Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 99 of 149 FirstFirst ... 49 89 97 98 99 100 101 109 ... LastLast
Results 1,961 to 1,980 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #1961 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Si de unde stii ca punctul in care trageai tu era defapt pe inamic? Poate era peste el si gloantele iti cadeau in el??
    Pai daca triunghiul apare deasupra capului si eu trageam sub triunghi, unde altundeva putea sa fie tinta decat pe el? Daca eu pun tinta si numai cativa pixeli sub triunghi, la distanta aia cativa pixeli inseamna cativa zeci de centimetri.

In ceea ce priveste Recon Wookie, nu am idee cum se numesc Reconii care merg cu automata si doar arunca tancuri in aer cu C4 Nu am rabdare sa stau in boscheti la campat + asteptat sa se incarce mortarul.

2. #1962 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Quote Originally Posted by Diesel View Post
    Pai daca triunghiul apare deasupra capului si eu trageam sub triunghi, unde altundeva putea sa fie tinta decat pe el? Daca eu pun tinta si numai cativa pixeli sub triunghi, la distanta aia cativa pixeli inseamna cativa zeci de centimetri.

In ceea ce priveste Recon Wookie, nu am idee cum se numesc Reconii care merg cu automata si doar arunca tancuri in aer cu C4 Nu am rabdare sa stau in boscheti la campat + asteptat sa se incarce mortarul.
    Poate sunt mai multi pixeli intre varful capului si triunghi decat credeai. Acei pixeli sunt zeci de centimetri. Deci e o posibilitate sa fi fost cativa centimetri peste tinta, lucru care a fost compensat de drop. Oricum, intre baza C si RU Deployment nu e atat de mare distanta, deci dropul armelor e destul de mic.

3. #1963 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Am o problema cu M1A1 Thompson, și anume nu pot face bronz pentru că nu se contorizează killurile la această armă, a mai �ntalnit cineva problema?

4. #1964 SP
    Member ciprianoss's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Am o problema cu M1A1 Thompson, și anume nu pot face bronz pentru că nu se contorizează killurile la această armă, a mai �ntalnit cineva problema?
    Toata lumea a intalnit problema, nici la M1 Garand nu poti.

5. #1965 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    Quote Originally Posted by ciprianoss View Post
    Toata lumea a intalnit problema, nici la M1 Garand nu poti.
    eu unu nu am incercat aceste arme ...dar in legatura cu contorizarea....nu imi contorizeaza resuplies-urile de la ammo box

6. #1966 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Damn. Și nu există o soluție? Cum naiba fac insigna Distinguished Weapon Knowledge �n cazul ăsta?

7. #1967 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Nu o faci.

8. #1968 SP
    Thompsonul nu e bonus de la VIP/preorder/limited edition/etc? Astea in mod normal parca nu contau la trofee, la pins si insignias. Ma gandesc ca la fel e si cu cele patru arme noi SPECACT care vin la pachet cu uniformele.

9. #1969 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Nu știu dacă-i bonus, dar contează, că-i singura armă pe care nu am bronz și nu pot să fac insigna respectivă. Iar pentru armele noi din SPECACT, s-au adăugat 4 pinuri noi.

10. #1970 SP
    Member cipvas's Avatar
    Damn. Și nu există o soluție? Cum naiba fac insigna Distinguished Weapon Knowledge �n cazul ăsta?
    Corect. Si eu am aceeasi problema.

11. #1971 SP
    Nu știu dacă-i bonus, dar contează, că-i singura armă pe care nu am bronz și nu pot să fac insigna respectivă. Iar pentru armele noi din SPECACT, s-au adăugat 4 pinuri noi.
    Singura optiune ramane sa cautati ceva forum oficial EA unde intra si client support EA. Eu asa mi-am rezolvat o problema de 15 lire la Dragon Age. Mi s-au parut super de treaba tipii.

12. #1972 SP
    Member cipvas's Avatar
    Dar intrebarea e: Contorizeaza la cineva killsurile la M1A1 Thompson sau M1 Garant? Eu nici nu am reusit sa deblochez M1 Garant cu toate ca am inregistrat si primul BBC pe site la EA.

13. #1973 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Se baga cineva la un Squad ? Eu sunt online, cine vrea

14. #1974 SP
    Diesel k1du's Avatar

Wow! o.O

15. #1975 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    OMG!!! cred ca a tras 2 saptamani pana a nimerit!!!

16. #1976 SP
    Quote Originally Posted by georgepas View Post
    OMG!!! cred ca a tras 2 saptamani pana a nimerit!!!
    Nu trebuia sa fie atat de in spate, iti dai 500 si de la intrarea in baza parca. Nu e filozofie, ai nevoie de inamici stationari pe cladirea la Final Stand pe Arica Harbour si e usor. Baza e M95 acolo, bolta e mai mica ca la restu si e destul de usor sa o inveti.

17. #1977 SP
    Member Witchalok's Avatar
    M-am apucat si eu de campania single player. Nu e foarte stralucit AI-ul si mi se pare ciudat sa moara asa greu inamicii (deh, obisnuit cu hardcore), dar ceea ce m-a frapat a fost ca "imi tot aparea" binoclul ala din senin.
    Mi-a luat ceva timp sa-mi dau seama ca apasam in mod inconstient pe select ca sa dau spot la inamici

18. #1978 SP
    Eu am jucat jumate de meci pe Softcore si am ramas dezgustat. The pistols, they do nothing! Obisnuit sa decimez un squad cu Grachu am ramas socat cand a trebuit sa trag de 5 ori in un inamic. Pe Hardcore moare din 2 sau 3. Asta cam iti limiteaza jocu. Daca esti sniper esti cam mort close range.

19. #1979 SP
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Eu am jucat jumate de meci pe Softcore si am ramas dezgustat. The pistols, they do nothing! Obisnuit sa decimez un squad cu Grachu am ramas socat cand a trebuit sa trag de 5 ori in un inamic. Pe Hardcore moare din 2 sau 3. Asta cam iti limiteaza jocu. Daca esti sniper esti cam mort close range.
    Rex-ul am vazut ca merge cat de cat. 3 focuri si s-a dus inamicul.

20. #1980 SP
    Da dar e imprecis si trage �ncet. Pe Harcore e onesot pana in 5m si rest 2shot any range si oneshot cap. Cu Grach mă descurc 1v1 closerange cu un M60. Iar cu Rex da medicu coltu si BAM mort! Acuma lucrez la platina pe Type88 jucat cu x4 foarte ofensiv. Close range schim lb pe M9 (Grach) pentru ca e mai bun! Permite multe strategii de joc Hardcore, care sunt foarte ineficiente in normal. �mi place super mult sa joc cu pistol, parca as fi James Bond in baza inamica

On a sidenote, am ajuns la 2200 de killuri cu UAVul :d

---------- Post added 27-05-2010 at 11:18 AM ----------

Vor rezolva in curand problele legate M1A1 si M1 Garant.

@Lausie007 Its been fixed. Will find it's way into an update eventually.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 99 of 149 FirstFirst ... 49 89 97 98 99 100 101 109 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks