:) se lasa cu lupte grele
Printable View
:) se lasa cu lupte grele
cred ca joaca un RPG f smecher si captivant , pe care l-am jucat si eu vara trecuta : "Real life " se numeste :))
Sau poate s-a insurat saracu :( pacat de el ...:-<
Some say he has a full size tattoo of his face on his face and that he had invented november. All we know is he's called Wickyz
PS: New status: Looking for a squad :D
ma fratilor da' ce s-au golit serverele..... dau numai de 3 vs 4 & **** like that pe vietnam. ieri pe langa faptul asta iar nu mai aveam rank si imi scadeau si punctele pe parcursul rundei :)). cei care inca mai jucati dati-mi si mie add. ( indiferent ca e vietnam sau bc2 normal)
daca nu-s in stare sa-si administreze serverele mai bine dau toate armele tuturor si gata. pe hardcore e pustiu. in schimb am intrat aseara pe bc2 normal si era plin, bineinteles majoritatea erau fara rank
care vrea cafteala... chemati-ma si pe mine.
sunt inrolat deja.
Astia de la DICE sed lauda ca azi fac ceva mentenata la servere.Poate rezolva odata problema cu resetatul rankului.
On Tuesday the 25th of January we are going to do a bit of maintenance work on the Xbox 360, Playstation 3 during these hours:
2:00 am PDT - 5:00 am PDT
5:00 am EST - 8:00 am EST
10:00 GMT - 13:00 GMT
11:00 CET - 14:00 CET
Battlefield Blog
Pacat ca nu ne-am gandit la campionat cand eram in plina forma, sa va cutitez ca la macelarie, jucam in pielea goala si cu cutitul in gura, ma rog, o frunza-n spate si una-n fata sa nu va holbati prea mult. Eu m-am cam plictisit de tragatoarele mele, si de Bc2 si de MAG si de Kz2, astept Kz3 si Brink, mai cu seama Brink-ul, imi pare ceva nou , Kz3 e aceiasi femeie dar cu parul vopsit( sa nu spun nimic de lenjeria intima, porcos am mai devenit), totusi, daca o sa ne killarim pe grupe de fruntasi , ma bag. Bafta.
Pai hai sa ne miscam! Cine face squad cu mine, please post here!
cu mine careva?
cristache, cipvas, musky, adis2000............?
Hai sa punem la cale pentru duminica ORA 14.00. Ce ziceti? Care se baga?
I'm in
man sti ce ne poate separa? cu parere de rau o spun, da unii sunt pe hardcore altii pe normal.
asta a fost motiv de divort pt multi de la inceputul lui bc2.
ma bagam si eu daca nu trebuia sa plec ...pacat... oricum este un joc care isi merita toate laudele. bafta la impuscat .. :gun: :rip:
Facem facem,duminica ramane,mai vorbim pe PSn,facem si acolo cumetriile ;)