Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 55 of 149 FirstFirst ... 5 45 53 54 55 56 57 65 105 ... LastLast
Results 1,081 to 1,100 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #1081 SP
    Junior Member Mr-s1cKo's Avatar
    Da probabil e de la ei de la servere ca si mie imi da freez , dar nu numai la jocul asta mi s-a intamplat asa ci si la MW2 !

PS: Am si eu o intrebare. Cand jucati BF BC 2? Ca as dori sa ma alatur si eu grupului vostru!

2. #1082 SP
    Member cipvas's Avatar
    In general seara dupa 18(asa ajung eu de la servici) si in weekend. Asta in cazul meu. Restul nu stiu. Cert este ca seara sunem destul de multi.

3. #1083 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Diseara iau si io jocu si ma bag la campania SP mai intai. Dar totusi.. dupa ce am citit ultimele pagini si m-am intrebat daca nu cumva mai bine luam MAG.. va intreb si pe voi: chiar asa de rele/persistente sunt problemele legate de MP?

4. #1084 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Diseara iau si io jocu
    Va rog nu mai cumparati jocul ca aglomerati serverele ...

5. #1085 SP
    Member caine_rau's Avatar
    Quote Originally Posted by Imouthes View Post
    hai ca asta a fost tare

6. #1086 SP
    Quote Originally Posted by Imouthes View Post
    Well ok.. I'll cancel my order

7. #1087 SP
    Junior Member BarKohba's Avatar
    DISEARA LA ORA 10 (adik in 2 ore jumate) MAI FACEM UN PRIVATE ROMANESC!!! sa speram ca de data asta adunam 12 v 12.

mederatori - plz nu stergeti pt k am dat bold si rosu, tre sa stie lumea, ca am mai jucat si aseara si a fost tare.

8. #1088 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    I'll be there! -sper sa intre si zNowkid, zaktan si IneedMoney-

9. #1089 SP
    Member OxygeN's Avatar
    nu putem face un srv in care sa fim numai romani?Sau sa imi dati si mie invite.

10. #1090 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Prezent diseara! Iau si berea cu mine

11. #1091 SP
    Member muski's Avatar
    Daca nu ies cu baietii la bauta joc si eu si boga ia-l frate ca jucam si eu zic sa iei si MAG-ul ca se merita ambele sootere sunt bune iti zic din propria experienta si stiu ca ai incredere in mine! + ca zicea Cristache ca il ia si el

12. #1092 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by BarKohba View Post
    DISEARA LA ORA 10 (adik in 2 ore jumate) MAI FACEM UN PRIVATE ROMANESC!!! sa speram ca de data asta adunam 12 v 12.

mederatori - plz nu stergeti pt k am dat bold si rosu, tre sa stie lumea, ca am mai jucat si aseara si a fost tare.

pfffff, fix in seara asta nu am cum pe undeva pe la 2-3 dimineata daca apuc sa intru in joc. Mai am sanse sa va gasesc? In seara asta se face mega treaba cu luat gatul la 5 oameni din lista ta?

---------- Post added 19-03-2010 at 08:42 PM ----------

Quote Originally Posted by boga View Post
    Diseara iau si io jocu si ma bag la campania SP mai intai.
    Crede-ma ca nu se merita sa bagi SP mai intai, mai ales cu multimea de conationali care baga multiplayer la greu. Single playerul ala nu pleaca nicaieri, acuma e momentul pentru mult multy

13. #1093 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    prezent!

14. #1094 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Sorry dar nu pot intra in meciul privat de acum !
    Sa mai jucati si maine , promit ca sunt prezent !

15. #1095 SP
    Member OxygeN's Avatar
    de jucat am jucat si a fost super dar dupa 2 ore lumea incepuse sa plece oricum nu pot sa zic decat gg

16. #1096 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    va rooog, strangeti-va si maineeeee!!!

17. #1097 SP
    Member sentyno's Avatar
    superman90 - nu vezi ca m`am trezit de la 8 sa "hiu" prezent lollol
    Pfff, ce full mai era aseara @zorfy, mawe, oxy ~

18. #1098 SP
    Quote Originally Posted by muski View Post
    Daca nu ies cu baietii la bauta joc si eu si boga ia-l frate ca jucam si eu zic sa iei si MAG-ul ca se merita ambele sootere sunt bune iti zic din propria experienta si stiu ca ai incredere in mine! + ca zicea Cristache ca il ia si el
    L-am luat Hai ca bag si headsetu la incarcat si poate ne vedem diseara

19. #1099 SP
    Junior Member henak's Avatar
    Parerea mea e ca nu trebuia sa se joace conquest. Pe la sfarsitul primiului meci cand echipa mea nu mai avea nici o sansa de a castiga meciul toti au inceput sa iasa si am ramas vreo 6vs12.

Minele Anti-Tanc mi se par mult mai folositoare decat un RPG, mai ales ca dupa ce mori ele raman active.

20. #1100 SP
    Member sentyno's Avatar
    @henak - sa stii ! un scor destul de bun cu acele anti-tanc mines
    ....favoritele mele

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 55 of 149 FirstFirst ... 5 45 53 54 55 56 57 65 105 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks