Mersi mult renegade ! >:D<
Printable View
Mersi mult renegade ! >:D<
Cat ati asteptat sa primiti beta-key-u?:(Poate iar nu-l prind .Thx Renegade!!!Statuie iti facem:dance:
unde sa-l primesti? iti apare imediat in fereastra ce se deschide dupa ce apesi submit
vad ca deja nu mai dau coduri, poate apareau dintr-o greseala a lor in fereastra aia si defapt trebuiau trimise pe mail :D
Ori sunt eu chior,ori nu-l vad:(...pff.Ghinion:(
codul il primiti pe email? am bagat acolo dar nu am primit nimic.
nu, codul a aparut imediat in fereastra aia care apare dupa submit. faza tare e ca dadea cod chiar daca bagai orice prostie in casuta nu numai email valid. am incercat acum si am vazut ca fereastra e la fel doar ca lipseste codul. stati linistiti ca sunt unii care au luat mai multe coduri si o sa le mai raspandeasca dupa ce o sa vada ca merge unul din codurile pe care le au
Nu ,iarta-ma.Asa credeam eu . Folosti Mozilla .Cu Internet Explorer nu merge:).
Pizzi : Intra cu mozilla , scrie ceva acolo si o sa-ti apara imediat dupa ce dai submit:).Succes.
eu folosesc mozzila si nu-mi mai da cod. tot cu mozilla am bagat si mai devreme si mi-a dat
Nici mie nu-mi merge orice browser folosesc.
Nu mai merge nici nu mozilla, am incercat adineauri. se pare ca s-au epuizat codurile.
:((
Just enter your e-mail address below and, while supplies last, you'll receive a beta test access code via e-mail.
Deci, daca e sa vina ceva, vine pe email, corect ?
Am bagat mail, am dat submit si mi-a deschis o pagina in care scrie:
Dar nu vad nicaieri acel cod :))Quote:
Dear Best Buy Customer,
Thank you for your interest in Battlefield Bad Company 2 and for visiting BestBuy.com.
Below you'll find your PlayStation� Network code and instructions on how to join the beta test.
It's set to begin November 19, and features the "Arica Harbor" map, a desert environment that explodes with intense vehicle warfare that gradually turns into an infantry fight as the level progresses.
Keep in mind, the full version of Battlefield Bad Company 2 is scheduled for release on March 2, 2010, but you can pre-order it today from BestBuy.com! How to download the Battlefield Bad Company 2 beta with your PS3 system:
Create a PlayStation Network account (or log in using an existing PlayStation Network account).
From the PlayStation Network icon on the XMB, select the PlayStation Store.
Click the "Redeem Codes" icon located on the upper right of the screen.
Enter the Voucher Code below and follow instructions to download.
Note: The Voucher Code is case sensitive and must be entered exactly as displayed. The above code is required to access this beta test. Keep it in a safe and secure place and do not share with anyone. It cannot be replaced if lost.
S-au terminat de mult, problema a fost ca puteai sa introduci orice adresa de email astfel multa lume a luat cate 50 de coduri.
Eu am reusit sa prind 3 coduri, daca merg, 2 le voi imparti cu restul comunitatii CG.
Puneti ca adresa de email a,b,c,d, 1,2,3 etc si o sa vedeti ca va scrie "this email adress was already used here is your code again"
Daca sunteti rapizi puteti da redeem inaintea celui care a luat codul primul.
Aha. Bine ca mi-ai spus ca eu asteptam si mail. :))
Lasa, ca vor mai exista ocazii ... urmariti pe twitter Playstation. https://twitter.com/SonyPlayStation
ce bine ca am folosit adrese de mail reale pt 2 coduri si 3 coduri le-am luat introducand litere aiurea. pe 19 o sa dau si eu codurile pe forum dupa ce imi iau si eu beta-ul
Nici eu nu am mai apucat,mi-a aparut exact fereastra ce a aratato Dj Mo:(,oricum mersi mult Renegade pt ajutorul dat comunitatii=D>.Sper sa fac si eu rost de un cod pe cand apare beta-ul:D
dati-mi Pm care vreti cod.M-am gandit sa iau mai multe(vreo 40).Asa ca cine vrea dati PM
LE: Le-am pus la licitatii.So....LICITATI:D
Super!
Thanks Walkman!
Sa vezi cum iti umpli inbox-ul acum :D