Battlefield Bad Company 2 Beta Code Giveaway PlayStation University
Printable View
Are deja 1,630 Comments. O_O ...Good luck with that .
Battlefield Bad Company 2 Beta
Se pare ca un alt set de coduri este oferit chiar pe site-ul oficial al jocului. Introduceti datele care va sunt cerute si puteti intra in posesia unui cod. Nu este nimic garantat insa.
chiar suntem asa multi pe forumul asta care vor juca beta-ul incat sa ne facem griji ca nu prindem? dupa estimarile mele membrii forumului au luat in jur de 100 de key-uri. 40 are colegul cu licitatia. am si eu 5. le voi da in ziua cand se da drumul la beta dupa ce ma asigur ca cel putin unul din ele merge
Another 5 here.
Am si eu vreo 9-10. Cand se deschide beta-ul, pleaca spre doritori :)
oare chiar e nevoie ca fiecare din voi sa luati zeci de coduri?
mi se pare infantil modul in care procedati, dar probabil chiar sunteti infantili.
succes.
Am luat 5 coduri pentru a nu pati si altii cum am patit eu la beta ul Uncharted 2, adica sa nu prinda cod.
LE: Daca zici tu...
cum spuneam ... infantil.
Hmm.. coduri sau nu coduri, nu asta mi se pare important.
Va mai amintiti filmuletele din Bad Company 1? Acele filmulete care faceau misto de alte jocuri... Pe mine, ele m-au facut sa cumpar primul Bad Company. Nu multiplayerul, nimic altceva. Modul pur amuzant de a promova personajele din single player...
Exista asa ceva la Bad Company 2? Eu nu am vazut nimic despre single player... nici un filmulet, nici un teaser.. nimic.
Sad :(
Dude chill, sistemul a fost facut prost din start si era clar ca nu o sa prinda decat foarte putini coduri, asa ca fiecare a luat mai multe pentru ca mai apoi sa imparta cu comunitatea din care facem parte (din care faci parte si tu).
Nu inteleg de ce il acuzi pe el ca a luat 5 coduri ca sa le imparta cu cei de pe forum cand altii au luat sute de coduri (verifica threadul postat de renegade de pe gametrailers) doar pentru a nu prinde si altii.
Scopul final e ca toti din aceasta comunitate sa avem cate un cod de beta, sa incercam incet incet sa impartim lucrurile astea, care de multe ori le ratezi pentru ca nu ai fost pe siteul potrivit la timpul potrivit.
revenind,sper ca dupa ce atingi nivelul maxim in modul online sa nu mai fie ca in bad company 1,cu crescutul si decrescutul levelului caci e dea dreptul frustrant!!!
trickz au zis tipii de la DICE ca vor prezenta in curand un trailer doar legat single player deci asteptam :D(Cred ca era intr-un video de la gamescom cand au zis asa tin minte..)
prietene fi tu ala matur si lasa-ne pe noi in infantilismul nostru. daca nu intelegi un lucru simplu , acela ca am luat toti cei care am apucat pt ca stiam ca se vor epuiza repede si eu unul prefer sa joace romanii mei decat altii, atunci chiar nu ti se poate explica
daca mai faceati un efort ajungeati sa luati 5000 de coduri, poate asa vor ajunge la toti useri cg.
Eu n-am fost asa de impresionat de single-player dar cand am intrat in multi-player si am vazut cat de intens poate fi un meci am ramas sincer uimit cum de acest joc nu a avut mai mult succes ( spun asta ptr ca abia acum o luna am cumparat jocul, nu la lansare).
Toata lumea lauda MW, dar nimeni nu pomeneste de Bad Company, o fi oare din cauza ca a lipsit de pe PC?
L-am jucat pe primul destul de mult la inceput. Dar au fost probleme cu lag-ul si usor usor am renuntat toti.
@Solozaur : BC2 mi se pare ca va aparea si pe PC.:)
eu de exemplu am jucat mai mult bad company online decat cod4 si cod5 desi le-am avut pe toate.