Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 139 of 149 FirstFirst ... 39 89 129 137 138 139 140 141 ... LastLast
Results 2,761 to 2,780 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #2761 SP
    Member muski's Avatar
    Eu am fost plecat cateva zile in Bucuresti am avut niste treaba... tin sa precizez ca am ramas si fara oglinzile laterale de la masina... , mama lor de hoti - chiar acum ma uitam la stiri si ziceau ca au prins o banda de hoti dintr-un clan din sectorul 1 , care au spart tot ce au prins exact weekendul asta...... , exact unde am stat eu in perioada asta , banda specializata pe furturi din si de masini + talharii (cred ca s-au legat toate blestemele mele de ei - sa li se rupa degetele de la maini sau sa ramana fara maini ca sa mai fure si alta data ) .

Ehh sa revenim la ale noastre ca v-am plictisit prea mult --- sunt si eu prezent daca vreti sa jucam, am mai mult de 4 indieni cu care am tot jucat, ramane sa vorbim daca e sa facem ceva zilele astea, sa vedem cum ne impartim. Oricum 4 vs 4 e f plictisitor si nu prea e pe gustul meu, dar ramane sa vedem, desi nu cred ca se va juca asa mult parerea mea . Tot noi romanii VS restul lumii e mai fun.

2. #2762 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Dar de ce nu un team deathmatch? 4vs4vs4vs4?

Nu ca as fi pe langa consola in urmatoarele 5 zile...

3. #2763 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    it liiiiives!

4. #2764 SP
    Member cipvas's Avatar
    Se pare ca dragutul nostru de BC2 a luat ceva premii pe 2010:

Awards for Battlefield: Bad Company 2
    Best Multiplayer Game, 1UP
    Best Sound Design, Gamespot
    Shooter of the Year, PC Gamer
    Best of 2010, Joystiq
    Multiplayer Game of the Year, Gamespy

De aici: Battlefield Blog

5. #2765 SP
    Member dorin_star's Avatar
    Poate cineva sa intre pe server? Mie numi gaseste nici unu!

6. #2766 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Raman la parerea ca e un joc foarte bun. Am jucat sambata cateva ore cu SergentM, Kepzy si Matei squad rush hard-core, battlefield normal si a fost foarte distractiv. Duminica am jucat cu kepzy, razvanbadulescu si iarba , rush hard-core dar in Vietnam. Mai joaca cineva online? punem de campionatul ala ? ca e distractie maxima chiar si la un an de la aparitia jocului. Chestia frumoasa e ca nu e un joc liniar, ai "n" posibilitati sa abordezi un obiectiv si asta il face mai interesant. Clasa cea mai folositoare pe hartile in atac la Rush Vietnam, zic eu ca e Medicul. Am facut aseara o groaza de puncte cu seringa si health pack-uri. Am jucat cu RPK-ul. Imi plac mai mult armele din Vietnam pentru ca sunt mai rustice. In special M10 de la inginer, AK-47 la Assault, M21 la Sniper si RPK la medic. Ne vedem online

7. #2767 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    kepzy, razvanbeldescu si iarba
    Fixed
    @Muthu:
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Se cumpara dragul meu, cam asa se procedeaza pe la astia fraieri ca mine si Focus.

8. #2768 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Are cineva Vietnam z1 si ii asa dragut sa imi dea si mie DLC-ul?

9. #2769 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by Razvan View Post
    Fixed
    @Muthu:
    Ce-ai vazut tu aia cu Badulescu repede Vroiam sa te intreb daca esti ruda cu Ramona, dar am ratat momentu

Muthu.. man, maine sau poimaine apare KZ3 beta.. deci nu mai are rost sa te apuci de Vietnam acum Daca te hotarasti totusi sa-l cumperi, sa stii totusi ca merita toti banii.

10. #2770 SP
    Sorry pt greseala de mai sus.

Eu zic ca BF BC2 e altceva fata de killzone 3. Unul e realist iar altul SF. Deci poti sa joci si Vietnam linistit inca.

11. #2771 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Din punct de vedere al contextului in care se desfasoara normal ca nu pot fi comparate.. dar eu cred ca, foarte curand, o sa ramana destul de putini oameni care o sa-l mai joace. Si asta din cauza problemelor persistente din MP si, mai ales, datorita aparitiei lui Killzone 3. Iar cand o sa se dezmeticeasca lumea din Killzone 3 deja o sa avem SOCOM 4 si o sa se apropie si beta-ul de la BC3. Oricum, BC2 ramane un joc foarte bun si Vietnamul un DLC de exceptie

12. #2772 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    Deja acest joc devine f.frustrant!!!Ba nu gaseste servere ba se reseteaza armele si rankul ,sincer battlefield bc 3 cred ca-l sterg de pe lista si nu voi fi singurul!!!

13. #2773 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Vad ca multi fac o greseala: e Battlefield 3, nu Bad Company 3. Sunt 2 jocuri total diferite, pentru ca nu vom vedea aceleasi personaje si multe altele.

14. #2774 SP
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Vad ca multi fac o greseala: e Battlefield 3, nu Bad Company 3. Sunt 2 jocuri total diferite, pentru ca nu vom vedea aceleasi personaje si multe altele.
    My fault! Dar am un sentiment ca vor exista aceleasi probleme referitor la modul online!!!!

15. #2775 SP
    Mie imi functioneaza perfect. De o saptamana si ceva, rank-ul nu a mai facut figuri

16. #2776 SP
    Member cipvas's Avatar
    Mie imi functioneaza perfect. De o saptamana si ceva, rank-ul nu a mai facut figuri
    Esti printre cei norocosi.

17. #2777 SP
    Member cristian77's Avatar
    Resetatul rankului nu ma deranjeaza sa zicem,dar faptul ca nu gaseste servere si pot sa joc doar daca am norocul ca un prieten sa fie online si sa dau join e frustrant. Altceva mai bun de jucat din pacate nu e,doar sa apara odata K3

18. #2778 SP
    Rank-ul e ok dar asta doar cand ma pot conecta caci imi apare ca nu gaseste nici un meci!!!(

19. #2779 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Ranku-ul la mine este 1 doar in timpul jocului cand ma uit la scor, dar in leaderboards e ok, toate sunt la locul lor .

20. #2780 SP
    Member cipvas's Avatar
    Inca o mentenanta la servere azi.

Tomorrow (Feb 1st) we will have a downtime for BFBC2 PC during 06:00 – 10:00 GMT. This is the second phase of the stats database rebuild –

Battlefield Blog

---------- Post added 02-02-2011 at 12:46 PM ----------

Mda...iar mentenanta si tot nu au facut mare lucru.Am intrat aseara si aceleasi probleme la servere.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 139 of 149 FirstFirst ... 39 89 129 137 138 139 140 141 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks