Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 84 of 149 FirstFirst ... 34 74 82 83 84 85 86 94 134 ... LastLast
Results 1,661 to 1,680 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #1661 SP
    Member caine_rau's Avatar
    Quote Originally Posted by Diesel View Post
    Nu am zis ca medicii nu-s buni la decimat, dar la cum se campeaza in unele jocuri cu M60+4X, paaarca mi-as dori sa-si respecte unii clasa mai bine. In ceea ce priveste auto injector la assault, hai ca se mai rezolva cat de cat treaba cu un medic bun prin preajma (bineinteles, daca medicul ala mai e pe acolo si nu e ascuns in propria baza, la sniping).

Inca o duma noua, la Laguna Presa a descoperit lumea (prea mult timp liber, cred) un deal langa steagul A de unde vezi toata harta, se ajunge greu acolo si odata ce a urcat un om, toti dau spawn pe el. E cam broken pentru ca e destul sa ai un medic acolo si s-a rezolvat. Ori rezolvi un squad intreg deodata, ori nu mai scapi de ei. Cu UAV-ul nu poti (esti fix sub nasul lor), cu sniperul, lansatorul sau cu tancul nu ai unghi bun, cu grenadele e relativ greu sa le arunci la ditai inaltimea si sa mai si speri sa cureti 4 inamici deodata. Solutii?
    mortar?

2. #1662 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    No, asta chiar imi scapase. Oricum, zona aia ramane totusi destul de dificil de curatat.

3. #1663 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Eh na...

4. #1664 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Despre ce zona este vorba? Ce mod de joc? La ce baza? Vreau si eu sa abuzez de ea

5. #1665 SP
    Member pijama35's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Despre ce zona este vorba? Ce mod de joc? La ce baza? Vreau si eu sa abuzez de ea

A spus steagul A deci cred ca conquest.

6. #1666 SP
    Junior Member iFail's Avatar
    Acelasi lucru se poate face si pe Lighthouse pe Valparaiso, sta un squad pe lighthouse cu un medic in acel squad si curata toata baza de defenderi, nici cu mortaru nu prea poti sa ii iei, pentru ca e aiurea unghiul

7. #1667 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Ce trebuie facut ptr a putea trage si gloante cu UAV-ul?

PS: Stupid teammates @ Hardcore: Te pui la UAV inainte lor, te omoara, dezamorsezi M-COM-ul inainte lor, te omoara etc.

8. #1668 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Iti trebuie W ALT la Spec3

9. #1669 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post

Roca din stanga cascadei, unde mai stateam eu cu tine si cu Studentul.

10. #1670 SP
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    Roca din stanga cascadei, unde mai stateam eu cu tine si cu Studentul.
    Ah, atunci acea pozitie nu e grava deloc. Nu te poti ascunde dupa nimic, esti expus focului de pe toata insula. E valabila catusi de cat pe Hardcore fara killcam si fata de jucatori incepatori dar mai cam toata lumea stie de ea. Alege cam orice loc de pe harta si o sa ai vedere spre stanca aceea. Ascunde-te intre boschetzi si trage Ezeemode. Nici nu e nevoie de mortar.

11. #1671 SP
    Member ciprianoss's Avatar
    Battlefield Blog
    Cam asta vor repara si pe & , deja devine stresant jocul, prea multe buguri.
    - Te blochezi in copacei/scandurici dupa care incepi sa tremuri.
    - M60 e mai bun ca Heavy MG.
    - LAG.
    - M1911 rupe orice alt pistol.
    - Dispare harta din anumite unghiuri
    - Nu poti face bronz la M1A1 / M1 Garand
    - Multe alte buguri minore

12. #1672 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Reduced the explosive damage from Attack Helicopter cannons.

F*ck! Ca un sut in c0ae

13. #1673 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Naspa asta cu elicopterele , erau bune asa cum erau . Un pilot bun + un inginer bun + un Apache = primele locuri in clasament/kill-uri cu gramada/pin-uri/meciul castigat !

14. #1674 SP
    Ahaa! Super marfa schimbările! Abia le astept! Speram sa buffeze M1 Garant, probil o sa mă apuc de platina pe el in cur�nd.

15. #1675 SP
    Member ramusg's Avatar
    Mai are cineva platina pe cutit in afara de MINE? A se observa ca sunt f mandru de MINE.

16. #1676 SP
    A non-exaustive list of wookie types. - Battlefield Bad Company 2 General Discussion - Battlefield Bad Company 2: EA Forums

Vai cat am ras La inceput sunt evidente dar la mijlocul listei devin hilare! Go go Wookie wookie!

17. #1677 SP
    Significantly increased the speed of the Tracer Dart projectile to make it more effective against airborne targets.

MMMMuuultumesc frumos, in sfarsit!

Nici asta nu ma deranjeaza aabsolut deloc Increased the zoomed burst accuracy of LMGs

18. #1678 SP
    Junior Member alexbeltechi's Avatar
    Cred ca de faza asta era vorba:
    Nu e prea desteapta miscarea; intotdeauna se rezolva rapid cu un mortar, pentru ca nu au prea mult loc unde sa se ascunda odata ce au ajuns sus. In plus, e foarte usor sa ii iei cu un sniper de la distanta. Si in timp ce tot squadul lor se bucura ca au ajuns acolo, noi le luam steagurile...

---------- Post added 26-04-2010 at 02:15 PM ----------

A, si cam aceeasi poveste si aici, in isla innocentes:

19. #1679 SP
    Alex, pentru un inginer ca mine e mai grele. Pana trec la mortar, RPG7 e singura solutie Mi-era mai mult ciuda ca nu puteam sa fiu UAV wookie, vorba lui Wickyz

20. #1680 SP
    Junior Member alexbeltechi's Avatar
    Hehe, acuma ma uitam si eu la lista Oricum, ultima oara cand jucam noi si erau aia sus, am luat doi oameni din primul mortar, si in rest i-a cam ciuruit toata echipa. Pur si simplu nu functioneaza ideea de secret spot, atata timp cat nu joci pe hardcore. Si asta pentru ca dupa vreo 2 killuri e cel mai ne-secret spot pe harta, cum toata lumea ii bombardeaza si ei pierd baze intre timp.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 84 of 149 FirstFirst ... 34 74 82 83 84 85 86 94 134 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks