http://www.youtube.com/watch?v=ih_-94vep6I&NR=1
Printable View
Odata cu upgradarea tracing dartului poate se mai schimba putin treaba pe Atacama :)
Pacat ca o sa scada damage-ul mortarului vs blindate. Nu am idee de ce s-o fi plans lumea ca mortarul e prea puternic anti blindate, poate doar cei care faceau camping cu tancul :|
Mai are cineva DogTagul lui InViNciBLe_RaW (1st place worldwide @PS3) in afara de MINE? :>
Btw, am GoldStar 8 pe cutit :).
Nu stiu ce aveti voi dar eu am 2 dogtaguri ale lui denveris deci v-am batut pe toti :nuts:
Repede , msk , ai venit sa te lauzi :)
e foarte slab manul.
Rank Name Score Squad Score Skill Time Kills Deaths K/D
http://files.bfbcs.com/img/bfbcs/ranks/r050.png 50 InViNciBLe_RaW 9 345 742 | 925 845 | 756 | 398h 23m 54s | 37 014 | 9 890 | 3.74
Intradevar ... ce fraier ...
Citisem pe forumul oficial US ca sta doar pe harta cu apache (uit cum ii zice) si face spawn camping, apoi iese din joc cand se schimba harta si o ia de la capat.
Asa ca da, mai toti de acolo ziceau ca e fraier (e bun doar cu elicopterul si sa te omoare la 2 secunde dupa ce ai spawnat)
MI-28 Havoc air 46h 56m 52s
AH-64 Apache air 57h 51m 11s
Alea erau toate presupuneri, am citit threadul si nimeni nu jucase cu el intr-un joc. Doar se dadeau cu parerea referitor la cum joaca in afara elicopterului. Mie mi se pare ca joaca foarte bine, din experienta. Baietii de la RaW se miscau superb in echipa. Invincible e foarte grav cu CGul vs Apache, survolam baza lor cu viteza maxima, asa majoritatea jucatorilor nu ma lovesc cu Bachraka (anti air gun) in timp ce ma rotesc in jurul lor, dar nenea Invinvible imi da rachete de 2 ori la rand. So GG.
E cam urat ce face omul pe Atacama Dessert cu elicopterul dar asta inseamna ca nu are idee sa joace cu armele :) Am jucat un meci si vs PayDay (celalalt om din acel thread) si nu mi s-a parut o prblema, in schimb 6 - 7 oameni cu tagul RaW erau un adevarat cosmar in echipa inamica. Foarte bun teamwork!
Imi place oricum ca intalnesti jucatori de level foarte mare pe Hardcore, e foarte fun sa te chinui sa castigi meciul impotriva lor. Sper sa vad si mai multi forumisti CG.ro pe Hardcore :)
---------- Post added 27-04-2010 at 10:10 AM ----------
Ah, si inca un lucru amuzant la Hardcore este ca mult mai multe strategii sunt valabile! UAVul e super util si devine si o arma de macel. Iar Humveeul e super haios. Am jucat cu MSK si cu Studentu si a fost suuuuuuuuper fun. Eram ca niste cowboy din vestul salbatic, chiuiam in casti, fentam RPGuri in baza lor, MSK dadea de la turela si Studentu din spate cu LMGul, a fost caterinca maxima! Killurile sareau la greu! Yhaaaaaaa!
multumiri lui studentul care conducea uav-ul iar eu puneam C4. am distrus aproape toate bazele la un rush pe laguna presa. De memorat expresia "atentieeee....atentieeeeee.....atentieeeeeeeeee.. ....acum ....da ...da ....da .....asa maaaa"
---------- Post added 27-04-2010 at 11:11 AM ----------
L.E. - mie imi place foarte mult modul hard-core. Si cand jucam call of duty(4,5,6) jucam hard-core pentru ca mi se parea mai realist. semana cu counter-strike la modul de joc pe hard-core. Am observat ca foarte multi oameni se feresc sa joace hard-core si nu cunosc motivul. a ...ba da...multi zic ca sunt prea multi sniperi dar nu observa perspectivele noi de a ataca un m-comm sau faptul ca in hard-core eu nu am intalnit atata lag ca in modul normal.
Sau atatia medici :)) In hardcore sniperii devin foarte eficienti, observ ca e cam acelasi raport ca in modu de joc normal. Ii observi pentru ca acestia te omoara chiar daca esti assault si te misti, fata de modu normal unde acestia in mare parte fac doar counter-sniping. Sunt desigur meciuri unde 7 - 8 sunt sniperi dar in acelasi timp sunt astfel de meciuri la modul normal. Depinde ce prinzi. Daca sunt prea multi sniperi, iesi si intri din nou. Am inteles ca o sa nerfeze snipere in hardcore si Shotgunurile cu 12 gauge slugs. O sa fie si mai fun modul.
Pentru cei care sunteti noi modului, aveti rabdare cu el. Observati cum se misca lumea, ce le place sa fac. Stilul de joc e foarte diferit fata de cel normal. Run and gun nu prea merge, Run, Flank and Gun in schimb e tactica de baza.
dupa parerea mea, infiltrarea e cea mai buna tactica in hard-core. dai un cutit si armezi m-comm-ul. cat mai putin zgomot pentru ca o sa misune ca lacustele prin locul unde ai facut zgomot.
Am incercat nitel hardcore dar nu prea mi-a placut, se moare mult prea repede. Si asta n-ar fi neaparat o problema, dar mai toata lumea sta ascunsa pe undeva la campat, asa ca te plimbi 2-3 minute de nebun pe harta sa gasesti pe cineva sa omori, si apoi mori din 2 gloante. Plus ca foarte multi se ascundeau cu assault prin poduri si spamau 40mm grenades. (jucam team deathmatch, btw)
Faptul ca nu e kill-cam incurajeaza la greu sniperii asa ca vezi mult mai multi ca in Normal.
Imi place ideea ca nu mai ai harta si hud (ammo count, etc) si lipsa kill-cam-ului, dar ma cam enerveaza damage-ul marit.
Cu un squad bun insa si pe rush, cred ca ar fi mai distractiv.
Pai si de ce sa mergi in liniste daca oricum armezi ala? Ce crezi ca face cealalta echipa cand il armezi?
- Au armat la A.
- Si ce daca?
- Pai cum si ce daca? Hai sa mergem acolo.
- Neah, nu ai vazut ce "pas pas" a mers ala de a armat? A mai dat si un cutit. :nuts:
Am jucat si eu ieri alaturi de LeGenD,Z_A_N_A si Muski.Ghiciti peste cine am dat...Invincible_RaW.
Vai... ce ne facea cu elicopterul pe Atacama Desert.Ne spawnam,muream,ne spawnam,muream,si tot asa pana s-a terminat :))
Avea o tactica foarte interesanta de a pilota elicopterul,se invartea in cerc,in jurul bazei noastre si tragea ca nebunu.
E de neoprit baiatul atunci cand este in elicopter.
pentru ca daca mergi in rambo style, e posibil sa nu ajungi pana la m-comm. si inamicii vor vrea sa te elimine cu orice pret pentru ca sunt constienti ca esti in baza, ba mai mult , stiu si unde esti pentru ca tu tragi. doar nu joaca fara sonor. asa ca daca vrei sa ajungi pana la un m-comm e mai bine sa te faci nevazut, iar inamicii ocupati cu coechipierii tai gen rambo, nici nu vor observa cand tu ai ajuns deja la m-comm.
Dati ne un pm mie si lui Wickyz pe PSN cand jucati mai multi romani pe Atacama, ca sa intram la echipa adversa ;)).