Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 136 of 149 FirstFirst ... 36 86 126 134 135 136 137 138 146 ... LastLast
Results 2,701 to 2,720 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #2701 SP
    Member LeGenD's Avatar
    vietnamul era inclus in updateul acela "masiv" de 1.5 GB mai demult daca mai tii minte....iar fisierul acela de 100 de kilo era doar o simpla activare...

l.t: n-am vaz ca ai postat si tu renegade2345 scz...

l.t2: @ Dante

2. #2702 SP
    Member Dante's Avatar
    da, mi-am amintit. nu tineam minte sa fi downloadat un update asa mare pt bbc2

3. #2703 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar

4. #2704 SP
    Member dorin_star's Avatar
    Cine a jucat seria BATTLEFIELD stie ca fisierele de mod erau mici.Ori cum Vietnamul este foarte tare ,intradevar aseara am obeservat ca s-a deblocat si OPERATION HASTING. Vreau sa zic ca Battlefield este incomparabil superiar seriei COD. Daca Battlefield 3 o sa mearga full hd (1080p) vand toate jocurile vand SAMSUNGUL de 101 si imi iau LED de 116 si nu mai ies din casa.

5. #2705 SP
    Member Dante's Avatar
    Cand e prevazut sa apara B3?

6. #2706 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Toamna 2011, cel putin asa se zvoneste.

7. #2707 SP
    Care este cea mai simpla metoda sa ia cineva cele 7 pachete de hartzi inafara de asi cumpara inca un joc (BFBC2)?Nu are codul VIP.

8. #2708 SP
    Cred ca poate fi cumparat de pe PS Store/XBLA, nu stiu insa pretul. Ai putea incerca si pe eBay, sunt convins ca se vand VIP Codes si acolo.

9. #2709 SP
    Junior Member slash's Avatar
    sal
    imi spune si mie care e treaba cu zonele astea la jocuri
    ca vreau sa-mi cumpar si eu dlc-ul asta
    jocul l-am cumparat de pe amazon.uk
    ms

10. #2710 SP
    Iti trebuie zona 2, adica trebuie sa-l cumperi de pe PS Store UK.

11. #2711 SP
    Member cristian77's Avatar
    Din pacate au glitchuit si jocul asta ,Vietnam mai exact. Te poti baga cu barca(PBR) sub harta cumva si omori tot ce misca...
    Sper sa-l repare cat de curand,pan-atunic eu zic pas Vietnamu-ului
    PBR Glitch - Battlefield Bad Company 2: Vietnam - Battlefield Bad Company 2: EA Forums

YouTube - Boat Glitch(BFBC2 vietnam)!

12. #2712 SP
    Senior Member Rasko's Avatar

...pacat.

13. #2713 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    mai mult ca sigur o sa repare acel glitch,e prea mare sa il lase nerezolvat.

14. #2714 SP
    Member LeGenD's Avatar
    noclip mode on

15. #2715 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Meh....

N-am jucat foarte mult dar eu unul nu am vazut glitch-ul in vre-un joc pana acum. Auzisem de el insa de pe forumurile oficiale pe care le mai citesc din an in paste.

E doar pe doua harti posibil si daca vezi ca cineva il practica poti sa iesi si sa incerci alt joc.
    E inconvenabil da, dar nu chiar game-breaking.

Una peste alta mie imi place Vietnam. Ma deranjeaza un pic faptul ca e damage cam mare si ca sunt putine arme (mai ales alea folositoare; de exemplu cam 50% joaca cu PPSh)

16. #2716 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Mie ca si damage mi se pare perfect. Chiar mi se pare super ok sa am damage ul din hardcore, si toate brizbrizurile din modul normal (harta, spot, etc).
    In Bad Company 2 nu suport modul normal deoarece ma plictisesc pana omor un om, pe cand in Vietnam nu prea vad diferenta intre damage ul dintre hard si softcore. Singurul lucru care nu mi place la modul normal e cum toti copiii ratati iti dau t-bag daca le devii nemesis.

17. #2717 SP
    Trebuie sa recunoastem totusi ca elicopterele zici ca sunt de carton se strica imediat.Si cand o fac nu explodeaza imediat se rotesc in picaj lasand destul timp sa scape toata lume cu parasuta. Eu sunt convins ca daca esti intr-un elicopter si esti lovit de un proiectil de tanc nu mai ai timp nici sa clipesti.

18. #2718 SP
    Member DiablQ's Avatar
    S-a resetat rankul iar de la 0..?

19. #2719 SP
    Member Dante's Avatar
    asa se pare. incepand cu ora 18-19 majoritatea aveau rank 0 azi. cred ca e un bug pt ca altfel le-ar fi resetat tuturor. in schimb erau unii care inca aveau rankuri foarte mari

20. #2720 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Quote Originally Posted by dorin_star View Post
    Trebuie sa recunoastem totusi ca elicopterele zici ca sunt de carton se strica imediat.Si cand o fac nu explodeaza imediat se rotesc in picaj lasand destul timp sa scape toata lume cu parasuta. Eu sunt convins ca daca esti intr-un elicopter si esti lovit de un proiectil de tanc nu mai ai timp nici sa clipesti.
    Din cate stiu eu e un bug cu viata elicopterelor pe console. Pe PC rezista mai mult.

In alta ordine de idei, cel mai enervant mi se pare bug-ul cand le ies personajelor ochii din orbite. E de-a dreptul horror show.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 136 of 149 FirstFirst ... 36 86 126 134 135 136 137 138 146 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks