Da probabil e de la ei de la servere ca si mie imi da freez , dar nu numai la jocul asta mi s-a intamplat asa ci si la MW2 !
PS: Am si eu o intrebare. Cand jucati BF BC 2? Ca as dori sa ma alatur si eu grupului vostru!
Printable View
Da probabil e de la ei de la servere ca si mie imi da freez , dar nu numai la jocul asta mi s-a intamplat asa ci si la MW2 !
PS: Am si eu o intrebare. Cand jucati BF BC 2? Ca as dori sa ma alatur si eu grupului vostru!
In general seara dupa 18(asa ajung eu de la servici) si in weekend. Asta in cazul meu. Restul nu stiu. Cert este ca seara sunem destul de multi.
Diseara iau si io jocu si ma bag la campania SP mai intai. Dar totusi.. dupa ce am citit ultimele pagini si m-am intrebat daca nu cumva mai bine luam MAG.. va intreb si pe voi: chiar asa de rele/persistente sunt problemele legate de MP? :-S
DISEARA LA ORA 10 (adik in 2 ore jumate) MAI FACEM UN PRIVATE ROMANESC!!! sa speram ca de data asta adunam 12 v 12.
mederatori - plz nu stergeti pt k am dat bold si rosu, tre sa stie lumea, ca am mai jucat si aseara si a fost tare.
I'll be there! -sper sa intre si zNowkid, zaktan si IneedMoney-
nu putem face un srv in care sa fim numai romani?Sau sa imi dati si mie invite.
Prezent diseara! Iau si berea cu mine:rulez:
Daca nu ies cu baietii la bauta joc si eu:D si boga ia-l frate ca jucam si eu zic sa iei si MAG-ul ca se merita ambele sootere sunt bune iti zic din propria experienta ;) si stiu ca ai incredere in mine! + ca zicea Cristache ca il ia si el ;)
pfffff, fix in seara asta nu am cum :(( pe undeva pe la 2-3 dimineata daca apuc sa intru in joc. Mai am sanse sa va gasesc? In seara asta se face mega treaba cu luat gatul la 5 oameni din lista ta? :D
---------- Post added 19-03-2010 at 08:42 PM ----------
Crede-ma ca nu se merita sa bagi SP mai intai, mai ales cu multimea de conationali care baga multiplayer la greu. Single playerul ala nu pleaca nicaieri, acuma e momentul pentru mult multy ;)
prezent! :D
Sorry dar nu pot intra in meciul privat de acum !
Sa mai jucati si maine , promit ca sunt prezent !
de jucat am jucat si a fost super dar dupa 2 ore lumea incepuse sa plece oricum nu pot sa zic decat gg:D
va rooog, strangeti-va si maineeeee!!! :((
superman90 - nu vezi ca m`am trezit de la 8 sa "hiu" prezent @-)lollol
Pfff, ce full mai era aseara @zorfy, mawe, oxy ~
Parerea mea e ca nu trebuia sa se joace conquest. Pe la sfarsitul primiului meci cand echipa mea nu mai avea nici o sansa de a castiga meciul toti au inceput sa iasa si am ramas vreo 6vs12.
Minele Anti-Tanc mi se par mult mai folositoare decat un RPG, mai ales ca dupa ce mori ele raman active.
@henak - sa stii ! un scor destul de bun cu acele anti-tanc mines ;;)
....favoritele mele