctele, insa mi se pare cam cheap modul asta de a avansa in grad.

15. #2175 SP
    Daca am luat un gold star intr-un meci, dar imediat dupa mi-a picat net-ul..punctele mi s-au acumulat?

16. #2176 SP
    Member Witchalok's Avatar
    @Walkman: posibil sa nu. Cel mai probabil ai pierdut si kill-uri si trebuie sa le faci din nou pt goldstar. Am patit o data asta.

@Downshifting: punctele se fac clar mai mult din objective si squad score decat din kills. De exemplu daca distrugi un M-comm cu c4 primesti: 12x50 = 600 puncte pentru objective damage, 250 pentru obiectivul distrus, mai primesti puncte pentru squad attack order, mai dai si un arm la misto pentru +50 si sa atragi inamici la disarm sa moara cand explodezi C4... faci lejer 1000 Asta inseamna echivalentul a 20 de kills.

17. #2177 SP
    Member cipvas's Avatar
    A jucat cineva DLC-ul? L-am luat aseara. Am jucat un meci si atat. Nu am mai putut intra.Imi zicea ca nu gaseste game sau ca a pierdut legatura cu serverul lor. Dar in multiplayer normal sau hard puteam sa intru. Si azi dimineata la fel. Am observat ca singura modaliate de a-l juca era sa creez eu insumi meciuri publice. In rest ce sa zic...e fain, chiar foarte fain. Invatat cu killurile normale din multiplayer aici mi sa parut mult mai simplu, chiar si in modul hard. Si hartile parca mi s-au parut un pic diferite plus ca sunt mai fain colorate...au alta nuanta. Si acum sa va intreb...acele killuri sau groaza da puncte care o faci in Onslaught Mode se contorizeaza undeva?

18. #2178 SP
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    @Downshifting: punctele se fac clar mai mult din objective si squad score decat din kills. De exemplu daca distrugi un M-comm cu c4 primesti: 12x50 = 600 puncte pentru objective damage, 250 pentru obiectivul distrus, mai primesti puncte pentru squad attack order, mai dai si un arm la misto pentru +50 si sa atragi inamici la disarm sa moara cand explodezi C4... faci lejer 1000 Asta inseamna echivalentul a 20 de kills.
    Foarte corect, la asta ma refeream si eu cand spuneam de �galeti de puncte pt distrugerea Mcommului�. In plus in rush ai stationarele, care acumuleaza stele de aur (5000 pcte) din 50 in 50 de kills, ceea ce mi se pare chiar usor de facut. Si mai ai si elicopterele. Ieri am avut noroc de un pilot bun si un loc la mitraliera potrivita in BLACKHAWK, am facut in 20 de secunde vreo 7 killsuri doar tinand butonul apasat la foc continuu, adica fara niciun skill sau merit deosebit.Si la vehicule stelele vin tot din 50 in 50. Deci da, nu mai e cazul sa ne miram ca exista jucatori de nivel 50 pe care ii cutitezi si de 2 ori intr-un meci.

19. #2179 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    In seara asta incep bubuiala la Onslaught cu alexbeltechi si florinhatmanu. Mai avem nevoie de un om

20. #2180 SP
    Guys ne adunam si noi intr-o zi la un team deathmatch knife only?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 109 of 149 FirstFirst ... 9 59 99 107 108 109 110 111 119 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks