Pe X360 inca se reseteaza clasele..8-|
Printable View
Pe X360 inca se reseteaza clasele..8-|
Salut am si eu o intrebare.Vreau sa ajut un prieten care nu are BFBC 2 VIP cod si nu poate juca hatile alea noi vb. despre cele 7 map pack ; daca ai dau contul meu sa si le downloadeze poate sa joace dupaia de pe contul lui ?
Am luat si eu Vietnamul si am jucat aseara prima data. Super tare. Il bate pe Medal of Honor la toate capitolele, iar muzica e absolut dementiala. Ca sa nu mai zic de aruncatorul de flacari. Eu zic ca face banii :)
imi spune si mie cineva cate puncte microsoft costa hartile ?
deci pana la urma cati ati luat dlc-ul? face cineva o "partajare" pt ps3 zona 2? :D (bineinteles nu gratis)
ma-s baga si eu la un share :p daca face cineva grupul.
ms, numai este nevoie, mi-am cumparat jocul ieri si am hartile gratis(am o foaie cu codul "VIP" pt harti) :X
Super tare Vietnam. Am ars inamicii din toate pozitiile posibile, ma apropiam in pas tiptil, le dadeam roata, ei erau prea ocupati sa ocheasca prin luneta, iar eu ii "incalzeam". Hartile sunt echilibrate si iti pot oferi o varietate mare de vehicule si strategii. Parca ma atrage mai mult decat BC2 normal. Sunt eu mai fac retro asa.:)
Din pacate, de cand m-am apucat de GT5, nu am gasit inca un alt joc sa ma dezlipeasca de el. Asta e.
Am jucat si eu aseara si mi se pare fun. Mie imi aduce aminte de BF 1943 ca si atmosfera
da, dar e mult ....mult mai finisat.
a da nu se pune problema. zic asa ca feeling atmosfera asa oldish. si mie imi plac fps-urile cu actiune in trecut si le accept si pe cele cu modern combat adica cu arme care stiu ca exista in realitate. cand vad fps-uri SF cu lasere si nebunii ma ia capul....
Aia de pe PC au facut cele 69 de mil si si-au deblocat a 5a harta ....
FRUSTRANT...ENERVANT...nu stiu cum naiba sa-i mai zic.Nu prea am jucat Vietnam in primele zile, cu toate ca l-am cumparat din primele minute de cand a aparut pe Store, in ideea ca hai sa astept sa-si rezolve problemele cu serverele(resetarea de rank, lipsa armelor,etc), probleme pe care le are DICE la fiecare lansare de nou multiplayer.Dar observ ca nici dupa 10 zile de la lansare nu si-au rezolvat problemele...ba mai rau au stricat si BC2.Nu inteleg de ce nu l-au facut joc separat cu servere separate.Cum sa supraaglomerezi serverele de BC2 care dejau erau pline? Aseara dupa cateva meciuri de Vietnam(normal ca tot cu rank 1) am zis sa ma intorca la BC2. Acolo tot rank 1, ba mai mult nu reuseam sa ma leg decat abia la 1 meci din 10 incercari.Si problema nu a fost doar aseara, ci am mai incercat si zilele trecute. Pacat de Vietnam, caci e un joc bun, dar PROASTA ideea celor de la DICE de a-l implementa in BC2 si de a folosi acelasi servere.
Pt mine e ceva nou ce zici tu. N-am avut absolut nicio problema, nici macar lag sau deconectari
Problemele lor apar din cauza milioanelor de fani care abia asteapta sa intre si săse infrupte din bunatatile celor de la DICE. Și la mine s-au rezolvat toate problemele merg toate .Hai la joaca sa deblocam si cea dea 5 harta ,cei de pe PC au facut-o deja.DA NU TOTI DEODATA CA IARASI BLOCAM SERVERELE :))
mi se pare mie sau a aparut harta noua pe psn?
nu pe psn om....ci in joc s-a deblocat a-5-a harta(operation hastings) pentru ca s-a ajuns la "69 million collective team actions"...e foarte faina oricum
p.s:daca la vietnam te referi
da whatever cine stie despre ce vorbesc a inteles. ca nici vietnamul nu s-a downloadat efectiv , a existat de la bun inceput pe disc noi doar am luat un fisier de unlock de 130 kilo.
Vietnamul a fost downloadat o data cu cel mai recent update (ce a continut si Map Pack 7) care, daca nu ma insel, avea undeva peste 2GB. Iar fisierul de 130kb de care spui tu doar a deblocat DLC-ul. :)