Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 86 of 149 FirstFirst ... 36 76 84 85 86 87 88 96 136 ... LastLast
Results 1,701 to 1,720 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #1701 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Incepe din ce in ce mai mult sa ma enerveze acest joc.Si aici ma refer numai la buguri,nu ma deranjeaza campingul sau ca gigel e din ce in ce mai bun,ma enervaza faptul ca primesc No Internet Connection bla bla bla de foarte multe ori si pierd punctele acumulate,spre exemplu acum 5 minute tocmai ce-am pierdut ~5k puncte si vreo 30-40 de kills,ma enerveaza faptul ca ma blochez intre un copacel micut si teren,ma enerveaza faptul ca poti sa distrugi o casa intreaga cu un singur knife attack,ma enerveaza ca poti sa te camuflezi in perete,da,poti sa intrii in unele portiuni dintr-un perete si ti se vede foarte putin din cap si din arma,ma enerveaza ca nu primesc punctele cateodata,faci 100-200 de puncte la inceput nu ti le da,nu stiu de ce,ma enerveaza lag-ul,ma enerveaza ca imi ia din pins cand vor ei,ma enerveaza ca atunci cand dau sa omor pe cineva cu un cutit,desi cutitul meu e un cm in capul omului,acela tot poate sa ma omoare cu puscociul...god damn it....

2. #1702 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Quote Originally Posted by andreicristian9 View Post
    Incepe din ce in ce mai mult sa ma enerveze acest joc.Si aici ma refer numai la buguri,nu ma deranjeaza campingul sau ca gigel e din ce in ce mai bun,ma enervaza faptul ca primesc No Internet Connection bla bla bla de foarte multe ori si pierd punctele acumulate,spre exemplu acum 5 minute tocmai ce-am pierdut ~5k puncte si vreo 30-40 de kills,ma enerveaza faptul ca ma blochez intre un copacel micut si teren,ma enerveaza faptul ca poti sa distrugi o casa intreaga cu un singur knife attack,ma enerveaza ca poti sa te camuflezi in perete,da,poti sa intrii in unele portiuni dintr-un perete si ti se vede foarte putin din cap si din arma,ma enerveaza ca nu primesc punctele cateodata,faci 100-200 de puncte la inceput nu ti le da,nu stiu de ce,ma enerveaza lag-ul,ma enerveaza ca imi ia din pins cand vor ei,ma enerveaza ca atunci cand dau sa omor pe cineva cu un cutit,desi cutitul meu e un cm in capul omului,acela tot poate sa ma omoare cu puscociul...god damn it....
    Sounds serious, you should go see a doctor!

PS. Asa porcarii sunt la orice joc, nu cred ca poti sa-mi numesti un shooter online fara tot felu de defecte incredibil de stresante. Poate MAG din ce zice Kepzy dar defectul #1 la ala e ca nu il mai joaca nimeni din comunitatea CG.ro. O sa vina un patch care o sa rezolve multe chestii. Treaba cu disconnect eu personal nu prea o am, poate conexiunea ta nu e destul de stabila. DCurile erau la inceput dar acum nu prea vad lumea sa mai primeasca DC. Am luat eu totusi unul astazi, a fost DC complet de la PSN. Dar nu prea eram enervat de nimic altceva.

Parerea mea sincera e ca te enerveaza multe alte chestii, cum ar fi Gigel si camperii. Din cauza asta as zice ca te enerveaza chestiile astea. Atata timp cat "dai la cap si pica fraerii ca mustele, scoti streakurile si rulezi fin" nu te deranjeaza nici un bug

3. #1703 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Am o intrebare [de n00b] ...daca fac PlatinumStar la o arma,o mai pot folosi ?

4. #1704 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Nop...Se topeste medalia si se infunda teava armei cu platina. Nu se mai poate folosi din pacate

5. #1705 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Nice joke!
    Intrebam,pentru ca citisem pe un forum ca un user se plangea de faptul ca a facut platinum la o arma.Si am crezut ca n-o mai pot folosi.
    Thanks,btw!

6. #1706 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Ai vrut sa pari "cool" cu replica asta? Omul si-a spus off-urile vis-a-vis de joc si tu il trimiti la doctor.

nu cred ca poti sa-mi numesti un shooter online fara tot felu de defecte incredibil de stresante
    Halo 3, Killzone 2.

Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Nope..Se topeste medalia si se infunda teava armei cu platina. Nu se mai poate folosi din pacate

7. #1707 SP

PS. Asa porcarii sunt la orice joc, nu cred ca poti sa-mi numesti un shooter online fara tot felu de defecte incredibil de stresante. Poate MAG din ce zice Kepzy dar defectul #1 la ala e ca nu il mai joaca nimeni din comunitatea CG.ro. O sa vina un patch care o sa rezolve multe chestii. Treaba cu disconnect eu personal nu prea o am, poate conexiunea ta nu e destul de stabila. DCurile erau la inceput dar acum nu prea vad lumea sa mai primeasca DC. Am luat eu totusi unul astazi, a fost DC complet de la PSN. Dar nu prea eram enervat de nimic altceva.

Parerea mea sincera e ca te enerveaza multe alte chestii, cum ar fi Gigel si camperii. Din cauza asta as zice ca te enerveaza chestiile astea. Atata timp cat "dai la cap si pica fraerii ca mustele, scoti streakurile si rulezi fin" nu te deranjeaza nici un bug
    Conexiunea este de 52mbps wired si totusi primesc DC-uri multe,foarte multe si nu este de la mine,cand jucam Killzone2 desi eram wireless nu am avut niciodata un DC,cand jucam Modern Warfare2 nu am avut niciodata un DC,cand jucam orice altceva online nu am avut DC,decat la BC2.

nu ma deranjeaza campingul sau ca gigel e din ce in ce mai bun
    Daca tu din asta intelegi ca ma oftic ca ma omoara alti playeri,mai exact de atat nu pot sa fiu...

@Mask dupa ce faci Platinum nu mai poti sa obtii alte medalii la arma respectiva,dar tot poti sa o folosesti .

8. #1708 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Quote Originally Posted by andreicristian9 View Post
    Conexiunea este de 52mbps wired si totusi primesc DC-uri multe,foarte multe si nu este de la mine,cand jucam Killzone2 desi eram wireless nu am avut niciodata un DC,cand jucam Modern Warfare2 nu am avut niciodata un DC,cand jucam orice altceva online nu am avut DC,decat la BC2.

Daca tu din asta intelegi ca ma oftic ca ma omoara alti playeri,mai exact de atat nu pot sa fiu...

@Mask dupa ce faci Platinum nu mai poti sa obtii alte medalii la arma respectiva,dar tot poti sa o folosesti .
    Killzone 2 e zeul shooterelor

9. #1709 SP
    Member LeGenD's Avatar
    dupa cum spuneam...majoritatea sunt praf...oke?

10. #1710 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    De unde ai tras tu concluzia ca majoritatea sunt praf ? De ficare data cand jucam in squad de romani primeam la sfasit Gold Squad si nu joc doar cu aceiasi 3 coechiperi tot timpul ci am jucat cu aproape toti.

11. #1711 SP
    Member LeGenD's Avatar
    baietzashule...nu stiu...asta ii parerea mea..............

L.T:nu e vorba doar de romani....am zis oricum "majoritatea"...dar infine

12. #1712 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Bine jmekere, nu te mai lauda ca ti-am rupt capu' de cate ori te-am prins, si nu numai eu

13. #1713 SP
    Member LeGenD's Avatar
    ye.....ma abtin))....

14. #1714 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Quote Originally Posted by DarkRazvan View Post
    De unde ai tras tu concluzia ca majoritatea sunt praf ? De ficare data cand jucam in squad de romani primeam la sfasit Gold Squad si nu joc doar cu aceiasi 3 coechiperi tot timpul ci am jucat cu aproape toti.
    Vad din ce in ce mai des replici asemanatoare cu ale tale: "eram un squad, 2 de romani, i-am facut praf p'aia, suntem cei mai tari" . Intelegeti ca nicio echipa formata din jucatori alesi la intamplare nu o sa miste vreodata impotriva unora care comunica, se ajuta intre ei, indiferent ca sunt romani, africani, etc sau ca au rank 1... 2... 100 . Jucati niste meciuri cu unii care joaca in echipa, sau cu acelasi clan tag sa vedeti ca nu o sa mai vi se para ca RO > ALL.

15. #1715 SP
    Ha,inca un bug superb pot sa zic.Vad ca mai am nevoie de 2 killuri pentru a face Gold Star la o arma,intru eu repede sa omor 2 persoane si sa ies dupa.Omor 2,omor 3,4,5,6,7...ies din joc crezand ca am ratat semnul urias cu GOLD STAR,intru in my stats..si surpriza Battlefield: Bad Company 2 - Stats Verse Uitati-va la AKS-74U KRINKOV.

16. #1716 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    "Uitati-va la AKS-74U KRINKOV. "
    • Kills:698
    • Headshots:205
    • Accuracy:21%
    • Time:16h 46m

---------- Post added 28-04-2010 at 01:17 AM ----------

Eu cu camperii mai am ceva-ceva de impartit. Mai ales Assault si Medic la camping. E enervant cand imi iau kill de la camperi dar mai enervant e cand te trezesti ca esti doar tu si inca un coleg-doi la luat bazele, restul echipei e in tufisuri in celalalt capat al hartii.

Si cea mai cea chestie: sper ca baietii de la DICE sa scoata un mega patch care sa elimine trofeul 20 demolition kills pentru ca intalnesc tot mai multi baieti de gasca care umplu cladirile cu MCOMM (ca defenders) cu C4 si le detoneaza cand e lume inauntru, indiferent daca sunt doar colegii acolo. Sa le traiasca natia lor pentru fiecare cladire prabusita in felul asta peste MCOMM.

Campatul cu tancul la Valparaiso (nici macar un metru nu-l miscasera de unde se spawneaza tancul) mi s-o parut cel mai cel. Reteta perfecta pentru pierdut meciul.

17. #1717 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Foarte ciudat azi, mi-a dat din senin 2 team kills cu Destruction 2.0 si inca un kill la fel (nu toate odata), fara sa fi plantat vre-un C4, sau sa fi tras cu un rpg tot meciul . Sa zicem ca oi fi facut eu ceva ceva sa fac un kill.... dar 3 fara sa stiu de ele?

Alaltaieri mi-a dat ca am omorat un tank si 2 oameni cu AT mine, fara sa fi jucat inginer toata runda... WTF?!

Si inca o chestie, care imi explica si mie:

Se schimba harta, jucam, la final imi spune sa zicem 12 kills 10 deaths si apoi best weapon Saiga cu 40 de kills. Cum le calculeaza? As fi inteles daca aduna ambele runde (attack si defence) dar daca tocmai s-a schimbat harta n-ar trebui sa fie cazul....

18. #1718 SP
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Ai vrut sa pari "cool" cu replica asta? Omul si-a spus off-urile vis-a-vis de joc si tu il trimiti la doctor.
    Nu stii de gluma DJ? Take a chill pill! Ziceam si eu asa, ca poate intelege ca nu se merita sa te stresezi atata pe un joc. Oricum, incercam sa par cool, cred ca am si reusit. Inca ma straduiesc, sa inteleg ce vrei tu, nu sa par cool.

19. #1719 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mai usor cu atacurile si back to gaming... ca imediat vine o ploaie de stele... ermm... ban-uri. Pai, suntem consolisti sau, ce ?

20. #1720 SP
    Roger roreger! Sorry!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 86 of 149 FirstFirst ... 36 76 84 85 86 87 88 96 136 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks