Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 89 of 149 FirstFirst ... 39 79 87 88 89 90 91 99 139 ... LastLast
Results 1,761 to 1,780 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #1761 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Ciudat , se mai deconecteaza si la mine dar kill-urile , punctele , medaliile imi raman .

2. #1762 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Nu are legatura cu netul meu.Am testat cu 2 calculatoare si un laptop pe router si doar PS3-ul imi facea fite,doar la Bad Company 2.Am test doar cu PS3-ul aprins,si doar la Bad Company 2 imi dadea eroare.Am jucat foarte mult Killzone 2 inainte si nu am avut niciodata o eroare,deci netul meu nu are nici cea mai mica problema,ci bugurile lor de toata jena.Mi se pare ca isi bat joc de noi,avand in vedere ca jocul a fost in open Beta nu stiu cat timp,nici acum nu au reusit sa rezolve bugurile majore.

@paunstefan,mie nu,nu m-ar fi deranjat daca primeam eroare si trebuia sa reintru in joc,doar sa-mi salveze tot ce am facut.

3. #1763 SP
    Member DJ-InFeRnO-'s Avatar
    Am vazut ca uni trag cu UAV imi spune si mie cineva cum ca eu nu pot.

4. #1764 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    Quote Originally Posted by George-ST View Post
    Am vazut ca uni trag cu UAV imi spune si mie cineva cum ca eu nu pot.
    foloseste la ultimul slot (atunci cand selectezi clasa cu care vrei sa joci) ALT-W ( alternate weapon )si ca sa tragi apesi pe R2(sau echivalentul lui de pe controllerul de xbox)....daca nu il gasesti....inseama ca nu l-ai deblocat inca....bafta

5. #1765 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Pentru posesorii de iPhone, Battlefield Bad Company 2 Guide http://itunes.apple.com/gb/app/battl...&affId=1577063

6. #1766 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Quote Originally Posted by andreicristian9 View Post
    Ha,de maine il pun la vanzare.Cat de stupid poate sa fie,sa faci o sesiune de 2 ore,sa faci un level si jumatate,eram aproape 18,facusem Gold star 8 si + 50 de kills,si intr-un final sa iti dea internet connection error sau ce eroare de toata jena si sa pierzi TOT ce ai acumulat in acele 2 ore?Cum?Nu m-as fi suparat atat de tare daca ma jucam zilnic,dar avand in vedere ca ma joc o ora odata la 2-3 zile..pff...
    Hmm, cred ca si eu mi-am luat rollback de la 32 la 30 Nu prea a avut relevanta conexiunea, pur si simplu a cazut levelu Incearca sa suni la EA Customer Support, am citit pe forumurile oficiale ca iti da inapoi level.

Eu tot sunt de parere ca e conexiunea ta daca primesti DC atat de des.

7. #1767 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Yes finally , Bad Company 2 PLATINUM . (sry de off)

8. #1768 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Quote Originally Posted by raul12 View Post
    Yes finally , Bad Company 2 PLATINUM . (sry de off)
    Mama da ce rapid esti . Acum 10 minute l-ai facut

9. #1769 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Si eu am patit o data sa pierd level, (mai exact de la 32 la 30) si am patit o in acelasi timp cu Wickyz. De atunci nu cred ca am mai pierdut xp.

Avand in vedere ca esti singurul de pe forum care tot pateste asta, cred ca e de la tine problema.

10. #1770 SP
    Member cipvas's Avatar
    Care e faza cu deblocatul ultimei arme? Aia din al 2-lea razboi mondial. Stiu ca e un link acolo care trebuie urmat. Ceva de genul veterans.battlefield.com ...sau ceva de genul. Nu sunt pe langa consola acum. Imi poate da cineva linkul exact?

11. #1771 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    Quote Originally Posted by cipvas View Post
    Care e faza cu deblocatul ultimei arme? Aia din al 2-lea razboi mondial. Stiu ca e un link acolo care trebuie urmat. Ceva de genul veterans.battlefield.com ...sau ceva de genul. Nu sunt pe langa consola acum. Imi poate da cineva linkul exact?
    nu il mai stiu....dar din cate am inteles trebuie sa ai primul joc al seriei inregistrat la ei pe site si dupaia si pe acesta

12. #1772 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Trebuie sa ai statutul de veteran in primul BC ptr a debloca acea arma(din cate stiu eu)

Intra cineva sa ma ajute si pe mine la cateva demolition kills? Mai am nevoie de 16.

13. #1773 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Trebuie să �nregistrezi online la EA două din jocurile seriei Battlefield (bănuiesc că știți procedura) pentru a beneficia de statutul de veteran, automat se deblochează și M1 Garand.

-

Pare fun ce se �nt�mplă �n clipul de mai jos, oare a făcut cineva platina pe smoke?

14. #1774 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Hmm, cred ca si eu mi-am luat rollback de la 32 la 30 Nu prea a avut relevanta conexiunea, pur si simplu a cazut levelu Incearca sa suni la EA Customer Support, am citit pe forumurile oficiale ca iti da inapoi level.

Eu tot sunt de parere ca e conexiunea ta daca primesti DC atat de des.

Le-am dat mesaj la customer support si acum astept un reply,thanks.Chestia e ca,de ce ar fi de la conexiunea mea,daca la restul jocurilor,gen Killzone2/Uncharted2 etc. nu am primit niciodata o eroare sau sa fi avut probleme cu internetul la PS3?Intradevar UC2 m-am jucat foarte putin,dar KZ2 m-am jucat destul de mult,era si singurul meu joc MP la inceput.

15. #1775 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Am spus același lucru și �n celălalt thread BC2, dar repet: schimbați teamvoice ca să �nțelegeți ce zic coechipierii c�nd sunteți �n echipa rusă.

�n meniul jocului mergeți la Options / Audio / Enemy Team VO este default pus pe Original, schimbați �n Localized. Gata!

16. #1776 SP
    Junior Member denverius's Avatar
    Daca tot sunt atatia jucatori de bfbc 2 de ce nu va organizati intr-un clan.Va provocati cu alte clanuri si asa se poate verifica si suprematia jucatorului cu tag-ul RO.

17. #1777 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Pacat ca nu exista in bc2 un sistem de clan la fel de bun ca cel din KZ2

18. #1778 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Battlefield: Bad Company 2 map kit released

EA and Dice have released a new Battlefield: Bad Company 2 Map Kit file, which includes overhead views of all the maps used in the game.

The Map Kit and updated files give you the ability to see all the BFBC2 maps with an eagle's-eye view, suitable for planning strategies, finding hiding places (especially for snipers), or just enjoying the war torn (or soon-to-be war torn) scenery.

You can download the map kit, as well as various wallpapers, fan site kits, and other goodies from the US or UK version of the official BFBC2 download page: http://www.battlefieldbadcompany2.com/downloads.

19. #1779 SP
    Banned BugsBunny's Avatar
    Joaca cine BFBC2 pe x360 ?Daca da dati si mie va rog gametagurile voastre va rog.

20. #1780 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Quote Originally Posted by denverius View Post
    Daca tot sunt atatia jucatori de bfbc 2 de ce nu va organizati intr-un clan.Va provocati cu alte clanuri si asa se poate verifica si suprematia jucatorului cu tag-ul RO.
    Nu există deocamdată implementată o opțiune care să permită acest lucru, serverul �ți alege la �nt�mplare inamicii.

�n schimb se poate juca private match, dar n-am �ncercat niciodată.

---------- Post added 04-05-2010 at 01:38 AM ----------

Battlefield Bad company 2 Chart

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 89 of 149 FirstFirst ... 39 79 87 88 89 90 91 99 139 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks