erm... martie, aprilie, mai... 1+1+1=3 ... 3 luni de cand a aparut si totusi 20 de oameni (10 sau 15 romani) din lista mea il joaca constant![]()
erm... martie, aprilie, mai... 1+1+1=3 ... 3 luni de cand a aparut si totusi 20 de oameni (10 sau 15 romani) din lista mea il joaca constant![]()
No bine... m-am inselat putin... ok poate putin mai mult dar nu ma puneti la zid pentru astaVA WOOOG . In martie chiar ma enerva jocul fiindca ma chinuiam cu Demo Kills (toti stim ce pain in the A** sunt
) insa acum totul e frumos. PEACE AND LOVE MATES, PEACE AND LOVE!
![]()
Pe mine a incput un pic sa ma plictiseasca jocul, in mare parte ma refer la modul de joc Rush. Am tot incercat alte moduri de joc dar Conquest si Squad Deathmatch nu par sa fie ok. La conquest e putina lume (rar full server) si daca e, nimeni nu joaca jocul asa cum ar trebui sa fie jucat. Mi se pare ca "base rape" a devenit un fel de Quickscoping din MW2, toata lumea incearca sa faca asta. Sunt socat cand vad 10 aliati la inamici in baza si 10 inamici la noi in baza. Asa jocul devine ceva foarte lent si plictisitor. Foarte, foarte rar prinzi un joc de Conquest calumea, memorabil.
La SQDM situatia e aproape aceeasi, datorita felului cum e sistemul de spawn si cum sunt facute hartile, este foarte mult incurajat campingul. Foarte rar prinzi un meci unde ai parte de actiune, iar pe unele harti, este imposibil sa ai parte de actiune (cea cu zapada, esti absolut fortat sa stai in case). Mi se pare enervant la SQDM ca ruleaza hartile de 2 ori, trebuia sa fie mult mai dinamic si sa le lase o singura data.
O problema cu Conquest mi se par hartile cu vehicole. Nu prea mi se par interesante, si mi se par prea mari pentru cati jucatori sunt pe server.
Pe Rush ai parte de cea mai multa actiune dar am cam gasit cele mai bune activitati pe toate hartile, si treaba a devenit extrem de repetitiva. Si din pacate joc doar sniper sau inginer.
Sper ca sa vina cateva modificari interesante pentru Conquest si cateva harti noi (astept Port Valdez Conquest in mod special).
Squad rush? N-am jucat decat foarte putin ca sa iau pin-ul, insa a fost foarte distractiv. Actiune non-stop.
E tot timpul gol S7uad Rush! As vrea sa prindeam un meci de 4v4 numai cu romani, ar fi super fun! Cine se anuntza???
Eu.
---------- Post added 19-05-2010 at 11:59 AM ----------
Mai functioneaza la cineva site-ul asta? Battlefield: Bad Company 2 - Stats Verse , ca mie imi apare mereu:Update in 1 day.
Base rape e premiul pentru chinul de a tine sub control steagurile de pe harta lol Altfel, daca se face base rape fara baze cucerite, de multe ori se termina cu infrangere. Adica undeva treaba se echilibreaza. Am patit cu echipa la Panama sa dam base-rape-ul cu toate steagurile luate in cam doua minute de la inceperea partidei. Asta nu inseamna ca e busit modul Conquest, ci ca ceilalti erau slabi sau nu se coordonau deloc.
Are dreptate Diesel. Daca echipa e asa de slaba ca nu sunt in stare sa tina nici macar o baza, atunci e vina lor ca si-o iau in spawn camp.
Si daca se intampla asta... start-exit game.
Am testat eu: joc zona 1, cumpărat azi de pe US store Upgrade Bundle (5 para și ceva mărunți), instalat tot de pe contul US, intrat �n joc pe contul RO la ingame Store, primit mesaj că am costume+arme noi. Intrat la Weapons, toate 4 armele SpecAct prezente la datorie!
Bănuiesc că și pt. cei cu joc zona 2 / DLC UK ar trebui să meargă figura.
Ti se inlocuiesc automat daca le-ai cumparat sau poti alege de undeva sa le bifezi on/off? Mi le-as si luat si eu, dar am joc pe zona 2, deci cel mai ieftin instant code card pentru UK e 20 de lire, pe US s-ar fi rezolvat rapid cu un card de 10 dolarei![]()
Nu se �nlocuiește nimic -- c�nd alegi loadout-ul apar 4 noi clase (Assault+, Medic+ etc.) �n listă (deci acum sunt 8), iar armele sunt pur și simplu 4 noi (ultimele �n lista fiecărei clase), selectabile direct (fără unlock requirements).
Ghieeeeeef! Cineva dispus sa dea share la aceste mifirice camuflaje cu un impatimit de Battlefield (moi)?
Costă c�țiva amăr�ți de dolari, ce �mpătimit ești dacă rogi pe cineva să facă share �n loc să sacrifici c�teva beri?![]()
cum as putea sa fac rost de ele avand in vedere ca am jocul zona 3?
spuneti-mi si mie ca-mi tataie c.... sa fac rost de ele
Vedeti ca cica SpecAct ar avea niste probleme cand joci cu Recon. Nu sunt 100% sigur dar asa se circula pe forumurile oficiale.
Bookmarks