Rank-ul nu se reseteaza, el doar dispare o perioada de timp. Dupa 20-30 minute revine la normal.
Am intrat mai devreme pe http://www.battlefieldbadcompany2.com si la stats am 0Foarte tare!! O sa-si revina dupa cateva minute??
pai lumea e cu black ops si killzone 2, sincer eu intru cam odata la 2 zile si joc dar intradevar e foarte trist sa joci hardcore 2 vs 1 sau 3 vs no one![]()
Pacat de Vietnam, mie personal imi place foarte mult stilu de joc si hartile..... , dar am o presimtire ca se vor umple serverele cat de curand.
Am zis lumea in my chicken(in puii mei) lol Pentru mine perioada asta inseamna examene si bfbc2
Neavand cu cine sa joc GT5 ieri, (m-am saturat de sp), am decis sa acord o atentie mai mare Add-on-ului VIetnam.
Lasand la o parte bug-ul enervant cu disparitia rank-ului si a upgrade-urilor la arme, e un joc excelent(da, un joc intreg, are atat de multe chestii noi incat e o tampenie sa il privim ca un add-on, sunt convins ca putea fi vandut separat fara probleme).
Am jucat ieri cateva ore, atat Squad Deathmatch, Rush dar si Conquest. Hard-core sau normal.
Imi place ca au marit damage-ul la arme, imi plac in special M14, PPsh , M10 ( la inginer mi se pare cea mai buna arma. Incarca foarte repede, goleste incarcatorul repede, face damage, are si range bun daca ochesti cu atentie, iar RPG-ul e foarte folositor pe hartile cu vehicule). O arma foarte des folosita e M40-ul la clasa Sniper, ceea ce e putin enervant. Dar nu ai cum sa castgi un Rush din camping, asa ca sunt de scurta durata fitele astea. Imi place cum au adaptat totul la epoca respectiva, arme, voci, loading-screenurile, dar cel mai mult imi place coloana sonora. Melodiile se integreaza perfect, dau chiar un aer de dementa specifica unui razboi desfasurat intr-un climat foarte cald, umed cu o vegetatie luxurianta, plin de muste, tantari etc.
Eu zic ca cei de la Dice s-au depasit pe ei facand Vietnam. Serverele sunt destul de populate, asta ma bucura.
Si in final ii multumesc lui Muski pt aseara ca am tras niste partide super.
E dragut Vietnam dar n-as zice ca e chiar un joc complet.
Merita fiecare din cei 15$ dati pe el (parca l-am luat de pe UK, asa ca ma rog, 10 euro), insa nu prea ofera varietate in arme, harti etc.
Sincer dupa vreo 20-30 de meciuri eu m-am cam plictisit de jungla. Mai am chef si de ceva urban din cand in cand sau un peisaj deseric, poate ceva cu zapada... Nici nu se compara din punctul asta de vedere cu Vanilla.
Insa chiar devine enervanta faza cu rank-ul. In ultimele zile parca a devenit regula, inainte se intampla muuuuuuult mai rar.
GIGa552587072 - BFBC2 Stats
OMFG!!!!! Uitati-va la USAS kills.
http://bfbcs.com/stats_ps3/majk_1985
43k kills cu AN-94.
Eu am doar vreo 15k in total![]()
Am o propunere : hai sa facem squaduri de cate 4 si jucam un fel de campionat meciuri intre 2 squaduri mai exact . Si asa putem demonstra fiecare ce poate. Eu am deja inca 3 coechipieri si asteptam provocari.
Bookmarks