vietnamul era inclus in updateul acela "masiv" de 1.5 GB mai demult daca mai tii minte....iar fisierul acela de 100 de kilo era doar o simpla activare...
l.t: n-am vaz ca ai postat si tu renegade2345 scz...
l.t2:@ Dante
vietnamul era inclus in updateul acela "masiv" de 1.5 GB mai demult daca mai tii minte....iar fisierul acela de 100 de kilo era doar o simpla activare...
l.t: n-am vaz ca ai postat si tu renegade2345 scz...
l.t2:@ Dante
Cine a jucat seria BATTLEFIELD stie ca fisierele de mod erau mici.Ori cum Vietnamul este foarte tare ,intradevar aseara am obeservat ca s-a deblocat si OPERATION HASTING. Vreau sa zic ca Battlefield este incomparabil superiar seriei COD. Daca Battlefield 3 o sa mearga full hd (1080p) vand toate jocurile vand SAMSUNGUL de 101 si imi iau LED de 116 si nu mai ies din casa.![]()
Care este cea mai simpla metoda sa ia cineva cele 7 pachete de hartzi inafara de asi cumpara inca un joc (BFBC2)?Nu are codul VIP.
Cred ca poate fi cumparat de pe PS Store/XBLA, nu stiu insa pretul. Ai putea incerca si pe eBay, sunt convins ca se vand VIP Codes si acolo.
sal
imi spune si mie care e treaba cu zonele astea la jocuri
ca vreau sa-mi cumpar si eu dlc-ul asta
jocul l-am cumparat de pe amazon.uk
ms
Din pacate au glitchuit si jocul asta,Vietnam mai exact. Te poti baga cu barca(PBR) sub harta cumva si omori tot ce misca...
Sper sa-l repare cat de curand,pan-atunic eu zic pas Vietnamu-ului
PBR Glitch - Battlefield Bad Company 2: Vietnam - Battlefield Bad Company 2: EA Forums
YouTube - Boat Glitch(BFBC2 vietnam)!
Meh....
N-am jucat foarte mult dar eu unul nu am vazut glitch-ul in vre-un joc pana acum. Auzisem de el insa de pe forumurile oficiale pe care le mai citesc din an in paste.
E doar pe doua harti posibil si daca vezi ca cineva il practica poti sa iesi si sa incerci alt joc.
E inconvenabil da, dar nu chiar game-breaking.
Una peste alta mie imi place Vietnam. Ma deranjeaza un pic faptul ca e damage cam mare si ca sunt putine arme (mai ales alea folositoare; de exemplu cam 50% joaca cu PPSh)
Mie ca si damage mi se pare perfect. Chiar mi se pare super ok sa am damage ul din hardcore, si toate brizbrizurile din modul normal (harta, spot, etc).
In Bad Company 2 nu suport modul normal deoarece ma plictisesc pana omor un om, pe cand in Vietnam nu prea vad diferenta intre damage ul dintre hard si softcore. Singurul lucru care nu mi place la modul normal e cum toti copiii ratati iti dau t-bag daca le devii nemesis.
Trebuie sa recunoastem totusi ca elicopterele zici ca sunt de carton se strica imediat.Si cand o fac nu explodeaza imediat se rotesc in picaj lasand destul timp sa scape toata lume cu parasuta. Eu sunt convins ca daca esti intr-un elicopter si esti lovit de un proiectil de tanc nu mai ai timp nici sa clipesti.
asa se pare. incepand cu ora 18-19 majoritatea aveau rank 0 azi. cred ca e un bug pt ca altfel le-ar fi resetat tuturor. in schimb erau unii care inca aveau rankuri foarte mari
Bookmarks