Astept o poza cu inainte si dupa :evil:
Eu pun pariu ca jocul asta o sa fie "Shadow of Mordor" din 2015 :D
Printable View
Astept o poza cu inainte si dupa :evil:
Eu pun pariu ca jocul asta o sa fie "Shadow of Mordor" din 2015 :D
Parcă se lansează pe 1 septembrie? E mort din fașă :))
Nu văd legătura cu SoM, vorbim de alt developer aici, cel care ne-a adus Just Cause, un joc mediocru dpmdv :)
Si eu cred ca va fi o surpriza frumoasa. Chiar imi place ce am vazut pana acum.
PS: Merg pe un scor de 80 pe metacritic:)
N-are treaba cu SoM, ma refer la simplu fapt ca ala a aparut cam din neant (desi stiam de el de luni bune) si a fost mai foarte bun, cel putin pentru mine, s-a dovedit a fi surpriza anului trecut.
Da, asta pare foarte repetitiv, dar de asta-mi era frica si in SoM. Si sper din tot sufletul sa ma surprinda cu notele, pentru ca as vrea sa-l iau.
Am zis sa tac, ca poate is eu mai nebun, dar nu mi place nimic din ceea ce vad, Just Cause in alt setting, la concluzia asta am ajuns dinainte sa stiu cine il produce, un fail. In fine, Dant3, is de parere ca iti pastrezi parul :))
Din ce am vazut la gamescom m-a facut sa nu mai vreau jocul asta. Nici site-urile mai cunoscute nu au parut impresionate. Sper sa ma insel si sa fie ceva bun, vedem in curand.
Mie nu imi surade deloc, chiar daca din trailere si gameplay pare OK. Ce ma descurajeaza pe mine e ca e produs de Avalanche. Nu am jucat niciun joc din seria Just Cause pana am aflat de al treilea, iar video-urile erau foarte incurajatoare. Acum vreo doua luni cand le-am prins pe primele doua la reducere, mi le-am luat ca sa vad cum e. Cand l-am jucat pe primul ca sa vad cum e, controlul mi s-a parut foarte rigid si prost implementat. Grappling hook-ul e o corvoada si functiona total aiurea. Am tras de mine pana la jumatate si m-am oprit. Am zis OK, e 2006. Dar si cand am inceput sa il joc pe al doilea, mi-am dat seama ca diferenta fundamentala e reprezentata de mici tweak-uri grafice. Controlul e la fel de prost, povestea la fel de banala spre jenanta, insula la fel de neinteresanta, iar personajul principal usor penibil.
Review-urile vor avea ultimul cuvant. ;;)
Eu cred ca pe Metacritic va avea in jur de 75
L-am precomandat impreuna cu MGS acum sa vedem daca mi-am luat teapa !
Parca vad ca la 3-4zile il pun la vanzare pe bazar :)))))))
E ok, ca eu il astept SH :D
Serios acum, nu m-a impresionat niciun Just Cause si nici 3-u nu-mi starneste interesul si daca este la fel ca seria asta, in mod clar o s fie pentru un anumit public. Sper sa aibe si o poveste care sa te tina lipit de consola, ca daca esti lasat sa faci ce vrei tu, unde vrei tu, cand vrei tu, pentru mine e un mare fail.
Oricum, astept reivew-urile cam la orice joc (inafara de Rockstar si Naughty Dog) inainte sa dau banii pe el. Si in niciun caz, day one.
Dar eu tot sper sa ma uimeasca si sa ma faca sa-l doresc dupa aparitie. Mai e foarte putin :)
haide bre, nu-l desfiintati deja.. :(
Eu m-am saturat de jocuri open world, mai ales de astea care se aseamana cu jocurile de la Ubisoft, si asta nu e departe. Tot cu turnulete si balonase, puncte de interes de deblocat, bla bla bla same s**t. Poate o sa-l iau la reduceri ceva, sau il astept la PS+
Da, la inceput parea foarte misto, dar dupa ultimele filmulete probabil ca ii zic pass, sau il iau peste ceva timp cu maxim 60 de Ron.
Pare a fi same old deblocheaza partea asta de harta, omoara convoaiele, alearga dupa upgrade-uri, si apoi fa una din cele maxim 8-9 misiuni principale. Rinse and repeat...
Cam dubios. Zici ca-i barca masinuta aia. Si nu-mi place faza cu furtuna. Zici ca-i un fel de mini-game, in care trebuie sa te feresti de fulgere.
https://www.youtube.com/watch?v=vvuvSI-Wdzs
In schimb combat-ul pare cat de cat ok. Dar e dubios ca, in timp ce te bati, ai QTE-uri.
https://www.youtube.com/watch?v=NVmsucYKlvo
Mie tot imi place , eu o sa-l cumpar day one. :)
Dubios dubios
Nu sunt chiar QTE. Sunt ca la Batman si SoM: Block-triunghi si Counter-X
Dar din ce sunt facuti adversarii de rezista la atatea lovituri la cap cu un spiked club?