Ciudat , se mai deconecteaza si la mine dar kill-urile , punctele , medaliile imi raman .
Ciudat , se mai deconecteaza si la mine dar kill-urile , punctele , medaliile imi raman .
Nu are legatura cu netul meu.Am testat cu 2 calculatoare si un laptop pe router si doar PS3-ul imi facea fite,doar la Bad Company 2.Am test doar cu PS3-ul aprins,si doar la Bad Company 2 imi dadea eroare.Am jucat foarte mult Killzone 2 inainte si nu am avut niciodata o eroare,deci netul meu nu are nici cea mai mica problema,ci bugurile lor de toata jena.Mi se pare ca isi bat joc de noi,avand in vedere ca jocul a fost in open Beta nu stiu cat timp,nici acum nu au reusit sa rezolve bugurile majore.
@paunstefan,mie nu,nu m-ar fi deranjat daca primeam eroare si trebuia sa reintru in joc,doar sa-mi salveze tot ce am facut.
Pentru posesorii de iPhone, Battlefield Bad Company 2 Guide http://itunes.apple.com/gb/app/battl...&affId=1577063
Hmm, cred ca si eu mi-am luat rollback de la 32 la 30Nu prea a avut relevanta conexiunea, pur si simplu a cazut levelu
Incearca sa suni la EA Customer Support, am citit pe forumurile oficiale ca iti da inapoi level.
Eu tot sunt de parere ca e conexiunea ta daca primesti DC atat de des.
Si eu am patit o data sa pierd level, (mai exact de la 32 la 30) si am patit o in acelasi timp cu Wickyz. De atunci nu cred ca am mai pierdut xp.
Avand in vedere ca esti singurul de pe forum care tot pateste asta, cred ca e de la tine problema.
Care e faza cu deblocatul ultimei arme? Aia din al 2-lea razboi mondial. Stiu ca e un link acolo care trebuie urmat. Ceva de genul veterans.battlefield.com ...sau ceva de genul. Nu sunt pe langa consola acum. Imi poate da cineva linkul exact?
Trebuie sa ai statutul de veteran in primul BC ptr a debloca acea arma(din cate stiu eu)
Intra cineva sa ma ajute si pe mine la cateva demolition kills? Mai am nevoie de 16.
Trebuie să �nregistrezi online la EA două din jocurile seriei Battlefield (bănuiesc că știți procedura) pentru a beneficia de statutul de veteran, automat se deblochează și M1 Garand.
-
Pare fun ce se �nt�mplă �n clipul de mai jos, oare a făcut cineva platina pe smoke?
Le-am dat mesaj la customer support si acum astept un reply,thanks.Chestia e ca,de ce ar fi de la conexiunea mea,daca la restul jocurilor,gen Killzone2/Uncharted2 etc. nu am primit niciodata o eroare sau sa fi avut probleme cu internetul la PS3?Intradevar UC2 m-am jucat foarte putin,dar KZ2 m-am jucat destul de mult,era si singurul meu joc MP la inceput.
Am spus același lucru și �n celălalt thread BC2, dar repet: schimbați teamvoice ca să �nțelegeți ce zic coechipierii c�nd sunteți �n echipa rusă.
�n meniul jocului mergeți la Options / Audio / Enemy Team VO este default pus pe Original, schimbați �n Localized. Gata!
Daca tot sunt atatia jucatori de bfbc 2 de ce nu va organizati intr-un clan.Va provocati cu alte clanuri si asa se poate verifica si suprematia jucatorului cu tag-ul RO.
Battlefield: Bad Company 2 map kit released
EA and Dice have released a new Battlefield: Bad Company 2 Map Kit file, which includes overhead views of all the maps used in the game.
The Map Kit and updated files give you the ability to see all the BFBC2 maps with an eagle's-eye view, suitable for planning strategies, finding hiding places (especially for snipers), or just enjoying the war torn (or soon-to-be war torn) scenery.
You can download the map kit, as well as various wallpapers, fan site kits, and other goodies from the US or UK version of the official BFBC2 download page: http://www.battlefieldbadcompany2.com/downloads.
Nu există deocamdată implementată o opțiune care să permită acest lucru, serverul �ți alege la �nt�mplare inamicii.
�n schimb se poate juca private match, dar n-am �ncercat niciodată.
---------- Post added 04-05-2010 at 01:38 AM ----------
Battlefield Bad company 2 Chart
Bookmarks