Cipvas eu sunt optimist de cand a aparut jocul, desi la inceput mai mergea sa il joci online, acum e jalnic! Dar ai dreptate sa fim optimisti cat de cat, dar parerea mea e ca va fi in zadar......
Printable View
Cipvas eu sunt optimist de cand a aparut jocul, desi la inceput mai mergea sa il joci online, acum e jalnic! Dar ai dreptate sa fim optimisti cat de cat, dar parerea mea e ca va fi in zadar......
De c�nd au făcut ultimul update singurele probleme pe care le-am �nt�lnit ... :
- deconectarea �n timpul unei partide (destul de enervant, făcusem niște killuri frumoase)
- nu mă pot conecta la alte persoane din lista de prieteni care se joacă
- mi-a apărut la Weapon Stats un MG3 - SPECTACT, deși nu cumpărasem nici un SPECACT Kit, poate l-am ridicat de pe jos de pe la vreun inamic și mi l-a băgat pe g�t :(
Sper să nu mai adaug nimic pe listă :-S
Mie imi apare pe ecran la sfarsitul meciului Your team lost, desi echipa mea castiga, primesc si pin ptr asta. Aiurea
e loss si choke cat cuprinde....adica lag....pacat....imi aduce aminte de aot40day:(
Chiar nu am avut niciodata probleme cu lag-ul, decat foarte putin intr-un singur meci.. din vreo 500.
Si sa ma laud si eu un pic, tocmai am jucat normal, care n-am mai jucat de foarte mult timp. Mai mult de atat am jucat cu medic, cu care n-am mai jucat de cand am facut unlock la tot.
Asta pentru ca era singura clasa cu care aveam k/d negativ.
Iau un M60 si ma pun pe macelarit. 4 meciuri la rand cat am jucat am luat Ace pin-ul.
The medic is a beast >:)
Btw, food for thought. Daca am luat de pe jos un Specact si l-am folosit (chiar daca n-am dlc-ul), o fi posibil sa-mi ceara acum si bronze stars pe Specact pentru badge? Unii ziceau ca fara ele nu l-au luat :-?
Am observat azi ca au bagat un nou update, cu ce ajuta, ca eu mari schimbari n-am vazut iar bug-ul cu "You team lost" nici macar nu sau chinuit sa-l rezolve:|
Ce treaba nasoala cu update-urile astea....nu m-am mai jucat de vreo 3 saptamani.....dar pana nu rezolva aceste bug-uri....nu bag cd-ul in consola....ma multumesc cu MW2 in multiplayer...
ye...nici io nu mai bag cd-ul...afurisitii:noway::noway:
Eu bag altceva in Bluray (CD) dar nu prea incape :( Facem un dus rece mai intai!
E patetic jocul in starea asta, numai LAG!
Mie nu mi sa mai intamplat sa fie lag pe server cred ca au reusit sa rezolve problema asta.
Map Pack#3 is available on Xbox 360 and PlayStation 3 now. VIP players can grab them from the in-game store now.
Da, dar nu inteleg de ce nu se downloadeaza nimic.Imi zice ca i-l am deja. Inseamna ca si Map Pack3 , ca si 1 si 2 erau deja pe disc.Mie nu mi se pare corect ca eu sa cumpar un disc cu un joc, iar producatorul jocului sa-mi deblocheze anumite chestii de pe disc asa....din cand in cand...cand vrea el.Alta e un DLC cu bani sau fara si alta e chestia asta.
Aparent problema cu Distinguished Battlefield Knowledge insignia e de la t88 sniper..... :https://www.consolegames.ro/forum/cpstyles/cg/buttons/viewpost.gif\" alt=\"View Post\" />
"Also this month, Battlefield: Bad Company 2 Kit Shortcuts will be available on Xbox 360 and PlayStation 3 for those players who don't have time to spend levelling up to unlock all the kit specific items but still want to be competitive with those who have unlocked everything. The Kit Shortcuts will give you the unlocks available for kit each kit while still allowing you to progress through the ranking system as normal and will be available for 560 MS Points/$6.99 individually or if you want the whole bundle of kit shortcuts including the 7 available vehicle unlocks, 1600 MS Points on Xbox Live and $19.99/17.99€."
Ai banu, ai totul de-a gata, mura-n gura. Hai noroc... Ganditi-va ce nasol o sa fie de acum incolo pentru jucatorii noi de BC2 care nu au totul deblocat de la bun inceput. Un magnum ammo in cap de la jucator de nivel 1? Yes, we can :)
Puteau sa le faca si ei ceva mai eftine, mi se pare totusi o idee destul de buna. Atata timp cat acest lucru nu e implimentat la lansarea unui joc. Cum spunea cineva de pe forum, e cam dificil sa joci contra jucatorilor care au totul unlocked. Lumea vrea calea usoara si nu mai vrea sa treaca prin procesul de leveling, plateste banu (as fi spus ca 2 dolari pentru un kit era suficient) si gata.
Ce ma supara pe mine un pic e ca nu ai nimic bonus cand ajungi la 50. Macar daca ajungeai printre primii? Ceva un cammo pentru arma/uniforma. Poate chiar o arma noua.
Vi s-a intamplat vreodata ca un inamic sa incerce sa va distruga tancul folosind.... defibrilatorul? :))
Happened to me last night....