Mad Max Review - IGN
Mad Max Review - GameSpot
Printable View
Wow, ce diferenta mare intre notele celor 2 site-uri...
IGN a dat atât pt că nu are apă. :D
Sper sa nu fi dat atat pentru ca a fost putin "ajutat".
Din ce vad in review-ul lor, jocul pare foarte bun si arata foarte bine. Dar nu prea arata minusuri. In schimb, cei de la Gamespot parca arata DOAR minusuri si la ei jocul nu arata la fel de bine...
Astept review GameTrailers. Sunt singurii in care am incredere in privinta notelor.
Mad Max for PlayStation 4 Reviews - Metacritic
71 pe Metacritic. Dant3, parca incepi sa semeni cu agentul 47! :))
Sincer eu voi lua jocul asta fie si doar prin prisma faptului ca e printre putinele titluri care ma lasa sa retraiesc Carmaggeddon-ul cu adevarat next-gen! Car fighting at it's best! Restul... e bonus! :)
P.S. Dar da, nu-l voi lua la lansare... astept un pret mai bun!
Witcher 3 e de vina.:evil:
Băieți, nu vă agitați, lumea care mă cunoaște știe ca doar așa mă tund :)) am mai spus cândva aici pe forum ca sunt genul care își face freza cu prosopul și mi-a crescut piele peste păr :)) Știam în ce mă bag :)) Indiferent de nota, mă tund :))
Pff. Atunci, daca are o medie mai mare de 65, nu te tunzi 6 luni :D Ce zici ? :evil:
Sunt forțat de împrejurări, părul meu deștept a plecat mult prea devreme de pe capul meu prost :)) Revenind la joc, am un prieten care are o copie de vanzare, după ce il joaca va anunț și prețul final, cred ca e copie Promo
Twitch live Mad Max
Astia de la altex sunt tampiti ?!
au jocul sigur pe stoc dar il doar dupa data de 4 , desi lansarea oficiala (de raft) este azi. :| oMeGe
Lansarea oficiala in Europa este pe 4. :)
Este pe 1, pe 4 e în UK, poate cumpără jocuri din UK, ăștia de la Altex :))
Dap dar si 300 pe el nu-i de colo!
Se pare ca il pot rezerva in mai toate mallurile din Bucuresti , asa ca o sa dau o fuga azi sa-l iau si eu (deci a picat cu (data de 4)
dap..l-am rezervat acum 10 minute la Plaza!