Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 88 of 149 FirstFirst ... 38 78 86 87 88 89 90 98 138 ... LastLast
Results 1,741 to 1,760 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #1741 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Mă dezamageste la joc ca Marksmanshipul la arme e mult mai slab dec�t Magnum Ammo. Armura e OK dar e situationala. Pe hardcore dacă sunt mulţi long range sniperi fără Magnum sau dacă sunt mulţi cu Saiga/Usas e folositoare. Poate schimbările referitorii la rangeul armelor o sa afecteze cumva marksmanshipul.

2. #1742 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Okay, de ce astept patchul asta ca pe GranTurismo 5? Mult hype si lansare din partz...

Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Kepzy e regele cutitelor si MSK printul lor! Nu poţi depăşi familia regală la cutitareala.
    Eu sunt zeul cutitelor. Am mai discutat o data problema.

3. #1743 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    A non-exaustive list of wookie types. - Battlefield Bad Company 2 General Discussion - Battlefield Bad Company 2: EA Forums

Vai cat am ras La inceput sunt evidente dar la mijlocul listei devin hilare! Go go Wookie wookie!
    Nu gasesc nicaieri in lista Base Rape Wookie lol

4. #1744 SP
    Member ramusg's Avatar
    Quote Originally Posted by k1du View Post
    Aha...daca joaca numai cu cutitul.
    Nu joc numai cu cutitul, am platina pe f multe arme , de gold star nici nu mai incape vb dar ajung f usor in spatele inamicilor si e pacat sa nu-i fac un guler in plus la camasa, nu? platina la cutit o am de aproape 2 saptamani , ai nevoie de 514 sau 520 de cutite date si eu mai am putin pana la 600, asta pt ca am cam stat pe tanjala in ultima vreme si trageam in cap din spate inamicului cu teava lipita de capatana lui in loc sa-l cutitez.

5. #1745 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Hai nene lasa-ne in pace..... Vino inapoi cand ai platina pe engineering tool sau smoke laucher Cutitul e pentru noobi

/joke

6. #1746 SP
    Member thegame's Avatar
    OMG

7. #1747 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    Hai nene lasa-ne in pace..... Vino inapoi cand ai platina pe engineering tool sau smoke laucher Cutitul e pentru noobi

/joke
    Vorbesti de parca ai avea platina pe DEATH! ) Ar fi misto totuşi dacă au primi platina pe DEATH si dacă ar exista mai multe nivele de platina. Sa poţi juca in continuare cu o arma. Asa parca nu are Farmec sa joci cu i arma pe care ai platina.

8. #1748 SP
    Member FailedAngel's Avatar
    Exista vreun sniper la clasa recon, unde poti sa omori inamicul dintr-un singur glont, in afara sa-i dai headshot?

9. #1749 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Din cate stiu cu nici o arma din BC2 nu poti face asta .

Am facut si eu 100 kills cu cutitul , mai am putin si fac platinum la XM8 .

10. #1750 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by FailedAngel View Post
    Exista vreun sniper la clasa recon, unde poti sa omori inamicul dintr-un singur glont, in afara sa-i dai headshot?
    @ Hardcore Mode este 1 shot kill sniper-ul, cel putin M24-le, cu care joc eu

11. #1751 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Walkman,o sa intru dupa meci in BC2
    Daca vrei sa te ajut cu C4 pentru demolition kills...I'll be there!

12. #1752 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    Quote Originally Posted by FailedAngel View Post
    cum spunea si walkman ....pe hardcore mode....orice sniper este 1 shoot kill....iar in modul standard....ar fi M95 + Magnum Ammunition...dar de la o distanta nu foarte mare.....

13. #1753 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Am facut si eu platina la cutit. Tip: jucati Squad DM pe hardcore, pt ca hartile sunt mai mici si sunt mai muti lunetisti decat in normal core. Si se stie: multi sniperi = multe knife kills.

---------- Post added 01-05-2010 at 11:39 PM ----------

Quote Originally Posted by ramusg View Post
    platina la cutit o am de aproape 2 saptamani , ai nevoie de 514 sau 520 de cutite date
    Nope, ai nevoie de fix 500 pt platina. (Stelele de aur la cutit le primesti din 50 in 50 de killsuri.)

14. #1754 SP
    Member FailedAngel's Avatar
    Salut, vreau sa fac platina la XM8 P. Deocamdata am peste 500 kills cu ea, si vreo 5 sau 6 gold stars. As vrea sa stiu la cate kill`uri primesc platina. Tnx.

15. #1755 SP
    Member Downshifting's Avatar
    @FailedAngel
    La 1000.

16. #1756 SP
    Member ramusg's Avatar
    Quote Originally Posted by Downshifting View Post
    Am facut si eu platina la cutit. Tip: jucati Squad DM pe hardcore, pt ca hartile sunt mai mici si sunt mai muti lunetisti decat in normal core. Si se stie: multi sniperi = multe knife kills.

---------- Post added 01-05-2010 at 11:39 PM ----------

Nope, ai nevoie de fix 500 pt platina. (Stelele de aur la cutit le primesti din 50 in 50 de killsuri.)
    Acum m-am uitat si imi arata ca am primit platina la 509 ,deci ,ori e ceva in neregula cu cele noua cutite in plus ( le-am dat stramb sau...) ori nu este o contorizare exacta( bug..etc) aveam impresia ca am primit platina la 514 pt ca am trecut de 500 si nu "cazuse" pe ecran

17. #1757 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Celalalte 9 dogtaguri le ai luat ori in Beta ori in Demo (se cumuleaza). Ca si mie imi apare ca am ~550 de kill uri cu cutitul, dar eu abia am goldstar 9 pe el.

18. #1758 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Gata, am facut platinum la XM8 ! 1001 kills , ce frumos arata !

19. #1759 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Ha,de maine il pun la vanzare.Cat de stupid poate sa fie,sa faci o sesiune de 2 ore,sa faci un level si jumatate,eram aproape 18,facusem Gold star 8 si + 50 de kills,si intr-un final sa iti dea internet connection error sau ce eroare de toata jena si sa pierzi TOT ce ai acumulat in acele 2 ore?Cum?Nu m-as fi suparat atat de tare daca ma jucam zilnic,dar avand in vedere ca ma joc o ora odata la 2-3 zile..pff...

20. #1760 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Poate a fost netul tau de vina

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 88 of 149 FirstFirst ... 38 78 86 87 88 89 90 98 138 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks