retard ala de la IGN. RE-TARD!!
Printable View
Nu e deloc retard ala de la IGN... eu joc de cand a aparut si la inceput parea foarte tare jocul,dupa o saptamana nu mai am ce face... faci prea repede itemele,pvp-ul e un ***** nu are nici un rost sa te duci rogue ca pierzi mult mai mult fata de ce castigi... faptul ca o sa adauge un incursion in aprilie si unu in mai nu o sa schimbe nimic.
Destiny de exemplu e un joc genial cu anumite probleme.. pe cand The Division este doar un joc mediocru care poate deveni mai bun.
Inca ceva.. nu exista acel ceva pentru care joci ce alte jocuri online le au,de exemplu in Destiny farmai pentru un Hawkmoon sau pentru o arma speciala,in wow pentru frostmourne samd,aici totul este random (sunt cateva iteme standard high-end dar sunt trash) iar faptul ca toti se leaga de story mai nou la jocuri,acest joc nu are pic de story.. inafara de un cinematic la inceput ce explica putin restul jocului este sec.Open world-ul este gol ,fara viata totul este automatizat nimic random generated sau public events etc.. iar in eng game itemele legendare (purple) cad precum itemele verzi din alte jocuri. Total dezamagit de un joc care a primit atat hype.
Ăștia de la IGN sunt cretini, mă uit la recenziile de la Evolve, Star Wars, Street Fighter 5, o glumă de site. Păcat ca s-a închis GT, de la ei primea cel puțin un 8. Eh, important e ca pentru noi e un joc bun.
Too much water.
La muncă băi, altfel ajungeți ca ăsta.
https://youtu.be/k0CHPwWt9Vs
OMG. Asta e pe bune ? Parca lvl 30 era ultimu, sau nu e valabil in DZ ?
DZ Rank != Level.
Da, what ever. Eu le ziceam level ambelor. Si care o fi limita in DZ ? Ca n-am gasit nici pe net.
Inteleg ca deja sunt praf, daca inca n-am intrat in DZ. Ma astept sa fiu omorat instant, cand intru...
Nu chiar, dar daca nu sunteti macar 2-3 n-ai ce-i face AI'ului, daca ai gear bunicel o sa fie ok, fata de Beta sau Alpha au populat destul de bine DZ'ul si ai sanse mari sa iti apara mobs din toate partile, dar per total este foarte fun.
Poți și solo fără probleme, doar ca trebuie sa joci mai precaut. Am dat clear solo la majoritatea zoneloe, mai puțin cele cu lvl 32
Oee conteaza si ce gear ai pe tine, degeaba joci precaut daca tragi 3 incarcatoare sa omori un mob..., in fine va descurcati voi :)
Ammobox perk, nu consumi nici un glonț +smg, easy life.
Si prieteni care sa te ridice mereu de pe jos :evil:
IGN - 6.7
PC Gamer - 68 (out of 100)
Gamespot - 8.0
Polygon - 7
IGN nu sunt singurii "retarzi"
Alo, mă scuzați că vă întrerup, dar am pierdut aseară două chei în DZ, dacă le găsiți vă rog să mă contactați de urgență!
OFER RECOMPENSĂ!
PS: chiar am nevoie de ele, au valoare sentimentală =((
Polygon hahahahaha, retardații care au dat de pământ cu TLOU. Nota de la GS e ok. PC Gamer, la cât se trișează pe Pisi Mustard...
Vazand aceste note, eu nu am sa-l mai joc...
I need more loots, I CAN'T STOP!! Jocul are acelasi tip de loot sistem ca in Diablo 3, cu enspe feluri de perkuri si posibilitate de rerol la perks... va dura ceva pana reusim sa facem niste builduri calumea:-S Ii lipsesc doar ceva seturi de armuri cu diferite bonusuri ca sa fie identic ca in D3B-)
Sunt ferm convins ca vor face seturi de armuri in viitoarele updateuri.
Daca nu ma insel chiar au spus ca urmeaza item sets
Sent from my iPhone using Tapatalk